EN AVKOPPLANDE STUND

Koppla av en stund i någon av våra härliga upplevelsestolar. Här kan du välja mellan mental avkoppling/träning, ljusterapi eller massage. Antingen i kombinationer eller som enskild avkoppling.

När du använder BrainLight® Synchro så kommer du att känna dig lugn och djupt avslappnad redan inom ett par minuter. Du väljer själv vilket program du ska köra och varje program har sin unika funktion. Massagestolarna i kombination med brainLight-avkopplingstekniken utgör en unik helhet. Massagestolen är specifikt inriktad på att skapa mental och fysisk avkoppling. Med en knapptryckning upplever du en samordnad avkoppling för sinne, kropp och själ. Kärnan är en toppmodern dator, som harmoniserar hjärnvågorna via ljus och ljudimpulser och styr en Shiatsu massagestol på samma gång.

Vi har två massagestolar per anläggning vilket ger dig en skön möjlighet till en avkopplande stund!

PRIS:
1 POLETT  20:-
10-KORT 200:-
25-KORT 450:-

MEDICINSKA RÅD:
Om Du lider av epilepsi eller har en pacemaker, upplev då din session utan visualiseringsglasögonen. Har du svåra ryggproblem, lider av osteoporos eller blodproppar, alternativt väger mer än 120kg så ska du undvika programmen som innehåller massage.