PT smal

AKTUELLA PT-GRUPPER

PT i grupp är för dig som vill kombinera personlig träning med den motivationshöjning som kommer från gruppträning. Du behöver heller inte betala fullt pris för att träna med en PT. Här får du/ni en expert som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen.


 

TRÄNINGSSOMMAR –  NY PT-GRUPP MED ANDREAS!

Semester är fantastiskt… men brukar även kasta om vardags- och träningsrutinen! Det kan vara tufft att få till träningen under sommarmånaderna och resultatet blir en onödigt lång väg tillbaka i augusti. PT gruppen TRÄNINGSSOMMAR riktar sig till dig som vill hålla i träningsrutinen inför och under semestern men också vill ha en bokad kickstart på träningshösten.

INFÖR SOMMAREN!
Måndagar 18:00 vecka 21,22 & 23
Genomgång av hemma program, enkla övningar med lätta redskap att plocka med på semestern. Övningarna kräver ett gummiband samt en yta att träna på. Enkelt! 

KICKSTART PÅ HÖSTTRÄNINGEN!
Måndagar & Torsdagar 18:00 vecka 33,34 & 35
Genomgång av program för träning i gymmet samt föreläsning: Träna smart!
MEDLEMSPRIS: 2495kr. Här ingår 9 träningstillfällen plus en föreläsning. ANMÄLAN: Via appen, hemsidan, receptionen eller till andreas@endorfin.se. Max 6 personer i gruppen, först till kvarn.


 

PROVA PÅ PERSONLIG TRÄNING – NY PT-GRUPP MED KARIN!

Har du inte provat personlig träning i grupp tidigare? Vill du inspireras att komma igång redan innan semestern? Vill du skapa nya, härliga och bra vanor? Eller är du bara rejält nyfiken på träning med PT?

4 tillfällen under Juni erbjuder Karin en introduktion till personlig träning i grupp och vi tror att du är helt rätt person för den här gruppen. Gör din anmälan nu!

Grupp 1) Måndagar kl.18-18:55 start 3/6 slut 24/6

Grupp 2) Onsdagar kl.06:15-07:10 start 5/6 slut 26/6

Pris: 850:- för medlemmar och 1050:- för icke medlemmar. Anmälan: Via receptionen, appen, hemsidan eller till karin@endorfin.se

 


 


PT-GRUPP SENIOR med fokus styrka och rörlighet!

Under 4 veckor erbjuder vi nu en PT-grupp för seniorer med fokus styrka och rörlighet. Jessica kommer ta dig ett steg längre i din träning. Vi kommer jobba med  både välbekanta och nya övningar. Till vår hjälp har vi allt från vikter och maskiner till gummiband, bollar och kettlebells. Vårt mål är att du ska känna dig både starkare, rörligare och att vi tillsammans får härlig energi i träningsgruppen.

NÄR: Tisdagar klockan 10.00-11.00
START: Vecka 13, pågår 4 tillfällen
PRIS: Medlemspris: 850kr/person, icke medlem: 1050kr/person
ANMÄLAN: Maila  jessica@endorfin.se

 


 

PT-GRUPP STARK KVINNA

Ny unik PT-grupp för dig kvinna som är i, eller på väg mot klimakteriet. Vi ger dig konkreta råd kring kost, träning, stress, sömn & hur du kan finna balans dess i mellan.

VARFÖR STARK KVINNA?
Kroppen behöver vila och återhämtning på ett annat sätt än när du var 20 år. Vid 50+ behöver kroppen faktiskt dubbelt så lång återhämtningstid. Östrogenhalterna sjunker när du kommer i klimakteriet och du kan lindra besvären om du tränar och äter hälsosammare.

SMART TRÄNING – Med styrketräning tränar vi upp trötta kontorsryggar och axlar, motverkar benskörhet och vi behöver träna musklerna för att hålla oss funktionella och klara av vardagslivet. Träning aktiverar på ett positivt sätt ditt hormonsystem vilket kan vara ur balans efter 40.

SMART MAT – Hormonsmart mat där fokus ligger i att laga lätt och äta rätt, med ett och annat kilo lättare som ett resultat av detta.

HUR TRÄNAR VI?
Under träningspassen kommer vi att varva styrketräning med konditionsmoment i grupp för att , få upp pulsen, öka styrkan i kroppen samt få igång förbränningen. I en liten grupp om max 8 personer tränar vi med PT under kontrollerade former och med professionell hjälp.

INFORMATION:
NÄR: Tisdagar och torsdagar kl 17:00.
KURSTART: Vecka 3, pågår under 15 veckor. PRIS: Medlem 6750:-
Här ingår 30 tillfällen: träning, föreläsningar, InBody-vägningar, recept.

Plocka fram träningsskorna, skicka en intresseanmälan till Karin eller Jessica och ta chansen att knipa en av platserna till denna nya unika kurs.

Jessica@endorfin.se
Karin@endorfin.se

 3D TRÄNING med Jessica Strand

Funktionell, rolig och utmanande träning där fokus ligger på att bli stark och stabil i alla rörelseplan. Vi jobbar med 3D-mattan som bas och många andra olika material som krydda!

Intresseanmälan till jessica@endorfin.se


 

PT STARK MAMMA med Karin Svensson.

Kursstart: 8/4 2019
Anmälan: Via karin@endorfin.se
Pris: Medlem 3350:-/person

Det här ingår i kursen:

PT-träning varje vecka under 16 veckor (första veckan är uppstart med mätning och information). Träningen fokuserar på  anpassad styrka- och balansträning, bäckenbotten och rygg för en nybliven mamma. Vi använder fria vikter, Kettlebells, TRX och egna kroppen som redskap.

Kostföreläsning- 60 minuter med näringslära, energibehov och upplägget för kosten.

Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen vid start, mitt under terminen och vid kursslut.

Receptbank- men fokuserar på kost anpassad för hela familjen som är ”ren” och som man lagar från grunden. Självklart väljer man själv välja hur strikt du vill vara med kostupplägget.

Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i gruppen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter samt ställa frågor till Karin.