NO_19_ ovandel box

HIIT OCH SPORT

Enkel, tuff och sportinspirerad träning. Högintensiv intervallträning där du tränar styrka och kondition. Fodrar inga större krav på koordination.


BODYATTACK™  
45 minuter
Sportinspirerat intervallträningspass som tränar kondition och styrka. Innehåller atletiska övningar såsom knäböj, utfall, burpees och armhävningar. Du kan förvänta dig hopp, hög puls och snabba explosiva rörelser. Enkelt, kul och effektivt! Klassen körs endast i Alingsås.


LES MILLS GRIT™
SERIES 30 minuter
Les Milisklasser som är designade för att på ett effektivt sätt utmana Dig fysiskt genom HIIT (högintensiv intervallträning). Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus:

GRIT™ STRENGTH – Maximera Din styrka Med skivstång och viktplattor ökar vi träningseffekten och tränar muskelstyrka. Förbättrar Din syreupptagning, styrka och uthållighet.

GRIT™ CARDIO – Maximera Din kondition Ingen utrustning. Här använder Vi istället egen kroppsvikt och den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut. Förbättrar din kondition, fysik och förbränning.

GRIT™ ATHLETIC –  Sportinspirerad 30-minutesklass med HIIT (högintensiv intervallträning) som på ett effektivt sätt utmanar Dig fysiskt med fokus på styrka, smidighet och explosivitet i ett 3D-rörelsemönster.


LES MILLS SPRINT™
30 minuter
Högintensiv intervallträning (HIIT) där vi använder cykel som redskap. Maximera Dina träningsresultat. Här fokuserar vi på att höja pulsen under korta intervaller för att nå maximala resultat på kortast möjliga tid.


BOX
60 minuter
Ren konditions- och styrkeklass inspirerad av boxning och kampsport. Mestadels parvisa övningar i form av sparkar och slag mot mitsar. Klassen körs endast i Lerum.


BODYCOMBAT™
45-60 minuter
En klass med massor av kraft och energi. Inspirerat från kampsportsteknikerna i karate, taekwando, kung fu, kickboxing, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt. Klassen körs endast i Lerum.