SV_D3Q0435 gym ovanbild

ALLT FÖR DIN TRÄNING!

Vår uppgift är att göra Din träning så enkel och effektiv som möjligt. Vi erbjuder därför en gedigen maskinpark där du får bästa tänkbara förutsättningar i din träning, oavsett om du är nybörjare eller har tränat på gym länge. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet och erbjuda det senaste när det gäller träning och maskiner.

Vi erbjuder en stor gymyta på båda anläggningarna, utrustad med toppmoderna och högkvalitativa maskiner samt en mängd fria vikter. Vi har en stor konditionsavdelning utrustad med roddmaskiner, crosstrainers, cyklar, Ski-Erg, PowerMills, SkillMills och löpband. Samtliga konditionsmaskiner (förutom stakmaskinerna) är utrustade med fina displayer där du antingen följer din träning på ditt personliga konto eller kollar på TV. Vi erbjuder även en tyngre avdelning KRONAN med lyftarflak för tunga lyft samt en CAGE och fria ytor för funktionell träning.

Gymmet är även utrustat med MILON – Ett unikt träningssystemet som håller full koll på dig och dina resultat. Milon har även alla inställningar lagrade så att du slipper att tänka på det, övningen blir rätt och du behöver inte vara orolig för att göra fel. Nu behöver du inte längre känna dig osäker i gymmet, MILON håller koll på dig. Dessutom tar ett träningspass bara 17,5 minut. ENKEL, SÄKER OCH EFFEKTIV träning FÖR ALLA!

KOSTNADSFRIA GYMINSTRUKTION – INGÅR FÖR DIG SOM MEDLEM!

Vi erbjuder kostnadsfria gyminstruktioner med personlig tränare för dig som är medlem hos oss på Endorfin. Det ingår i alla våra medlemskap. I våra gyminstruktioner bas får du ett komplett program för hela kroppen och vi går igenom samtliga övningar tillsammans så att du känner dig bekväm i övningarna. Ett bra sätt för dig som medlem att få variation och inspiration i din träning samt hålla dig motiverad.

Våra gyminstruktioner bokas via receptionen och till viss del i appen. Hittar du ingen tid som funkar i appen så kom till receptionen så hjälper vi dig att hitta en tid som passar. Du kan också ringa oss på telefon Alingsås 0322-64 50 00 eller Lerum 0302-228 90 och boka din tid. Tjänsten är kostnadsfri men du debiteras 100:- vid uteblivet besök.

MILON ovandel