SV_D3Q0657 kettlebell ovanbild

CORE OCH FUNKTIONELLT

Träning som utmanar stabilitet, styrka och smidighet. Dessa klasser utgår från rörelser vi använder i
vardagen som att lyfta, vrida, sträcka, böja, balansera, hoppa och mycket mer.


BASISBALL®
30-45 minuter   NYHET HÖSTEN 2017!
Gruppträning med medicinboll som är komplett för hela kroppen. Funktionell styrketräning baserad på bas- och grundövningar, främst med fokus på uthållighet och explosiv styrka. Basisträning är ett norskutvecklat träningskoncept med ursprung i norsk elitidrott. Utgångspunkten är att förbättra prestation vad gäller vardagsliv, fysisk aktivitet och idrott.
BasisBall finns i 2 olika koncept:
BASISBALL RAW®
– Styrka, funktion, kraft. BasisBall Raw® är basträning med fokus på funktionella styrkeövningar. Vi utmanar din styrka, kraft och koordination i relativt högt tempo.
BASISBALL CENTERCORE® – Kärna, fokus, kontroll. BasisBall CenterCore® är en effektiv klass som har fokus på kroppens kärna – vår core. Träningen lägger grunden för en stark och funktionell kropp.


CXWORX™
30 minuter
Utmanande, funktionellt och effektiv klass som stärker mage, rygg, axlar och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband och viktplatta vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt.

 

FUNCTIONAL MOVES® 45/60 minuter
Funktionell träning som ger Dig kondition och styrka. Bygger på enkla och atletiska rörelser. Klassen passar alla oavsett träningsstatus och ålder. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans.