Vi har alltid mycket på gång. Vi har alltid fokus på dig som medlem och hur vi kan inspirera dig i din träning. Vi vill även förgylla din tillvaro hos oss med  aktiviteter där glädje och inspiration står i fokus. På denna sida hittar du aktuellt information och allt som händer hos oss på Endorfin. Vi lovar, vi har alltid något på gång!

BÖRJA TRÄNA, BLI MEDLEM

 

MEDLEMSKAP FÖR ALLA!
Hos oss väljer du medlemskap efter vad du är intresserad av att göra och vi guidar dig gärna. Du betalar för det du nyttjar vilket ger dig chansen att hitta ett medlemskap som passar just Dig. Just nu en förmånlig kampanj dessutom!

EN BRA START! VI GER DIG DIN FÖRSTA MÅNAD KOSTNADSFRITT NÄR DU TECKNAR ÅRSKORT.

*Kampanjen gäller vid tecknande av 12 månaders medlemskap och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Månaden läggs utöver din ordinarie bindningstid. Startpaket på 295:- tillkommer.

 

GYM – För dig som tränar gym & Milon! Pris från 379:-/månad (studerande/senior från 284:-/månad:-)
GRUPPTRÄNING – För dig som, förutom gymmet och Milon, även vill ha gruppträning! (gruppträningsschemat hittar du HÄR)
Pris från 439:-/månad (studerande/senior från 330:-/månad)
CROSSFIT – För dig som vill ha allt! Gym, Milon, gruppträning, CrossFit och fri frysning upp till tre månader/år. Pris från 749:-/månad (studerande/senior från 562:-/månad).

 DETTA INGÅR I SAMTLIGA MEDLEMSKAP!

–  LIVSTIDS PRISGARANTI, du behåller ditt pris så länge du är medlem.
– Cirkelsystemet MILON, en fantastisk möjlighet till enkel och säker träning.
– Miloninstruktion samt basinstruktion med tränare på gymmet.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen i Alingsås. Snart även Endorfin Stadsskogen som vi öppnar i början av 2021.
– Tillgång till vår funktionella CAGE – Spännande funktionell träning med massor av möjligheter!
– Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong.
– CLUB ENDORFIN -Vår app för inspiration, träning & kunskap.
– Vår SENIORKLUBB med gemensam träning för dig pensionär.
–  Ständig utveckling och alltid i framkant… Det ser vi som en självklar förmån för Dig medlem.
– UNGDOMSTRÄNING med PT för dig 12-15 år!


 

LÅT OSS GÖRA DET ENKLARE FÖR DIG ATT LYCKAS!
Ett magnifikt utbud, generösa öppettider, genuin service, något för alla och mycket hjärta. DET är ENDORFIN!

Endorfin är platsen där människor möts, där människor mår bra och där träningsmagi skapas. En plats att ladda energi på, en plats att stråla samman. En plats för ALLA! Endorfin är mer än bara träning och vår dörr är alltid öppen. Välkommen in, vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss. Vill du köpa medlemskap direkt så gör du det HÄR eller så kommer du in till oss så hjälper vi dig på plats. Vårt mål är att ge dig bästa tänkbara start!

 


 

CLUB ENDORFIN – EN FÖRMÅN FÖR DIG MEDLEM!
Club Endorfin är Endorfins digitala mötesplats/app där du hittar träningspass och träningsupplägg med instruktionsvideos, kan logga din träning, få motivation, kosttips och mycket mer! Dessutom kan du chatta med andra, gå med i träningsgrupper och vara med i träningsutmaningar. En APP för inspiration, motivation och kunskap. Den kommer regelbundet uppdateras med nya program och övningar. Du laddar ner den via Appstore eller Google Play.

 2 VECKOR START, FÖR DIG SOM INTE PROVAT ENDORFIN INNAN!

Har du inte provat oss tidigare? Är du nyfiken på oss? Köp vårt 2 veckors PROVA-PÅ-KORT ”START” så får du under 2 veckor uppleva vår anläggning som fullvärdig medlem. Du kan träna på gymmet, testa alla våra gruppträningsklasser samt få en introduktion på vårt cirkelträningssystem MILON av någon av våra PT. Du kan även lägga till CROSSFIT om du önskar det. Blir du medlem efter dina två veckor så har du startpaketet betalt och kan bara ladda ditt kort med valfritt medlemskap. En perfekt start helt enkelt!

Välkommen in för att få en känsla för anläggningen, utbudet och personalen.  Vår dörr är öppen. Vi erbjuder något för alla, både när det gäller medlemskap och träning och vi ser till att du trivs. Genom kunskap, stort engagemang och personligt bemötande ger vi dig en upplevelse utöver det vanliga!

HÄNDER JUST NU

 


UNGDOMSTRÄNING

Vår ungdomsträning är igång 2 dagar i veckan och är till för dig 12-15 år. Ungdomsträningen leds av våra personliga tränare som ger ungdomarna en säker start och utmanande träning. En trygghet för dig förälder och en kul stund för dig ungdom! Du hittar mer info samt dagar och tider HÄR


SENIORTRÄNING

Vi har en stor härlig seniorklubb på respektive anläggning och den finns som en härlig service för dig senior. Här får du anpassad träning, mycket glädje och gemenskap! Läs mer om vår seniorträning HÄR


GRUPPTRÄNING FÖR ALLA!

I våra gruppträningsscheman hittar du en mängd klasser och träningsformer presenterade av ett stort gäng fantastiska instruktörer. Här finns något för alla & vi ger dig alltid en upplevelse utöver det vanliga!

Vi erbjuder både instruktörsledda klasser och virtuella klasser. Träning under alla våra öppettider helt enkelt, unikt & fantastiskt tycker vi! Flera hundra klasser per anläggning står till ditt förfogande så det är bara att gå loss bland utbudet. Du hittar gruppträningsschema för respektive anläggning HÄR!


VI VILL ATT DU SKA LYCKAS –  Här är våra top 7 för en lyckad start!

1) Boka en gruppträningsklass. Vi hjälper dig att hitta något som passar just dig!
2) Träna 2 ggr/vecka och HÅLL din plan.
3) Hitta en träningskompis & peppa varandra!
4) Prova något nytt för ökad motivation, vi guidar dig gärna!
5) Boka en introduktion i MILON och en gymintroduktion. Kostnadsfritt för dig medlem och en bra möjlighet att lära känna anläggningen.
6) Ladda ner vår bokningsapp ENDORFIN OCH vår inspirationsapp CLUB ENDORFIN!
7) VÅGA FRÅGA, vi finns här för dig och vårt mål är att du ska trivas och känna dig trygg!

 

cf4