banner uteyoga

WORKSHOPS YOGA I ALINGSÅS 2021

Vi lägger lite extra fokus på YOGA och erbjuder 3 spännande workshops på Endorfin Alingsås. ”Våga Yoga” för dig nybörjare,  ”Finn Din Yin” för dig Yinälskare och ”Yinna djupare” för dig som vill djupdyka lite extra. Läs mer här nedan och gör din anmälan omgående. Workshopsen har begränsat antal platser och är omåttligt populära.

FINN DIN YIN

FINNS DIN YIN 4 TIMMAR –  Söndag 7/3 10.00-14.00

Välkommen till en 4 timmar grundläggande workshop i yinyoga som passar lika väl för dig nybörjare som för dig mer erfaren som vill få mer handfast förståelse till positionerna och principerna med yinyoga.  Yinyoga är ett fantastiskt komplement inte bara för all typ av fysisk rörelse men också för livet i sig. Vi lever i en stressad värld med stora krav och har sällan utrymme för ordentlig nedvarvning för kropp, sinne och nervsystem och utan detta har vi svårt att återhämta oss på riktigt. Detta är en av anledningarna till varför yinyoga har tagit Sverige med storm.

Under denna workshop får du bekanta dig med yinyoga så att det blir enklare att få ut mer när du går på klasser eller utöva det på egen hand när och där det passar dig.

Vi börjar med en kortare yinyogaklass för att landa i kroppen och få en känsla av vad vi sysslar med. Efter det fikar vi under en kortare föreläsning kring vad yinyoga är och sedan går vi igenom de vanligaste positionerna – hur de ser ut, var de ska kännas och varför vi gör dem. Vi avslutar dagen med ytterligare en klass för att få en märkbar skillnad.

Schema för dagen:

10.00 Yinyogaklass 45 minuter

10.45 Fika & föreläsning 45 minuter

11.30 Position – djupdykning 90 minuter

13.00 Yinyogaklass 60 minuter

 

Plats: Yogastudion Endorfin Alingsås
Pris: 495:- för dig årskortsmedlem, 695:- för dig icke medlem
Yogainstruktör: Eva Lindblad
Anmälan görs i receptionen på Endorfin, via webshop, till simon@endorfin.se eller på telefon 0322-64 50 00.Betalning vid anmälan och anmälan är bindande. Begränsat antal platser så först till kvarn.

 

YINNA DJUPARE

YINNA DJUPARE 4 TIMMAR –  Söndag 18/4 10.00-14.00

Dyk djupare in i yinyogans värld med en workshop som fokuserar mer på TCM (Traditional Chinese Medicine) och energikroppen. Vi går igenom fler positioner och har gott om tid för frågor och individuell assistans.

Innehåll:

– Inledande Yinyogaklass

– Föreläsning, frågor & fika

– Genomgång av positioner

– Yinyogaklass

Passar dig som har praktiserat ett tag och har lite grundkunskap kring yin. Perfekt komplement till FINN DIN YIN-workshopen men inget krav.

Plats: Yogastudio Endorfin Alingsås
Pris: 495:- årskortmedlem, 695:- icke medlem
Anmälan görs i receptionen på Endorfin, via webshop, till simon@endorfin.se eller på telefon 0322-64 50 00. Betalning vid anmälan och anmälan är bindande. Begränsat antal platser så först till kvarn.

VÅGA YOGA

VÅGA YOGA 4 TIMMAR Lördag 27/3 10.30-14.30

Välkommen till en 4 timmars djupdykning för dig som är nyfiken på yoga. En workshop som ger dig verktygen att stärka din yogapraktik, vare sig du är nybörjare eller mer erfaren. För nybörjaren är detta en utmärkt väg in på mattan som bygger självförtroende och förståelse. För en mer erfarne är ökad insikt kring teknik och påminnelsen om yogans grunder otroligt värdefull för att ta praktiken vidare. Detta är en workshop för alla!

Innehåll:

– Praktiska övningar

– Enklare teknikfokuserad klass

– Kort föreläsning och fika

– Nedbrytning av baspositioner

– Gott om tid för frågor

Plats: Yogastudion Endorfin Alingsås
Pris: 495:- för dig årskortsmedlem, 695:- för dig icke medlem
Yogainstruktör: Eva Lindblad
Anmälan görs i receptionen på Endorfin, via webshop, till simon@endorfin.se eller på telefon 0322-64 50 00.Betalning vid anmälan och anmälan är bindande. Begränsat antal platser så först till kvarn.

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..