PT smal

AKTUELLA PT-GRUPPER

PT i grupp är för dig som vill kombinera personlig träning med den motivationshöjning som kommer från gruppträning. Du behöver heller inte betala fullt pris för att träna med en PT. Här får du/ni en expert som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen.


 


PT-GRUPP STARK KVINNA

Ny unik PT-grupp för dig kvinna som är i, eller på väg mot klimakteriet. Vi ger dig konkreta råd kring kost, träning, stress, sömn & hur du kan finna balans dess i mellan.

VARFÖR STARK KVINNA?
Kroppen behöver vila och återhämtning på ett annat sätt än när du var 20 år. Vid 50+ behöver kroppen faktiskt dubbelt så lång återhämtningstid. Östrogenhalterna sjunker när du kommer i klimakteriet och du kan lindra besvären om du tränar och äter hälsosammare.

SMART TRÄNING – Med styrketräning tränar vi upp trötta kontorsryggar och axlar, motverkar benskörhet och vi behöver träna musklerna för att hålla oss funktionella och klara av vardagslivet. Träning aktiverar på ett positivt sätt ditt hormonsystem vilket kan vara ur balans efter 40.

SMART MAT – Hormonsmart mat där fokus ligger i att laga lätt och äta rätt, med ett och annat kilo lättare som ett resultat av detta.

HUR TRÄNAR VI?
Under träningspassen kommer vi att varva styrketräning med konditionsmoment i grupp för att , få upp pulsen, öka styrkan i kroppen samt få igång förbränningen. I en liten grupp om max 8 personer tränar vi med PT under kontrollerade former och med professionell hjälp.

INFORMATION:
NÄR: Tisdagar och torsdagar kl 17:00.
KURSTART: Vecka 3, pågår under 15 veckor. PRIS: 6750:-
Här ingår 30 tillfällen: träning, föreläsningar, InBody-vägningar, recept.

Plocka fram träningsskorna, skicka en intresseanmälan till Karin eller Jessica och ta chansen att knipa en av platserna till denna nya unika kurs.

Jessica@endorfin.se
Karin@endorfin.se

 3D TRÄNING med Jessica Strand

Funktionell, rolig och utmanande träning där fokus ligger på att bli stark och stabil i alla rörelseplan. Vi jobbar med 3D-mattan som bas och många andra olika material som krydda!

Intresseanmälan till jessica@endorfin.se


NYCKELN TILL BALANS med Karin Svensson.

Nu har du möjlighet att anmäla dig till vårens start av Nyckeln till Balans!
Vi vill erbjuda denna kurs för dig som verkligen vill hitta balansen mellan alla viktiga delar i livet. Ett kvitto på att detta är en bra kurs/utbildning får vi genom att de grupper som redan gått en eller flera terminer väljer att fortsatta sin resa med Karin och kommer att göra så även till våren.

Önskar DU en positiv förändring i ditt liv? Detta är kursen för DIG som vill att få balans i livet. Allt handlar om balansen mellan kost, träning, återhämtning, stress och sömn.

Du träffar Karin 2 gånger i veckan under 20 veckor och hon hjälper dig med verktygen för att få balans i livet. Hon  inspirerar dig till ett mer hälsosamt LIV samt hjälper dig att nå dina mål. Du  får verktygen som behövs för att förändra din livsstil så du och din kropp får bästa möjliga förutsättningar till ett mer hälsosamt liv

Vi kommer att under våra träffar träna, diskutera stress, sömn, träning och kost. Hur du skall tänka kring träning, kost, återhämtning och hur påverkar stressen din hälsa?  Vad händer i kroppen när den är i obalans? Vad kan du äta för att må bättre? Ja frågorna kring hälsa är oftast många. Vad betyder ens ordet hälsa?

Det här ingår i kursen:

  • 20 veckor av träning i grupp, kost och diskussions forum.
  • 2 större föreläsningar innehållande, kost, sömn, stress, livsbalans
  • Träningsupplägg på gymmet  och hemma.
  • Gemensamt forum på Facebook där vi stöttar varandra i bra och dåliga stunder
  • Kostupplägg för hela perioden
  • Konditionsträning, styrketräning, teknik, utomhusträning, löpning och pulsträning

Kursansvarig: Karin Svensson, personlig tränare.
Pris: 7495:-

Gör din intresseanmälan Karin på karin@endorfin.se Platserna är begränsade.PT STARK MAMMA med Karin Svensson.


Anmälan: Via karin@endorfin.se
Pris: 3595:-/person

Det här ingår i kursen:

PT-träning varje vecka under 18 veckor (första veckan är uppstart med mätning och information). Träningen fokuserar på  anpassad styrka- och balansträning, bäckenbotten och rygg för en nybliven mamma. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap.

Kostföreläsning- 60 minuter med näringslära, energibehov och upplägget för kosten.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start, mitt under terminen och vid kursslut.

Receptbank- men fokuserar på kost anpassad för hela familjen som är ”ren” och som man lagar från grunden. Självklart väljer man själv välja hur strikt du vill vara med kostupplägget.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Karin.