puls 3puls5pulskidz 1pulsdrag

ENDORFIN PULSKIDZ

Låt ditt barn hitta rörelseglädje med vårt unika koncept PULSKIDZ!

 

PULSKIDZ – Ett härligt Endorfinkoncept för barn och ungdomar 8-11 år som vi är oerhört stolta över. Ett UNIKT sätt att jobba med pulsbaserad träning för barn.

 Ppuls

U – uthållighet/utmaning

L – livsstil

S – styrka

 

Vad är PULSKIDZ:

I den här barn/ungdomskursen tränar du rolig pulsbaserad träning i sal med instruktör. Med hjälp av din kroppsvikt genomförs övningar i en anpassad pulszon och för att lära känna din kropp. Stationsträning med varierade, lekfulla och utmanande övningar med progression. Vissa moment genomförs med material för att öka muskelstyrka, uthållighet och kroppskontroll. Du får låna ett pulsband eller köpa ett personligt. Din puls visas på storbildskärm och du får feedback i form av virtuella MEDALJER för din prestation!

Varför PULS Kidz? – för ökad hälsa och inlärning!

Barn & unga rekommenderas muskelstärkande/ skelettstärkande aktivitet. Andfådd och svettig! Kroppens belöningssystem ger dig en positiv känsla som håller i sig i många timmar efter ett träningspass. Hjärnan och kroppens halt av endorfin ökar radikalt! Pulshöjande träning för ökad hälsa och bättre skolresultat!

PRAKTISK INFORMATION:
10 träffar á 45 min vecka 34-43 i Metallsalen. Barnen kommer ombytta och klara strax innan start.

PRIS: Medlems barn 1295:-, icke medlem 1395:- . I kursen ingår träning 1 pass/vecka, en föreläsning vecka 34 för Dig som förälder och ett avslutningstillfälle vecka 43 där Du som förälder bjuds in att delta och träna med pulsband tillsammans med ditt barn.

Bokningen är öppen, gör Er anmälan till respektive anläggning NU!


HÖSTENS GRUPPER LERUM:

Lördag kl.13.00-13.45 Årskurs 2-5


HÖSTENS GRUPPER ALINGSÅS:

Lördag kl.11.00-11.45 Årskurs 2-5 Mariah Sandström