combat emma banner

Här kommer höstschemat för vår gruppträning i Lerum & Alingsås. Och du har massor av fantastiska klasser att se fram emot.  Hoppas DU är redo för en trygg & härlig höst!

Annorlunda tider… Jo så är det! Efter månader av förhållningsregler och restriktioner så går vi nu in i en höst där vi ska fortsätta vara restriktiva, noga och ansvarsfulla. Vi ska hjälpas åt att ta ansvar och respektera allvaret. DET har vi haft i åtanke när vi lagt planen för höstens gruppträning. Vi vet att ni vill och behöver träna och vi kommer ge er möjligheten, på ett tryggt sätt. Det är viktigt för oss. Platserna kommer vara begränsade, avstånd kommer att hållas, tiderna spridas ut och rengöring kommer att vara av högsta prioritet. Träningsupplevelsen kommer vara lika magisk!

Här nedan presenteras höstens gruppträningsscheman. 4 unika scheman, 2 instruktörsledda och 2 virtuella samt närmare 200 klasser per anläggning. Underbart tycker vi… Att få ger er fantastiska träningsmöjligheter och ett unikt utbud av träning från tidig morgon till sen kväll. Bra förutsättningar ger enkelhet och vi hoppas ni planerar och bokar in er träning i kalendern. Tillsammans satsar vi på en stark och frisk höst!

 

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA ALINGSÅS:
Schema Gruppträning & Crossfit Alingsås Höst 2020 from v.36

VIRTUELLA KLASSER ALINGSÅS:
Schema Virtuell Gruppträning Alingsås Höst 2020

 


GRUPPTRÄNINGSSCHEMA LERUM:
Schema Gruppträning HÖSTEN 2020 akt

VIRTUELLA KLASSER LERUM:
Schema Virtuell Gruppträning Hösten 2020

 

BOKNING
Bokning sker smidigast via appen eller via webshopen här på hemsidan:  https://endorfin.brponline.se/#/groupactivities

BOKNINGSREGLER
– Du kan boka klasserna tidigast 4 dygn innan klasstart.
– Avbokning sker senast 2 timmar innan. Är det mindre än 2 timmar kvar så slå en ändå en signal så avbokar vi i receptionen.
– Kom i tid till klassen, vi släpper reservplatserna 5 minuter innan klassen startar.

VIRTUELL TRÄNING – Träning framför stor skärm!
Vi erbjuder också ett separat schema för virtuella klasser, alltså klasser utan liveinstruktör, men till stor skärm. Ett gediget utbud av klasser, samtliga levererade av Les Mills. Du hittar schema för den virtuella världen på respektive anläggning i appen eller i webbokningen. På dessa klasser har vi enbart DROP-IN så det är bara att dyka in när det passar. Klasserna ligger utspridda över hela dagen, 7 dagar i veckan. Allt för att ge dig ännu större möjligheter till träning.

Varmt välkommen till gruppträning på Endorfin!

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..