EvaLena hemsida

 

 

CROSSFIT FÖR ALLA

 

 

Letar du efter en träningsform som är effektiv och rolig och gör dig mer stark och uthållig i ditt vanliga liv? Välkommen till Boxen!

 

Många som fastnar för CrossFit gör det pg.a den härliga stämningen i Boxen. Vi tränar i små grupper för att coacherna skall kunna hjälpa till med teknik och utförande och du lär snabbt känna andra tränande och tillsammans pushar ni varandra. Vi utmanar dig på din nivå, men ser till att har riktigt roligt under tiden.

 

Vår kropp är designad för rörelse som att stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa helt naturligt. Vi har gjort detta sedan urminnes tider. De är en del av människans design och ligger till grund för våra träningspass. Vi vill att du blir bättre rustad för att bära matkassar, skotta snö, springa allt du kan efter bussen eller det ditt vardagsliv kräver av dig. En lite bättre version av dig själv helt enkelt!

 

Variationen i övningarna är central. Passen varieras med tid och olika övningar: tunga lyft, lätta lyft, kroppsviktsövningar, många eller få antal repetitioner, löpning, rodd, hopp, m.m.

 

Ett pass i CrossFit kallas WOD – Workout out of Day. Passen ser olika ut dag för dag för att du ska få så mycket variation som möjligt i din träning. Du hittar dagens WOD här på hemsidan.

 


 

ALLA KAN TRÄNA CROSSFIT!

 

CrossFit är gjort för att kunna anpassas till alla nivåer av fysisk färdighet. Rörelserna och passen kan modifieras så att det passar dig. Våra coacher är där för din skull och hjälper dig genom varje moment för att du ska få så säker träning som möjligt. De är också där för att stötta, pusha och guida dig genom passet.

 

Är du nyfiken på träningsformen? Vill du komma och prova?
Vi erbjuder såklart provträning om du är intresserad av att testa träning hos oss på Endorfin. Prata med receptionen eller ring oss för mer information.

 

Alingsås 0322-645000
Lerum    0302-22890

 

Se fram emot härlig träning i någon av våra boxar!