20210823_134736378_iOS

TRÄNA MED OSS I HÖST

Vi på Endorfin säger välkomna tillbaka… Och faktiskt säger vi även äntligen. Hösten är i sikte med en frisk känsla i fokus och vi laddar för en återkomst, en nystart, en omstart och framför allt en GRYM START! De flesta restriktioner är borttagna för vår del men självklart håller vi avstånd och tar ansvar, för allas skull. Vi väntar lite med full kapacitet i våra salar för att du ska känna dig trygg när du är hos oss. Vi laddar dock med full…och kanske tom överfull kapacitet på vårt gruppträningsschema. För det är maxat. det är fyllt av härliga klasser och träning. Något för alla och mängder av alternativ. Allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för Din träning!

Vi är stolta och oerhört glada att kunna presentera våra GRUPPTRÄNINGSSCHEMAN för HÖSTEN 2021. Och självklart erbjuder vi både ett instruktörslett och ett virtuellt per anläggning. Det ger Dig över 200 klasser per anläggning, över 400 klasser totalt på två anläggningar. Hur bra? Hur härligt? Läs och njut!

GRUPPTRÄNINGSSCHEMAN 2021

Här nedan hittar du gruppträningsscheman för respektive anläggning. Och du, håll i dig, det är MYCKET att välja på. Ta fram kalendern, planera hösten & gör din plan redan nu!


GRUPPTRÄNINGSSCHEMAN ALINGSÅS

Instruktörslett schema, vårt basschema: Schema Gruppträning, Yoga, Crossfit, Prama Alingsås Höst 2021

Virtuellt schema: Schema Virtuell Gruppträning Alingsås Höst 2021


GRUPPTRÄNINGSSCHEMAN LERUM

Instruktörslett schema, vårt basschema: Schema Gruppträning Prama Yoga Lerum höst 2021

Virtuellt schema: Schema Virtuell Gruppträning Lerum höst 2021

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..