yoga

KROPP OCH SJÄL

Förena kropp och själ. Avstressande och samlande. Klasser som ger ökat fysiskt och psykiskt välbefinnande. Klasserna kräver styrka, uthållighet, smidighet och samlad uppmärksamhet och passar alla. Vi på Endorfin har ett unikt utbud av fantastisk yoga. Vår yogis tillämpar olika former av yoga så håll gärna utkik i appen eller bokningen för att ha koll på vilken form av yoga som utförs just denna veckan då klassernas fokus kan variera.

BODYBALANCE™ 45/60 minuter
En perfekt kombination av Yoga, Tha-Chi och Pilates. Uppmärksamheten och fokuseringen vänds inåt. Du tränar både smidighet, styrka, balans och mental avslappning.


GLOBAL YOGA
45/60/90 minuter
En utvecklade och personlig yogaform anpassad till den moderna människan där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global yoga är en fusion av olika yogastilar och varvar tekniker från öst och väst. Global yoga är en fysisk och dynamisk yogaform som stärker kropp och sinne.

GLOBAL YOGA SOFT
Grundläggande nivå med många alternativ så att du kan delta efter dina förutsättningar. Lämna salen med en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni.

GLOBAL YOGA STRONG
Fördjupning i yogans alla dimensioner såsom positioner, andning och filosofi.

GLOBAL YOGA YIN/YINYOGA är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det ger möjlighet att nå djupare in i kroppens vävnader och gör underverk för din rörlighet. Perfekt komplement till den mer aktiva träningen.

GLOBAL YOGA CORE
25 minuter
Yogaklass där vi jobbar i sköna flöden med extra fokus på kroppens kärna – vår core. Vi jobbar med att bygga styrka inifrån och ut.

VINYASA YOGA
En dynamisk kreativ och fritt flödande yogaform för alla nivåer med fokus på styrka, flexibilitet och uthållighet.

POWERYOGA

Träning som ger ökad rörlighet och smidighet samt motverkar stress och spänning i leder och muskler. Ett kraftfullt pass för såväl tränad som otränad.

MEDICINSK YOGA/MEDIYOGA
Grundläggande yoga för en djup, direkt och energimässig balans på alla plan. Hjälper dig till större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni.

HATHAYOGA
Inre balans i både kropp och sinne. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation.

PILATES

Tränar styrka och rörlighet med fokus på balans, andning och avspänning. Pilates hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med fokus på kroppens kärna, dvs bål och rygg.

ENDORFIN ROLLER  30 min.
En lugn klass där du med hjälp av en triggerpunktsrulle och boll tränar upp din rörlighet genom självmassage. Passar som återhämtning eller som uppvärmning inför annan träning. Effektivt och skadeförebyggande. Klassen körs i Lerum.