SOL
Hej solkund!

Här kommer viktig information från oss på Endorfin! Från och med 1 juli 2019 kommer vi att stänga våra solarier för gott.  Tanken har funnits hos oss  länge och vi har tagit detta beslut då vi nyligen hade en brand i Lerum som startade när solariet ej var i drift samt att det inte längre överensstämmer med vår bild av hälsa & välmående. Vi vill också lägga vårt fokus på att utveckla och utöka vår kärnverksamhet TRÄNING. Allt för att fortsätta ge Dig som medlem unika träningsupplevelser och MER tillgång till träning helt enkelt! Vi påbörjar dessutom en miljöresa som är viktig för oss vilket också påverkar beslutet i denna riktning.

Vad innebär detta för dig medlem och för dig solkund?

För dig medlem som har vårt Platinakort (nuvarande CrossFitkortet)  innebär detta att möjligheten till sol försvinner i samband med vårt kommande  utbygge av gymmet. Vill du behålla din möjlighet att nyttja vårt helhetskoncept med gym, gruppträning och CrossFit så behåller du samma pris som ditt nuvarande Platinakort. Priset på vårt Platinakort är baserat på tjänsten CrossFit, inte på möjligheten att sola och vi är stolta att vi kan hålla Sveriges lägsta pris på CrossFit.

Om du vill nedgradera ditt kort till gym/gruppträning så kan vi såklart erbjuda det från den dagen som solarierna är borta den 1/7 2019. Välkommen till receptionen så hjälper vi dig med detta!

För dig som har 5 eller 10-kort sol så har du möjlighet att nyttja ditt solkort tom 30/6 2019, därefter  finns det möjlighet att få retur på de soltillfällen du har kvar om kortet är giltigt efter det

Har du frågor eller funderingar, skicka ett mail till feedback@endorfin.se

 


 

Fram tom 30/6 fungerar solning enligt tidigare.

BOKA DIN SOLTID HÄR

10-kort medlemspris     400:-
10-kort icke medlem      450:-
Solning 1 gång                   50:-