stadsskogen  jul

BREAKING NEWS… IGEN!

Vi presenterar stolt ENDORFIN STADSSKOGEN – Preliminär öppning december 2020! Det är med stor glädje vi kan meddela att vi ingått ett partnerskap med TB Gruppen för att tillsammans bidra till att utveckla nya härliga projektet LODGE i Stadsskogen. Endorfin öppnar en härlig liten nyckelanläggning som har det mesta du behöver för din gymträning och som blir ett fantastiskt tillskott för dig i Endorfinfamiljen. Självklart ingår det i ditt befintliga medlemskap som Endorfinmedlem.

Stadsskogens popularitet bara ökar. Många attraheras av att ha stadens möjligheter inom räckhåll, utan att för den skull bo mitt i. Skola och förskola finns på blott några minuters avstånd, och kommunikationerna är exemplariska. Hållplatsen ligger direkt utanför entrén, avgångarna är täta och det finns direktbuss till Göteborg för dig som önskar. Lodge kommer att bli en nyckelplats i Stadsskogen med sin på samma gång moderna som rustika arkitektur som skapar en spännande kontrast till sin omgivning. Det här är platsen för dig som vill få ut det mesta av livet.

I samsyn med fokus på TB Gruppens kärnvärden – utveckling, engagemang och långsiktighet, så känner vi att vi tillsammans kan bidra till positiv stadsutveckling.

Nu längtar vi redan till nästa jul!

 

Vill du också bo i Stadskogen LODGE? Klicka in på länken: www.tb.se/bostader/lodge , eller kontakta Fastighetsbyrån för mer information!

 

Läs pressreleasen HÄR: https://www.mynewsdesk.com/se/tb-gruppen/

 

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..