Vi har alltid mycket på gång. Vi har alltid fokus på dig som medlem och hur vi kan inspirera dig i din träning. Vi vill även förgylla din tillvaro hos oss med happenings, erbjudanden och aktiviteter där glädje och inspiration står i fokus. På denna sida kan du följa vad som händer hos oss på Endorfin framöver. Vi lovar, det är alltid något på gång!

BÖRJA TRÄNA, BLI MEDLEM


LÅT OSS GÖRA DET ENKLARE FÖR DIG ATT LYCKAS!
Ett magnifikt utbud, generösa öppettider, genuin service, något för alla och mycket hjärta – DET är ENDORFIN!

Endorfin är platsen där människor möts, där människor mår bra och där träningsmagi skapas. En plats att ladda energi på, en plats att stråla samman. En plats för ALLA! Endorfin är mer än bara träning och vår dörr är alltid öppen. Välkommen in, vi vet att du kommer trivas!

Du köper ditt medlemskap HÄR eller så kommer du in till oss så hjälper vi dig på plats.

CLUB ENDORFIN – EN FÖRMÅN FÖR DIG MEDLEM!
Vi har nu lanserat vår nya APP CLUB ENDORFIN! Du laddar ner den via Appstore eller Google Play.

Club Endorfin är Endorfins digitala mötesplats där du hittar träningspass och träningsupplägg med instruktionsvideos, kan logga din träning, få motivation, kosttips och mycket mer! Dessutom kan du chatta med andra, gå med i träningsgrupper och vara med i träningsutmaningar. En APP för inspiration, motivation och kunskap. Den kommer regelbundet uppsateras med nya program och övningar.

 MEDLEMSKAP FÖR ALLA!

Hos oss väljer du medlemskap efter vad du är intresserad av att göra och vi guidar dig gärna. Du betalar för det du nyttjar vilket ger dig chansen att hitta ett medlemskap som passar just Dig!

KAMPANJ JUST NU!
Just nu har vi dragit igång vår HÖSTKAMPANJ där du får 2 kostnadsfria månader i starten av ditt medlemskap när du tecknar årskort. Perfekt för dig som vill ha en nystart och för dig som vill ha en bra start!
Gäller vid tecknande av årskort och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Gäller tom 31/10 2019. Startpaket på 295:- tillkommer.

GYM – För dig som tränar gym & Milon! Pris från 379:-/månad (studerande/senior från 284:-/månad:-)
GRUPPTRÄNING – För dig som, förutom gymmet och Milon, även vill ha gruppträning!
Pris från 439:-/månad (studerande/senior från 330:-/månad)
CROSSFIT – För dig som vill ha allt! Gym, Milon, gruppträning, CrossFit och fri frysning upp till tre månader/år.
Pris från 649:-/månad (studerande/senior från 487:-/månad)

Följande ingår i samtliga medlemskap:
–  LIVSTIDS PRISGARANTI, du behåller ditt pris så länge du är medlem.
– Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning.
– Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen i Alingsås.
– Tillgång till ROMWOD, vårt unika stretchrum med guidade rörelser för ökad rörlighet.
– Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong.
– Vår seniorklubb med gemensam träning för dig 60+. Förutom detta även en rad härliga aktiviteter och inspirationskvällar!
– Ständig utveckling och alltid i framkant… Det ser vi som en självklar förmån för Dig medlem.

 

VÄLKOMMEN!

FÖR DIG SOM INTE PROVAT ENDORFIN INNAN!

HAR DU INTE PROVAT OSS TIDIGARE? Köp vårt 2 veckors PROVA PÅ KORT så får du under 2 veckor uppleva vår anläggning som om du vore medlem.  Du kan träna på gymmet, testa alla våra gruppträningsklasser samt få en introduktion på vårt cirkelträningssystem MILON av någon av våra PT. Du kan även lägga till CROSSFIT om du önskar det. Blir du medlem efter dina två veckor så har du startpaketet betalt och kan bara ladda ditt kort med valfritt medlemskap. En perfekt start helt enkelt!

Välkommen in för att få en känsla för anläggningen, utbudet och personalen.  Vår dörr är öppen. Välkommen in, vi vet att du kommer trivas! Vi erbjuder något för alla, både när det gäller medlemskap och träning och vi ser till att du trivs. Genom kunskap, stort engagemang och personligt bemötande ger vi dig en upplevelse utöver det vanliga!

Välkommen in så berättar vi mer om dina möjligheter!

HÄNDER JUST NU

 


UNGDOMSTRÄNING

Vår ungdomsträning är igång 2 dagar i veckan och är till för dig 12-15 år. Ungdomsträningen leds av våra personliga tränare som ger ungdomarna en säker start och utmanande träning.

Du hittar mer info samt dagar och tider HÄR


SENIORTRÄNING

Vår enormt populära seniorträning kör igång vecka 36. Vi har en stor härlig seniorklubb på respektive anläggning och den finns som en härlig service för dig senior. Här får du anpassad träning, mycket glädje och gemenskap! Läs mer om vår seniorträning HÄR


GRUPPTRÄNING FÖR ALLA!

I våra gruppträningsscheman hittar du en mängd fantastiska klasser presenterade av ett stort gäng fantastiska instruktörer! Här finns något för alla & vi ger dig alltid en upplevelse utöver det vanliga!

Vi har både instruktörsledda klasser och virtuella klasser att erbjuda. Träning under alla våra öppettider helt enkelt, unikt & fantastiskt tycker vi! ca 200 klasser per anläggning står till ditt förfogande så det är bara att gå loss bland utbudet.


VI VILL ATT DU SKA LYCKAS –  Här är våra top 7 för en lyckad start!

1) Boka en gruppträningsklass.
2) Träna 2 ggr/vecka och HÅLL din plan.
3) Hitta en träningskompis!
4) Prova något nytt för ökad motivation, vi guidar dig gärna!
5) Boka en introduktion i MILON och en gymintroduktion. Kostnadsfritt för dig medlem!
6) Ladda ner vår bokningsapp OCH vår inspirationsapp CLUB ENDORFIN!
7) VÅGA FRÅGA, vi finns här för dig!

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS!

cf4