20211008_075540537_iOS

ÄNTLIGEN är det dags att dra åt dansskorna igen för snart är det DANSDAG på Endorfin!
En energifull dag för Dig som vill uppleva glädjen i dans och musik! Tillsammans med våra inspiratörer har vi en dag där tar vi oss genom flera olika dansklasser. En helt lysande och unik blandning av stilar av det bästa från dansen värld. En dag full med GLÄDJE och energipåfyllning du inte kan ana!


 

SCHEMA:
12:00 Välkomna till Dansdag!
12:05 ZUM’BAM 60 min- Stephanie, Anna & Paulina
13:20 DANCIN’G 60 min – My Josefsson (gästinstruktör)
14:45 DANCEHALL 60 min – My Josefsson (gästinstruktör)
16:00 CONTEMPORARY 60 min – Alice Janebrink

NÄR: Lördagen 16/10 kl. 12:00-17:00
PRIS: 395:- för medlemmar, 595:- för icke medlemmar.
PLATS: Endorfin Lerum, Metall-salen
ANMÄLAN:  Via vår webshop på vår hemsida/app, eller via vår reception på 0302-22890. Betalning vid anmälan. Anmälan är bindande 5 dagar i förväg.
Begränsat antal platser så först till kvarn.

 


KLASSBESKRIVNINGAR 

ZUM’BAM – Stephanie, Anna & Paulina
Den ultimata mashupen! – Dansglädje ligger som grundpelare bakom dessa koncept och regel nummer ett är att alla kan dansa! Tillsammans rör vi oss till världens alla rytmer, både nya och gamla låtar! Låt oss släppa lös höfterna, känna känslan i musiken och ha riktigt roligt!

DANCIN’G 60 min – My Josefsson (gästinstruktör)
En underbar härlig allround träning för dig som vill motionera, dansa och ha kul.
Svettas, dansa och träna din core med motionsdans, ALLT i ETT. Passet tar dig genom tiderna från 60- tal till nutid. Låt dig sväva med!

DANCEHALL 60 min – My Josefsson
Dancehall är en afrokaribisk dansstil som kommer ifrån Jamaica.
En dansstil med en stark och tuff karaktär med mycket energi. Härlig musik med stort utrymme för individualitet i alla steg och rörelser. Sväng på höfterna och låt dig ryckas med!

CONTEMPORARY 60 min – Alice Janebrink
Contemporary är en dansstil som har sina rötter i olika dansgenrer som modern, jazz, lyriskt och klassisk balett. Här jobbar vi mycket med känsla, budskap och inkluderar en del golvarbeten in i dansen.

 


ÅRETS PRESENTATÖRER

Stephanie Lübbe, Anna Tell & Paulina Andréason
Dessa tre tjejer är del av vår team Endorfin som i många år har spridit träningsglädje i våra gruppträningssalar! Dessa brudar sitter aldrig still när musiken rullar.

My Josefsson (Gästinstruktör)
En 30 årig tjej med en gedigen danserfarenhet på 20 år. Hon har dansat bakom och koreograferat för artister som Lina Hedlund ifrån Alcazar, LaGaylia Frazier ifrån Talang & John Lundvik ifrån Melodifestivalen. På mina klasser jobbar vi med fundament och teknik blandat med köttiga koreografier. Jag älskar att jobba utanför boxen och experimentera med dansen. Freestyle och improvisation är också viktiga element under klasserna. Jag tror på att bygga dansen med fundament för att sedan addera uttryck, känslor, former, nivåer och karaktär. Men det jag strävar mest efter under en klass är att du ska få le från hjärtat och ut. Att vi får inspireras av varandra och dela med oss av våra fina inre dansrum.

Alice Janebrink
Alice har erfarenhet och har dansat allt från high heels till hiphop och även tävlat inom dans. Nu koreograferar och undervisar hon i barn och ungdomsdans hos oss på endorfin och är en väldigt omtyckt danslärare.

 

 

 

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..