PRAMA BANNER HEMSIDA

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA 2021

Bättre blir det inte. Det kan vi lova. Vi har fyra makalöst bra gruppträningsscheman för dig medlem. Håll i dig!


Hos oss hittar du ett maximerat gruppträningsschema med stor variation, massor av inspiration & fantastiska instruktörer. Vi har något för alla och vi menar det verkligen. Närmare 100 instruktörsledda klasser per anläggning och lika många virtuella klasser per anläggning. DET ger Dig unika möjligheter!

I dessa tider har vi begränsat antal platser på vår gruppträning. Vi har ett gediget schema och vill lyfta att vi i rådande situation oxå har ett flexibelt schema, som kan komma att förändras beroende på läget. Vi ser gärna att ni bokar oavsett om reservlistorna är långa, då ser vi vart vi har högst tryck och kan förändra längs vägen. Vi ser oxå att vi är noga med att avboka om ni ej kan komma så att en reserv kan få platsen.

Vi erbjuder ett ordinarie gruppträningsschema och ett virtuellt schema per anläggning. Se nedan för schemat på just din anläggning.

ALINGSÅS:

Schema Gruppträning, Yoga, Crossfit & Prama Alingsås Vår 2021
Schema Virtuell Gruppträning Alingsås Vår 2021

LERUM:

Schema Gruppträning VÅREN 2021 Lerum
Schema Virtuell Gruppträning Lerum VÅREN 2021

 


VIRTUELL TRÄNING – Träning framför stor skärm!

Vi erbjuder enligt ovan ett separat schema för virtuella klasser, alltså klasser utan liveinstruktör, men till stor skärm. Ett gediget utbud av klasser, samtliga levererade av Les Mills. Du hittar schema för den virtuella världen på respektive anläggning i appen eller i webbokningen. Dessa behöver inte bokas utan här har vi enbart DROP-IN så det är bara att dyka in när det passar. Klasserna ligger utspridda över hela dagen, 7 dagar i veckan. Allt för att ge dig ännu större möjligheter till träning när det passar Dig!


 

BOKNINGSREGLER
– Du kan boka klasserna tidigast 4 dygn innan klasstart.
– Avbokning sker senast 2 timmar innan. Är det mindre än 2 timmar kvar så måste du ringa till oss så avbokar vi din plats i receptionen.
– Kom i tid till klassen, vi släpper reservplatserna 5 minuter innan klassen startar.
– Minimiantal på gruppträning är 5 personer. Är vi under 5 pers på klass 2 timmar innan så ställs klassen in. Du som är bokad får då ett sms från oss om inställd klass. Undantag är PRAMA & Wodar där minimiantalet är 3 personer.

Varmt välkommen till gruppträning på Endorfin!

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..