gym lerum

GYMMET 1 ÅR

Gymmet fyller 1 år… Och det vill vi fira. För ett år sen var vi i byggartagen och kunde färdigställa vårt nybyggda gym efter branden som drabbade oss tidigare det året. Nu har det gått ett år sedan vi öppnade dörrarna till vårt fantastiska gym och vi är så stolta över hur det blev. Rymden, ytorna, möjligheterna… Vi fullkomligt älskar det. Och det är så underbart att ni gör det också. DET villvi fira! Även CrossFit-Boxen byggdes om i samma veva och det ska såklart också firas. Torsdag 2/12 och fredag 3/12 ger vi er lite extra inspiration, kunskap och firande… Kika nedan och boka in dina aktiviteter redan nu. Bokningen är öppen och platserna är begränsade. Hoppas vi ses!

TORSDAG 2/12
 • 17.05 – 17.50 FITBENCH WORKSHOP  – Karin guidar och inspirerar till övningar och upplägg i Fitbenchens breda utbud. Häng på för nya idéer och möjligheter i din träning!
 • 18.00- 19.15 INBODYVÄGNING och information – Hur mår din kropp? Låt Karin guida dig och få en förståelse för hur din kropp ser ut på insidan. Du får bland annat en bild av hur mycket muskelmassa, andel farligt fett och vätska du har i kroppen. En fantastisk möjlighet att få ett kvitto på hur kroppen faktiskt mår och utifrån det kunna göra förändringar kring din hälsa. KAMPANJPRIS 99:-.
  I konferensen.
 • DJ I GYMMET 17.00-18 + 19.30-20.30. Vi höjer ljudvolymen och energinivån i gymmet för att du ska få en extra boost i din träning!

FREDAG 3/12
 • 16.30 – 17.15 WORKSHOP KNÄBÖJ – Personlig tränare och CrossFit-coach Henrik går igenom grunderna och tekniken i knäböj och därefter får du själv genomföra lyft med professionell coachning.
  I PT-ytan.
 • 17.00 – 18.00 FÖRELÄSNING – GRUNDKURS I STYRKETRÄNING!
  Hur kan man uppnå resultat på gymmet? Personlig tränare Andreas föreläser om belastningsprogression samt vecko/månadsplanering av din styrketräning.
  I konferensen.
 • 17.30 – 18.15 WORKSHOP MARKLYFT – Personlig tränare och CrossFit-coach Henrik går igenom grunderna och tekniken i marklyft och därefter får du själv genomföra lyft med professionell coachning.
  I PT-ytan.

 

All bokning sker via bokningsappen, webshopen eller receptionen. Avbokning sker senast 1 dygn innan.

 

 

1 ÅR I NYA BOXEN

Klart även vår CrossFit-Box ska få vara med och fira. Även den renoverades och fick ett ordentligt lyft under 2020 och det vill såklart minnas och fira med kul happenings och inspiration. 1 år går fort och vi älskar denna platsen med dess fantastiska gemenskap!

 


TORSDAG 2/12
 •  17.15: FÖRELÄSNING OM TRÄNINGSFYSIOLOGI/ENERGISYSTEM med fokus på CrossFit. Personlig tränare och CrossFit-coach Jonna Albrektsson.
  Vilka olika fysiologiska förmågor krävs inom CrossFit och hur tränar du för att få bästa effekt?  Föreläsningen syftar till att du som utövare skall få mer förståelse för vilka olika energisystem som samverkar och hur de tränas. Vi går igenom grundläggande fakta om styrke- och konditionsträning inom CrossFit. Föreläsningen är gratis för dig med CrossFit-kort.
 • 18.15 WOD TILL LIVE-DJ med fredrik Prim.
  En härlig träningstimme i Boxen med LIVE-DJ, discobelysning och härlig träningsstämning!

FREDAG 3/12
 • 12.00: PROVA PÅ WOD HIIT med Rebecca Dale.
  Ta chansen att prova denna populära träningsform. Högintensiv träning när den är som bäst. I vår CrossFit-box. Dessutom härlig fredagsstämning och bra pepp!
 •  17.30: 1-ÅRS MEGATEAMWOD 75 min med flera instruktörer. En gigantisk teamwod med riktigt skön fredagsfeeling. NYA CrossFit Endorfin Lerum fyller 1 år! Vilken fantastisk resa vi gjort de senaste (9!) åren till vår härliga, nya Box. Det vill vi fira med en tillbakablick bland matchande höga strumpor, kompressionströjor och gamla goingar av WODs. Leta fram dina allra snyggaste träningsprylar från förr eller ekipera dig som någon av dina CrossFit-idoler, så ses vi på en härlig teamwod!

banner lerum CF
Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..