KOSTRÅDGIVNING – NY TJÄNST PÅ ENDORFIN!

 Vill du öka din hälsa, prestation, energi och fysik? Vill du veta om du äter tillräckligt i förhållande till din fysiska aktivitet eller hälsomål? Vill du ha en konkret kostplan och professionell hjälp? Vi erbjuder nu en ny spännande tjänst på Endorfin och vi hoppas att du tar chansen och nyttjar denna möjlighet.

En kostanalys är den bästa metoden för att utvärdera och förbättra kostintaget. Våra PT och kostrådgivare erbjuder nu en ny form av kosttjänst där du får professionell hjälp med din kost. De hjälper dig och gör det enkelt, motiverande och hållbart att äta hälsosamt.

Våra PT har gått kostrådgivarutbildning och använder programmet Nutrition Data för registrering av kosten.
Vi erbjuder 2 olika paket beroende på hur mycket du vill djupdyka i din kost. Vi erbjuder även en autogirotjänst för dig som redan tränar med PT. Mer information hittar du här nedan. Bokning görs via receptionen eller respektive kostrådgivare.

 

1) KOST NULÄGESANALYS: Kostdagbok samt 60 min analys.

Här gör vi en analys av hur din kost är balanserad samt ger dig generella tips och råd uträknat utifrån ditt kaloribehov.  Du får koll och genomgång av nuläge via programmet Nutrition Data, men inga arbetade personliga kostprogram.

Så här fungerar det:

Innan vi träffas för konsultation så lägger du själv in allt du äter i kostprogrammet Nutrition Data under cirka en veckas tid. Fyll i formuläret som du får i receptionen eller av kostrådgivaren så kontaktar vi dig för inloggningsuppgifter så att du kommer igång. När du sedan har ditt en timme långa möte så analyserar vi hur din kost ser ut i nuläget samt var dina största brister och förbättringsmöjligheter finns. Boka din konsultationstid med någon veckas framförhållning så du hinner få inloggning och logga din kost i programmet under minst en vecka.

Kostnad : 995 kr2) KOSTPAKETET HELHETSLÖSNING :
En helhetsbild över din kost.

Nuläge, analys, fullständig kostplan inklusive Nutrition Data, vägning på InBody och 3 fysiska träffar a 60 min. Här får du ett nuläge gällande kosten, genomgång och analys av Nutrition Data , kostschema/ förslag  utifrån dina behov önskningar och vad som är nödvändigt för önskat resultat.

Så här fungerar det:

Fyll i formuläret i receptionen så  återkopplar vi med inloggningsuppgifter till kostprogrammet Nutrition Data så att du under 7-14 dagar kan registrera all kost innan första mötet. Inför första träffen kommer sedan din kostrådgivare att analysera allt du registrerat i programmet för att kunna ge dig bästa förutsättningar att lyckas med just dina mål. Efter detta har vi 3 fysiska träffar á 60 minuter under en period på två månader. Här diskuterar vi ditt nuläge av kosten, genomgång och analys av all nutritionsdata, kostschema utifrån dina behov och önskningar och vad som är nödvändigt av dig för önskat resultat. Efter varje möte lämnar du med klara verktyg om hur du tar dig vidare till nästa träff.

Kostnad: 3095 kr

 


 


3)
NUTRITION DATA NÄRINGSBERÄKNING – LÖPANDE ABONNEMANG för dig som redan tränar med PT!

Tränar du redan med PT och vill registrera all din kost för att ta detta på dina vanliga PT-timmar så kostar det dig 69kr/månad (ingen bindningstid) att abonnera på programmet för registrering. Du bestämmer sedan upplägg för detta tillsammans med din PT. Det krävs dock mer än en timma för en bra analys och genomgång så räkna med 1,5-2 PT-timmar för analys och sedan en tydlig genomgång tillsammans.

Kostnad: 69:-/månad (ingen bindningstid)


VAD ÄR NUTRITION DATA?

ND Kost är ett system för avancerad näringsberäkning som ger en ingående näringsanalys av energifördelning, vitaminer, mineraler, fettkvalité, tillsatt socker med mera. När du registrerar dina kostvanor redovisas informationen enkelt och tydligt i lättlästa grafiska diagram. Kostdagboken är enkel och användarvänlig. Din PT får koll på dina kostvanor genom att du registrerar måltider i din mobil, surfplatta eller dator och kan sen göra näringsberäkningar och analysera behovet av förändring.

Nutrition Data är ett professionellt program för näringsberäkning som uppfyller högt ställda krav och används bland annat inom sjukvård, friskvård, forskning och utbildning. Grunden i Nutrition Data är information från Svenska Livsmedelsverkets databas. Denna kompletteras av en egen databas som innehåller beräknade livsmedel, kosttillägg från nutritionsföretag samt de livsmedel från den finska, norska och amerikanska livsmedelsdatabasen som är relevanta för den svenska marknaden.

 

PERSONLIGA TRÄNARE/KOSTRÅDGIVARE ALINGSÅS:
Fredrik Björme   fredrik@endorfin.se
Victor Ryman     victor@endorfin.se
Josef Andersson josef@endorfin.se
Sandra Nilsson   sandra@endorfin.se

Telefon receptionen: 0322-64 50 00


 

PERSONLIGA TRÄNARE/KOSTRÅDGIVARE LERUM:
Jessica Strand   jessica@ndorfin.se
Karin Svensson karin@endorfin.se

Telefon receptionen: 0302-228 90