yoga och pilates för gravida 1

Ta hand om din kropp med träning helt anpassad för den gravida kroppen. Främja lugn och avslappning. Lär dig mer om förlossningsförberedelse och få möjlighet att träffa andra som står inför samma livsförändring som du.


INFORMATION:

Tid/dag: Måndagar 16:00 med start 9/4
Kursledare: Agnes Granberg
Pris: 1095:- för medlem, 1295:- för icke medlem 8 tillfällen, 75 min per gång
Start: vecka 15
Antal platser: 14 st (minst antal deltagare 6 st)

 

OM KURSEN:

Under denna kurs får du övningar och verktyg från yoga, pilates och modern psykologi för att du ska må så bra som möjligt under din graviditet, för att du med ett större lugn ska kunna möta förlossningen och för att du ska få ha större ork när bebisen väl är där.

I kursen tar vi tillvara på pilates-metodens smarta övningar för att stärka och stabilisera hela kroppen med extra stort fokus på mage, höfter och rygg. Med  dessa övningar kan du minska risken för besvär och främja en stark kropp som orkar genom fortsatt graviditet, förlossning och den första tiden med en bebis.

Från yogan tar vi med oss stärkande positioner, välbehövlig utsträckning av stela muskler och framförallt andningsövningar och meditation som passar under graviditeten. Från den moderna psykologin får du lära dig några enkla tekniker och principer som kan hjälpa dig både att hantera de kroppsliga och mentala förändringar som sker under graviditeten och som kan vara till hjälp under din förberedelse inför förlossningen.

Vid kursens sista tillfälle är du välkommen att ta med en eventuell partner då detta tillfälle kommer att fokusera extra mycket på förlossningsförberedelse.

Kursledare är Agnes Granberg som arbetat som yoga- och pilateslärare sedan 2007. Hon är också lic. personlig tränare med mångårig erfarenhet av att vägleda gravida i träning. Agnes är även leg. psykolog och har i sin psykologroll haft möjligheten att träffa många gravida och nyblivna föräldrar inom barn- och mödrahälsovården som kommit med skilda frågor kring sin graviditet eller föräldraskapet.


FÖR VEM:

Kursen passar dig som är gravid oavsett vart i graviditeten du är. Det går lika bra att gå kursen i början som i slutet av graviditeten och skulle det vara någon övning just du inte har möjlighet att göra så får du alternativ av kursledaren.

yoga agnes

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..