yoga

FYSISK AKTIVITET PÅ RECEPT

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ ENDORFIN – En glad, hjälpsam och varm miljö att vara i. Vi är en frisk fläkt som hjälper dig att hitta energi och glädje i vardagen. Vi tar emot dig med öppna armar och vi lovar att guida dig på bästa sätt.

Vad gäller för Dig hos oss om du fått träning på recept, FAR?
Du får 20 % på ett valfritt årskort vid uppvisande av recept. Det ingår gyminstruktion/basprogram i ditt medlemskap. Vi hjälper dig även med att komma igång med dina personliga inställningar i Milon, vårt unika cirkelträningsprogram.

Vad gäller för Dig som skall gå vidare från rehab till egenträning hos oss i gymmet?
Blir du medlem bokar du en kostnadsfri ”översättning”/genomgång av samma eller liknande övningar av ditt rehabprogram i vår maskinpark. Har du andra specifika önskemål eller vill ha ett specialanpassat program köper du en timma med personlig tränare.


Vid frågor om gymmet eller om du vill få kontakt med en av våra personliga tränare direkt, kontakta dem enligt nedan:

PT Fredrik Björme, fredrik@endorfin.se
PT Rebecca Dale, rebecca@endorfin.se


Endorfin är en träningsanläggning där personlighet, värme och trygghet står i fokus. Vi finns här för dig och ger dig bästa tänkbara service. Alltid!
Ett medlemskap hos oss innebär stora möjligheter då vårt utbud gör att du verkligen kan hitta något som passar just Dig. Vi erbjuder allt från gym till gruppträning, yoga och CrossFit. Du väljer ditt medlemskap och vi guidar dig gladeligen rätt bland utbud och valmöjligheter.

VI ERBJUDER ÄVEN:

-Personlig träning, individuell och i grupp.
-Livsstilsförändring- och viktminskningsgrupper.
-Kurser, workshops och föreläsningar.
-Konferensmöjligheter.
-Barnaktiviteter och barnpassning,
-Endorfin Mjörn och Endorfin Stadsskogen som också ingår när du är medlem hos oss.
-Snart även Padel Endorfin – Öppning hösten 2021!