SV_D3Q0657 kettlebell ovanbild

CORE OCH FUNKTIONELLT

Träning som utmanar stabilitet, styrka och smidighet. Dessa klasser utgår från rörelser vi använder i
vardagen som att lyfta, vrida, sträcka, böja, balansera, hoppa och mycket mer.

 

TONE
Optimal mix av funktionell styrka, kondition och coreträning. Klassen passar alla, oavsett vilken träningsvana du har. Det finns flera olika alternativ för att både minska och höja intensiteten vilket gör att du kan få ut precis det du vill av din träning. En klass som tonar hela kroppen. Klassen körs i Alingsås.

BASISBALL®
30-45 minuter   
Gruppträning med medicinboll som är komplett för hela kroppen. Funktionell styrketräning baserad på bas- och grundövningar, främst med fokus på uthållighet och explosiv styrka. Basisträning är ett norskutvecklat träningskoncept med ursprung i norsk elitidrott. Utgångspunkten är att förbättra prestation vad gäller vardagsliv, fysisk aktivitet och idrott.
BasisBall finns i 2 olika koncept:
BASISBALL RAW®
– Styrka, funktion, kraft. BasisBall Raw® är basträning med fokus på funktionella styrkeövningar. Vi utmanar din styrka, kraft och koordination i relativt högt tempo. Klassen körs endast i Lerum.
BASISBALL CENTERCORE® – Kärna, fokus, kontroll. BasisBall CenterCore® är en effektiv klass som har fokus på kroppens kärna – vår core. Träningen lägger grunden för en stark och funktionell kropp. Klassen körs endast i Lerum.


LES MILLS CORE™
30/45 minuter (tidigare CXWORX)
Utmanande, funktionell och effektiv klass som stärker mage, rygg, axlar och säte. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband och viktplatta vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Finns även som virtuell klass.


 

ENDORFIN FUNKTIONELL 60 minuter
Funktionell träning som aktiverar många olika muskelgrupper samtidigt. Klassen är upplagd efter hur kroppen är byggd och fungerar och ger dig bättre kondition, balans och styrka. Denna träningsform passar alla, både dig som vill ha en fysisk utmaning och dig som är i starten av din träning.