Cykel-1024x683

KONDITION

Klasser som ger god kondition samt en del styrka.

 

LES MILLS SPRINT 30 minuter
Högintensiv intervallträning (HIIT) där vi använder cykeln som redskap. maximera dina träningsresultat med denna grymma klass. Här fokuserar vi på att höja pulsen under korta intervaller för att nå maximala resultat på kortast möjliga tid.

CYKEL 30/45/90 minuter
Effektiv konditionsträning till motiverande musik. Varierad konditionsträning med förändringar av fart, motstånd och positioner med fokus på cykling och teknik. Här guidar vi dig genom effekt (watt), tid och position för att du ska få en bra och tydlig upplevelse på cykeln.

JOYRIDE 30/45/60 minuter NYHET VÅREN 2019!
Skoj på Hoj! Glädje, musik och visuell upplevelse på cykel med fokus på kul men förenklad konditionsträning.
På denna klass kan du uppleva allt från härliga teman, The Journey,

INTELLIGENT CYCLING – Ett program som kan användas på alla våra cykelklasser. En visuell cykelupplevelse och ett speciellt utformat verktyg för att skapa en helt unik motiverande lupplevelse! Roligt och effektfullt program där man arbetar efter effekt (watt), tid och position. Intelligent cycling är ett verktyg för att höja motivation, effekt och nöje genom att följa en träningsplan presenterad på storbildsskärm. Träningsplanen kan presenteras både via enklare träningskurvor eller via en virtuell värld. Systemet är ett härligt komplement som kommer användas på flera cykelklasser i vår cykelsal och som kommer att göra din cykelupplevelse ännu mer unik. Du väljer själv om du vill köra med watt eller puls eller om du bara vill ha en svettig stund på cykeln!

THE JOURNEY  – Gör dig redo för modern och cool träning, NYHET JANUARI 2019!
I den här cykelklassen handlar allt om upplevelse och detta med hjälp av en virtuell värld där musik och miljö synkas för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning. Detta upplägg kan du ta del av på klasserna CYKEL och JOYRIDE. När THE JOURNEY körs så finns detta specificerat i bokningen/appen. Exempelvis CYKEL THE JOURNEY alternativt JOYRIDE THE JOURNEY.

LES MILLS VIRTUAL NYHET MARS 2019!
Nu får vår gruppträning ytterligare en dimension… VI KÖR IGÅNG CYKELTRÄNING MED VIRTUELL INSTRUKTÖR!

De nya virtuella cykelklasserna levereras av LES MILLS och är nästa generations träningsupplevelse. Klasserna ger Dig som medlem möjligheten att motiveras, underhållas och framför allt en möjlighet att träna på udda tider. LES MILLS VIRTUAL är träning i cykelsalen till ett högkvalitativt digitalt format och har utformats som ett komplement till instruktörsledda klasser, inte som en ersättare. Vi kommer alltså kunna erbjuda fler klasser på tider som är lite svårare rent besöksmässigt.

De cykelklasser som vi kommer att erbjuda virtuellt är RPM®, Les Mills SPRINT™ samt spektakulära THE TRIP där Du cyklar i en virtuell 3D-värld. Klasserna kommer finnas på gruppträningsschemat och öppna för dig som har gruppträning i ditt medlemskap.

– RPM®  är träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik  genom bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning.

– SPRINT Högintensiv intervallträning (HIIT) där vi använder cykeln som redskap. Maximera dina träningsresultat med denna grymma klass. Här fokuserar vi på att höja pulsen under korta intervaller för att nå maximala resultat på kortast möjliga tid.

– THE TRIP Den perfekta fusionen av träning, teknologi och utmaning. Under passets gång befinner du dig i en virtuell
3D-värld, där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning. (THE TRIP kan liknas med liveklassen THE JOURNEY)


INDOOR WALKING
30-90 minuter
Effektiv konditionsträning på crosstrainermaskin. Du tränar bålstabilitet, hållning, balans och styrka för hela kroppen. Klassen passar nybörjare lika bra som tränade, då Du anpassar belastningen efter egen förmåga. Indoorwalking är ett effektivt sätt att träna kondition. Klasserna har olika inriktning och fokus.