ungdomsträning ovan hemsida

DANS, STEP OCH GLÄDJE

Klasser för Dig som vill dansa, steppa och känna mycket glädje! Ger Dig inspirerande och glädjefylld konditionsträning.

 

POUND® – ROCKOUT. WORKOUT 45 min. Vår kaxigaste nyhet någonsin!

Vi skruvar upp volymen rejält! Det är inte bara en ny träningsform…. Det är en upplevelse utöver det vanliga… Det är en möjlighet att släppa fram din inre rockstjärna… Det är unikt på alla sätt…. Det är POUND® – ROCKOUT. WORKOUT.
POUND® är en svettig och ösig klass där fokus ligger på glädje och energi! Du blir ett med musiken i denna spännande helkroppsträning som kombinerar kondition, koordination och styrketräning. Träningen utförs med RIPSTICKS som är lättaviktade trumpinnar konstruerade speciellt för att utföra POUND på ett effektivt sätt!
*Klassen kan uppfattas som högljudd då trumpinnar används. Öronproppar finns att köpa.


BODYSTEP™
30/45/60 minuter
Rolig och effektiv träning som blandar klassisk step med atletisk styrka som är lätt att behärska med massvis av alternativ till riktigt bra musik. Hjärtpumpande och rolig klass med ledorden energi, kraft och glädje!

ENDORFIN DANCE HAPPENINGKLASS
En kreativ och energifull dansklass med fokus på rörelseglädje och koreografi. Klassen dyker upp vid speciella happenings.

 

ENDORFIN STEP/STYRKA 50 minuter
En energifylld och rolig klass för Dig som vill jobba med stegkombinationer och träna kondition med hjälp av stepbräda. Passet varvas med styrka och avslutas med träning av kroppens kärna – vår core. Klassen körs endast i Alingsås.

 

ZUMBA® 45/60 minuter
Med inspiration från traditionell musik såsom cumbia, salsa, samba och merengue dansar Du till latinska rytmer med glödheta danssteg. ZUMBA är lätt att lära sig och du förbättrar din kondition.

 

ENDORFIN MRL & ENDORFIN MRL CARDIO 60/90 minuter
Uthållighetsträning med fokus på Mage, Rumpa och Lårmuskulaturen, men även funktionell träning för hela kroppen. Träningen utförs med Din egen vikt och gummiband. Uppvärmning med stegkombinationer på bräda. Egenskapat Endorfinkoncept. Klassen körs endast i Lerum.

 

ENDORFIN FAMILJ 45 minuter
Cirkelträning där Du tillsammans med ett barn (5-11år) kör olika stationer där ni utför olika övningar som tränar både kondition, stryka, balans och givetvis massa glädje. Övningarna är anpassade för både Dig som vuxen och för barnet. Här har ni en möjlighet att både träna och ha roligt tillsammans. Räkna med att både Du och Ditt barn kommer bli trötta!

 

SH’BAM™ 45 minuter
Come as you are – leave as a star! Populära hits blandat med old school-dängor vi alla känner igen. Ett befriande, roligt och socialt sätt att träna. Varje klass är levande, unik och rolig! Passar Dig som gillar dans och har glimten i ögat!

Du hittar vårens gruppträningsschema HÄR nedan:
Schema Gruppträning VT-19 Lerum
Gruppträning & Crossfit Alingsås VT-19 1.0