INFORMATION OCH ÅTGÄRDER

Vi vill ta ansvar, både på individ- och samhällsnivå, och för oss är det viktigt att ni ska känna er trygga med att besöka oss och träna hos oss. Vi tar situationen på fullaste allvar, följer utvecklingen, uppdaterar oss regelbundet och följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Vi tog tydliga beslut från start och vi fortsätter att hålla vår linje. Vi vill bidra med det vi kan. Samtliga beslut vi tar är grundade hos oss gemensamt med hänsyn till samhället, vår personal, Er medlemmar och helheten, vårt fantastiska Endorfin!

På denna sida kan du hitta aktuell information kring COVID-19. Vi följer nuvarande rekommendationer från myndigheterna och följer konstant händelseutvecklingen. Med hänsyn till detta har vi nu följande åtgärder:

  • Gymmet hålls ÖPPET tillsvidare enligt de rekommendationer som finns.
  • Rutinerna för städ och rengöring har utökats.
  • Vi berörs inte av restriktionerna gällande allmänna omklädningsrum men av omtänksamhet för andra, byt gärna om och duscha hemma.
  • Personlig träning körs som vanligt. Kontakta din PT om du har frågor eller funderingar. Vi har även lanserat PT ONLINE för dig som vill ha professionell hjälp, oavsett vart du bor.
  • KidzInn öppet och bemannat med begränsat antal platser.
  • Ungdomsträningen är igång och våra PT finns på plats och guidar ungdomarna på gymmet.
  • Barnkurserna är igång och körs som vanligt under hösten.
  • Seniorklubben är igång med restriktioner kring antal & avstånd.
  • Vi hänvisar till träning med vår app Club Endorfin. Du hittar mer info hur den funkar HÄR. I appen erbjuds en rad träningstips och program i gymmet samt för hemmaträning.
  • Servetter med effektiva resultat mot Coronavirus har satts upp på hela anläggningen. Används till händer, redskap och material. Vi uppmanar ALLA att använda dessa och torka noga efter sig!

UPPDATERAD INFO KRING GRUPPTRÄNING & CROSSFIT 1/9 2020.

Gruppträning och CrossFit är igång med reducerade platser och avstånd. Vi är enormt glada och står rakryggade efter det tydliga beslut vi tog i mars att stänga ner all form av organiserad gruppträning. Det har känts rätt i magen hela vägen att ta ansvar på det sätt vi kunnat i rådande krissituation. Efter samtal med Folkhälsomyndigheten  tog vi beslutet att successivt starta igång vår gruppträning,  dock på VÅRT SÄTT. Med en tydlig handlingsplan och restriktioner som gör din träning så trygg som möjligt.

VÅRA RESTRIKTIONER I CROSSFIT & GRUPPTRÄNING:

– Begränsat antal deltagare på samtliga klasser.
– Tid mellan de klasser som kräver material så att bytet blir smidigt och alla hinner rengöra sitt material noga.
– Salar har markeringar i golvet och vissa cyklar/walkers blir avspärrade för att kunna hålla rätt avstånd.
– Specialinstruktioner på de klasser där det behövs för att kunna hålla avstånd i salen.
– Fler rengöringsmöjligheter med servetter, spray och papper/papperskorgar.
– HEAT och ENDORFIN FAMILJ körs inte som cirkelträning utan på stället med eget material och begränsat antal platser.
– Wodar anpassas och förutsättningar för ordentlig rengöring finns.
– Våra virtuella klasser rullar vidare med stor spridning över dagen så att vi kan glesa ut deltagarantalen och ge dig fler träningsmöjligheter.

Varmt välkomna tillbaka in i salarna. Med ansvar och omtanke om varandra gör vi detta på bästa sätt, TILLSAMMANS!

VI UPPMANAR!

– Tvätta händerna innan du spritar dem.
– Använd de nya virusdödande servetterna både till händer, maskiner och redskap. Allt du tar i ska göras rent!
– Påminn varandra om att rengöra material som använts.
– Håll avstånd till varandra.
– OM du har möjlighet, träna gärna på tider då beläggningen är lägre. 16.30-19.30 är vår primetime. Dagtid är det lugnare.

AV RESPEKT FÖR DIG SJÄLV & ANDRA VID MINSTA TVEKSAMHETER, TRÄNA INTE OM DU UPPLEVER NÅGON FORM AV SYMPTOM ELLER HAR NÄRSTÅENDE SOM ÄR DRABBAD.

Nu hjälps vi åt att ta hand om och ta hänsyn till varandra! Tillsammans ska vi ta oss igenom det här. Kom gärna till oss om ni har frågor eller funderingar.

Med vänlig hälsning personalen på Endorfin!