20210823_134736378_iOS

GRUPPTRÄNING PÅ ENDORFIN

Gruppträning på Endorfin är alltid det lilla extra. ALLTID! Det innebär ett makalöst utbud, stor variation, unika inspiratörer och lokaler som är skapade för att ge dig den där extra motiverande känslan! Vi erbjuder något för alla, på olika tider. Allt för att du ska hitta något som passar just Dig! Vi erbjuder ett instruktörslett schema med över 100 klasser per anläggning och vecka. Dessutom ett virtuellt schema med lika många klasser i veckan per anläggning. Storslaget vi vet, men vi vill ge dig medlem de absolut bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din träning. Du är viktig för oss! Vi har dessutom lanserat nya ENDORFINKORTET. Ett medlemskap för Dig som älskar träning i grupp och ett medlemskap för dig som vill ha de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas med din träning!

Här nedan hittar du scheman för respektive anläggning. Och du, våga prova något nytt detta år. Något du inte testat förut. DET är vårt absolut bästa tips. Vem vet!
Kanske hittar du en ny favoritklass. Du kommer definitivt få en boost av att våga prova, vi lovar!

ALINGSÅS

Här är schemat för Alingsås gruppträning, Yoga, Prama och CrossFit.

INSTRUKTÖRSLETT SCHEMA: Schema Gruppträning, Yoga, Crossfit & Prama Alingsås Vår 2022 from v.2

VIRTEULLT SCHEMA: Schema Virtuell Gruppträning Alingsås 2022

LERUM

Här är schemat för Lerums gruppträning, Yoga, Prama och CrossFit.

INSTRUKTÖRSLETT SCHEMA: Schema Gruppträning VÅREN 2022

VIRTEULLT SCHEMA: Schema Virtuell Gruppträning VÅREN 2022

 

Testa, träna, upplev…Och NJUT! Ge dig själv ett år där du sätter rörelse och framför allt GLÄDJE i fokus. Vår gruppträning och våra fantastiska instruktörer kommer ge dig en härlig boost i vardagen. TILLSAMMANS gör vi 2022 till riktigt bra år. På Endorfin såklart!

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..