mjörn 2 ovanbild

ENDORFIN MJÖRN – ÖPPET DYGNET RUNT

Endorfin Mjörn är vår dygnet-runt-öppna anläggning alldeles intill vackra Mjörnstranden i Alingsås. Här har du som årskortskund på Endorfin Alingsås och Endorfin Lerum fri tillgång till träning dygnet runt. Du kan även teckna medlemskap för endast denna anläggning.

KÖP DITT MEDLEMSKAP HÄR alternativt på vår huvudanläggning vid Vimpeln.

På idrottsarenan Mjörnvallen ryms denna anläggning som är obemannad och öppen dygnet runt. Som kund hos oss på Endorfin har du såklart fri tillgång till anläggningen och betalar inget extra för att få tillgång till träning här. Anläggningen ligger precis i anslutning till härliga promenad- och löpstråk. På sommaren tar du med fördel ett dopp i sjön efter avslutat träningspass!


PRIS FÖR TRÄNING PÅ MJÖRN

Du som endast vill ha medlemskap på Endorfin Mjörn betalar 199:-/månad för ett 12 månaders medlemskap. Startpaket på 195:- tillkommer. Här ingår vattenflaska och inpasseringskort till anläggningen. Du som har medlemskap på våra övriga anläggningar har fri tillgång till denna anläggning. Gymmet är fullt utrustat med maskiner och lösa vikter och ger dig bra förutsättningar för din träning. Närheten till Nolhaga friluftsområde och sjön Mjörn gör att dina möjligheter till träning blir fantastiskt bra. Endorfins personliga tränare kommer att tillgå gymmet och idrottsanläggningen för PT-grupper och olika former av kurser.


VIKTIG INFORMATION

– Medlemskap tecknas på vår huvudanläggning vid Vimpeln i Alingsås alternativt i länken ovan. Du bör dock komma in och hämta ditt medlemskort på huvudanläggningen.
– Möjlighet till provträning finns, detta ordnas i receptionen på Endorfin vid Vimpeln.
– Gymmet har en åldersgräns på 16 år, ungdomar i åldrarna 12-15 år får träna med förälder.
– Mindre barn får av säkerhetsskäl ej vistas på anläggningen.
– Tillgång till omklädningsrum finns men kan vara begränsat eller otillgängligt vid idrottsaktiviteter. Dessa omklädningsrum delas med övriga aktörer och föreningar på Mjörnvallen.
– Vatten finns ej att i tillgå i träningsanläggningen. Finns dock i anslutande omklädningsrum.
– Med tanke på att anläggningen är obemannad vill vi att våra medlemmar håller ordning efter sig samt plockar undan ev vikter och annat efter sin träning. Detta för allas trivsel!
– Se till att du har rena skor när du tränar.


VILL DU VETA MER?
Kom in till reception på vår huvudanläggning vid Vimpeln/ICA MAXI eller ring oss på telefon 0322-64 50 00 så berättar vi mer.

  • SV_D3Q0695
  • Bild037
  • G_SV_D3Q2174
  • FREDRIK_LEIF_SV_D3Q0346