Vi har alltid mycket på gång. Vi har alltid fokus på dig som medlem och hur vi kan inspirera dig i din träning. Vi vill även förgylla din tillvaro hos oss med happenings, erbjudanden och aktiviteter där glädje och inspiration står i fokus. På denna sidan kan du följa vad som händer hos oss på Endorfin framöver. Vi lovar, det är alltid något på gång…

BÖRJA TRÄNA HÖSTEN 2017

VINTERN ÄR HÄR, LADDA BATTERIERNA HOS OSS!
Ett magnifikt utbud, generösa öppettider, genuin service och mycket hjärta – DET är ENDORFIN!
Endorfin är platsen där människor möts, där människor mår bra och där träningsmagi skapas. En plats att ladda energi på, en plats att stråla samman. En plats för ALLA! Endorfin är mer än bara träning och vår dörr är alltid öppen.
Välkommen in, vi vet att du kommer trivas!

DU HITTAR VÅRA BÄSTA JULKLAPPSTIPS HÄR

BÖRJA TRÄNA!
Just nu har vi en härlig höstkampanj där du får 1 bonusmånad när du tecknar minst 12 månaders medlemskap. Dina månad är såklart kostnadsfri och läggs i starten av ditt medlemskap.* *Kampanjen gäller minst 12 månaders medlemskap, kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Startpaket på 295:- tillkommer samtliga avtal.


MEDLEMSKAP FÖR ALLA!
Hos oss väljer du medlemskap efter vad du är intresserad av att göra och vi guidar dig gärna. Du betalar för det du nyttjar vilket ger dig chansen att hitta ett medlemskap som passar just Dig!

BRONS – För dig som tränar gym & Milon! (Pris från 247:-/månad:-)
SILVER – För dig som, förutom gymmet och Milon, även vill ha gruppträning!
(Pris från 284:-/månad)
PLATINA – För dig som vill ha allt! Gym, Milon, gruppträning, CrossFit och fri sol!
(Pris från 549:-/månad)

Följande ingår dessutom i samtliga medlemskap:
– Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning.
– Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen.
– Tillgång till ROMWOD, vårt unika stretchrum med guidade rörelser för ökad rörlighet.
– Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong.
– Vår seniorklubb med gemensam träning för dig 60+. Förutom detta även en rad härliga aktiviteter och inspirationskvällar!

VÄLKOMMEN!

SIMON_SV_D3Q9798

FÖR DIG SOM INTE PROVAT ENDORFIN INNAN – PROVTRÄNA GRATIS I 2 VECKOR!

Du tränar gym, gruppträning och Milon utan kostnad i 2 veckor. Ett bra sätt att få en känsla för anläggningen, utbudet och personalen! Vår dörr är öppen. Välkommen in, vi vet att du kommer trivas! Vi erbjuder något för alla, både när det gäller medlemskap och träning och vi ser till att du trivs. Genom kunskap, stort engagemang och personligt bemötande ger vi dig en upplevelse utöver det vanliga! Välkommen in för att starta igång din provperiod så berättar vi mer om dina möjligheter! * Provperioden gäller 2 veckor/person och för dig som inte testat Endorfin tidigare.

NO_19_SV_ENDORFIN_D3Q0699