Vi har alltid mycket på gång. Vi har alltid fokus på dig som medlem och hur vi kan inspirera dig i din träning. Vi vill även förgylla din tillvaro hos oss med happenings, erbjudanden och aktiviteter där glädje och inspiration står i fokus. På denna sidan kan du följa vad som händer hos oss på Endorfin framöver. Vi lovar, det är alltid något på gång…

BÖRJA TRÄNA HÖSTEN 2017

HÖSTEN ÄR HÄR OCH VI ÄR MER REDO ÄN NÅGONSIN! Ett magnifikt utbud, generösa öppettider, genuin service och mycket hjärta – DET är ENDORFIN! Endorfin är platsen där människor möts, där människor mår bra och där träningsmagi skapas. En plats att ladda energi på, en plats att stråla samman. En plats för ALLA! Endorfin är mer än bara träning och vår dörr är alltid öppen. Välkommen in, vi vet att du kommer trivas! BÖRJA TRÄNA! Just nu har vi en härlig höstkampanj där du får 2 bonusmånader när du tecknar minst 12 månaders medlemskap. Dina månader är såklart kostnadsfria och läggs i starten av ditt medlemskap.* *Kampanjen gäller minst 12 månaders medlemskap, kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Startpaket på 295:- tillkommer samtliga avtal.


MEDLEMSKAP FÖR ALLA! Hos oss väljer du medlemskap efter vad du är intresserad av att göra och vi guidar dig gärna. Du betalar för det du nyttjar vilket ger dig chansen att hitta ett medlemskap som passar just Dig! BRONS – För dig som tränar gym & Milon! (Pris från 247:-/månad:-) SILVER – För dig som, förutom gymmet och Milon, även vill ha gruppträning! (Pris från 284:-/månad) PLATINA – För dig som vill ha allt! Gym, Milon, gruppträning, CrossFit och fri sol! (Pris från 549:-/månad) Följande ingår dessutom i samtliga medlemskap: – Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning. – Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet. – Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen. – Tillgång till ROMWOD, vårt unika stretchrum med guidade rörelser för ökad rörlighet. – Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong. – Vår seniorklubb med gemensam träning för dig 60+. Förutom detta även en rad härliga aktiviteter och inspirationskvällar! VÄLKOMMEN!

SIMON_SV_D3Q9798

FÖR DIG SOM INTE PROVAT ENDORFIN INNAN – PROVTRÄNA GRATIS I 2 VECKOR! Du tränar gym, gruppträning och Milon utan kostnad i 2 veckor. Ett bra sätt att få en känsla för anläggningen, utbudet och personalen! Vår dörr är öppen. Välkommen in, vi vet att du kommer trivas! Vi erbjuder något för alla, både när det gäller medlemskap och träning och vi ser till att du trivs. Genom kunskap, stort engagemang och personligt bemötande ger vi dig en upplevelse utöver det vanliga! Välkommen in för att starta igång din provperiod så berättar vi mer om dina möjligheter! * Provperioden gäller 2 veckor/person och för dig som inte testat Endorfin tidigare.

NO_19_SV_ENDORFIN_D3Q0699

REDAN MEDLEM? DAGS ATT TA NÄSTA STEG?
ATT KOMMA VIDARE I DIN TRÄNING & GE DIG SJÄLV NYA UTMANINGAR!

Just nu har du möjlighet att gradera upp ditt medlemskap till ett bra pris oavsett ditt tidigare pris. Du behåller dessutom din befintliga bindningstid.
Ta chansen att ta del av våra fantastiska gruppträningsklasser, våra unika Boxar och en fantastisk gemenskap!

Från brons till silver   tillägg 50:-/månad    (tillgång till gruppträning)
Från silver till platina tillägg 150:-/månad  (tillgång till sol & CrossFit)
Från brons till platina tillägg 200:-/månad (tillgång till sol & CrossFit)

OBS! Student/senior har ytterligare 25% rabatt på uppgraderingspriserna.

Välkommen till receptionen för mer information och direkt uppgradering!

7