loggan

Vi söker härliga, drivna människor till båda våra anläggningar!
Läs mer här nedan, är du den vi söker?


LERUM

Vi söker grymma instruktörer!

Vi söker nya stjärnor…Vi är alltid nyfikna på  inspirerande människor till vårt  instruktörsteam. Vill du tillhöra ett företag som ständigt satsar framåt? Just precis nu letar vi lite extra…. Har du det som vi söker?

Är du en nyfiken person och intresserad av instruktörsskap och coaching i en helt ny konceptsatsning? Läs då här nedan…

Styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet. ROLIG OCH EFFEKTIV TRÄNING med olika innehåll för olika målgrupper!
Vi söker nu instruktörer till en ny satsning där träningsupplevelsen, det interaktiva, atmosfären och instruktörsskapet ska ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Vi snackar inte det lilla extra, vi snackar det stora EXTRA Vi söker dig som har lätt att interagera med människor, har stor närvaro, goda ledaregenskaper och som är beredd att ge allt.! Ett helt unikt koncept som kräver unika inspiratörer. Mer än så här kan vi inte berätta än så länge men vi hoppas att du skickar din ansökan till oss.

Kanske har du erfarenhet av att instruera YOGA, DANS eller annan gruppträning. Då är vi nyfikna på dig!

Ansökan till instruktörsteamet skickar du till: Gruppträningskoordinator Rebecca Dale  rebecca@endorfin.se

Erfarenhet och utbildning är meriterande.


 

ALINGSÅS

Vi söker Sveriges vassaste instruktörer till en helt ny konceptsatsning!

Styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet….ROLIG OCH EFFEKTIV TRÄNING med olika innehåll för olika målgrupper!
Vi söker nu instruktörer till en ny satsning där träningsupplevelsen, det interaktiva, atmosfären och instruktörsskapet ska ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Vi snackar inte det lilla extra, vi snackar det stora EXTRA! Ett helt unikt koncept som kräver unika inspiratörer.

Mer än så här kan vi inte berätta än så länge men vi hoppas att du som känner dig träffad av egenskaperna nedan skickar din ansökan till oss.
Vi söker dig som är modig, karismatisk, engagerad, nyfiken, flexibel, utåtriktad, glad, lyhörd, inspirerande och ansvarsfull. Vi söker dig som har lätt att interagera med människor, har stor närvaro, goda ledaregenskaper och som är beredd att ge allt. En supermänniska helt enkelt… Nej då… En härlig person med ett ess i rockärmen, skinn på näsan och som har en passion för att förmedla träning och hälsa.

Vill du tillhöra ett fantastiskt team och ett företag som ständigt satsar framåt. Vill du bli en del av oss på Endorfin?
Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kvalifikationer: Erfarenhet av instruktörsskap/leda grupper är meriterande.
Omfattning:  Instruktör om max 6 timmar/vecka
Ansökan skickas till: simon@endorfin.se

 

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..