yoga

YOGADAG – Vi presenterar stolt vårt tionde YOGADAG. En inspirerande dag för Dig som vill uppleva yogans fantastiska värld!
Vi blandar härlig inspiration med energi, glädje, lugn och harmoni. Vi ger dig också en härlig gästinspiratör, Anna Kronlid, som kommer att köra klassen GLOBAL YOGA COMPASSON. Läs mer om dagen här nedan.

 


 


INFORMATION:

När: Lördag 26/10 2019

Plats: Endorfin Alingsås, Hemvägen 19, vid Vimpeln Alingsås

Pris: 495:- för medlemmar, 895:- för icke medlemmar. I priset ingår lunchbuffé, fika och frukt!
Betalning vid anmälan, anmälan är bindande. Begränsat antal platser så först till kvarn.

Anmälan: Via appen, hemsidan, receptionen eller på telefon 0322-645000.

 


 


SCHEMA FÖR DAGEN:

09:00 Endorfin Alingsås öppnar

10:00 Presentation och välkomnande

10:10 INIVATION TO PLAY 60 Camilla Oldberg

11:10 Paus

11:20 RADIANT SOUL 60 Jessica Andersen

11.20 BARRE & SOMA MOVE 60 Pernilla Lorentzen

12:20 Lunch & mingel

13:20 GLOBAL YOGA COMPASSION 90 Gästinstruktör Anna Kronlid

14:50 Fika och mingel

15:10 CELEBRATION 75 MIN Annelie Nordner

16:25 Dusch, bastu & återhämtning

17.00 Endorfin Alingsås stänger

 


KLASSBESKRIVNINGAR:

INVITATION TO PLAY MED CAMILLA OLDBERG  60 MIN
Come and play! Välkommen till en värmande, flödande yogaklass med fokus på glädje, gemenskap, inspiration och lekfullhet. Idag är det fest och du är bjuden.

RADIANT SOUL MED JESSICA ANDERSEN   60 MIN
Klassen kommer vara flödande och stark för att verkligen hitta den där inre kraften och självförtroendet samtidigt som vi går in i djupet av oss själva. Få utmana sig själv i både styrka, balans och flexibilitet för att dyka ner i vårt kraftfulla inre.

LES MILLS BARRE & SOMA MOVE MED PERNILLA LORENTZEN  60 MIN
BARRE – Kombination av kondition och styrka med fokus på balans, stabilitet, kärnstyrka, rörlighet och hållningsmuskulatur med klassiska positioner till modern musik. Inspirerad av balettövningar tillsammans med viktplattor.

SOMA MOVE  – Förena rörelse och kunskap med holistisk lära där kroppen används i sin helhet för att bli starkare, smidigare och mer atletisk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap, i ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där händer och grepp är tongivande och varje rörelse seglar på kraftfulla andetag.

GLOBAL YOGA COMPASSION MED ANNA KRONLID – GÄSTPRESENTATÖR  90 MIN
Compassion betyder medkänsla. Medkänsla med sig själv skiljer sig inte från medkänsla med andra. Det handlar om att lägga märke till lidandet, känna med den lidande och låta den lidande veta att du känner det, genom att visa värme och omvårdnad. Klassen inleds med en föreläsning om mod, sårbarhet och självmedkänsla. Stunden på mattan blir sedan ett sätt att visa oss själva medkänsla. Med yogan som verktyg tränar vi nya muskler som närvaro, uppmärksamhet och självmedkänsla. Vi saktar in, mjuknar och låter tacksamheten, vänligheten och förståelsen ta plats.  ”…Owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing that we will ever do.” (Brené Brown). Jag som guidar dig genom den här stunden heter Anna Kronlid. Jag är lärare och driver WITH LOVE Yogastudio och ingår i GLOBAL YOGAS utbildningsteam. Jag yogar för att det gör mig mjukare, klokare, vackrare och snällare. Men också för att det hjälper mig att bli tydlig och att det ger stadga och ett hållbart sätt att leva.

CELEBRATION – SLOW YANG & YOGA NIDRA MED ANNELIE NORDNER  75 MIN
En klass som inleds med flödande, dynamisk, rytmisk och värmande yoga, som ökar din styrka, rörlighet och kroppskännedom. Fokus är på att stilla sinnet genom att vara här och nu. Klassen avslutas med Yoga Nidra, en guidad djupavslappning för kroppen samtidigt som ditt sinne bibehåller fokus och medvetande. Yoga Nidra kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar. Du kommer att ligga bekvämt på din yogamatta och gärna hjälpa kroppen med bolster, kuddar och filtar för att kunna slappna av helt.

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..