SV_D3Q0657 kettlebell ovanbild

På Endorfin ger vi dig de bästa förutsättningarna för ett aktivt och hälsosamt liv. Våra personliga tränare, instruktörer och coacher erbjuder, förutom individuell träning och träning i grupp, även kurser med olika inriktning. Kurserna är framtagna i samråd med utvecklingsansvarig och ger dig som medlem en möjlighet att utvecklas och nå dina mål ihop med andra människor. Gemenskapen och känslan av att tillhöra ett sammanhang är viktiga ingredienser för ett lyckat resultat.

KURSER ALINGSÅS

VÅGA YOGA!  Kursstart september 2018

Har du en önskan om att börja yoga, men känner att du inte riktigt vågar ta steget? Då har vi något för dig. Under mars erbjuder Endorfin en exklusiv möjlighet att testa yoga i liten grupp. Kursen är anpassad för dig som är nybörjare utan förkunskaper och ger dig möjlighet att på ett tryggt sätt och med stor tillgång till personlig guidning få en genomgång av grunderna i yoga.

Som deltagare får du under kursen:

 • Öva på grundläggande andningstekniker i yogan
 • Genomgång av de vanligaste yogapositionerna
 • Lära dig att göra en solhälsning
 • Hjälp att hitta rätt teknik i positionerna för att träna effektivt och säkert
 • En chans att våga testa yoga i en trygg och liten grupp med en erfaren lärare

Lärare på kursen är Lisa Flink:
”För mig är yoga ett sätt att lyssna in till kroppens behov, och praktisera därefter. Något som tar tid att lära, men som man alltid har nytta av. På eller utanför mattan. Jag vill bjuda in dig som känner nyfikenhet inför att praktisera yoga, dig som upplever dig för stel för att yoga, och även dig som undrar om yoga är träning nog. ”Even the expert of anything was once beginner”

Kom och våga med mig!  Namasté Lisa”

Tid: Tisdagar 17.35-18.50 i Vattensalen, 4 tillfällen med start vecka 38. Max 12 deltagare, minimum 8 st.
Pris: medlem 995:-, icke medlem 1195:-, anmälan via receptionen eller till simon@endorfin.se

 


 

MAMMA BARN – Kursen för dig som vill stärka kroppen efter graviditeten!  Kursstart september 2018

Träning för mammor med barn. Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll hos barnmorska innan du påbörjar kursen. Vi kör fysisk träning där vi blandar styrka, mobilitet och lättare kondition. Kursen är väldigt populär så gör din anmälan nu!

Plats: Endorfin Alingsås
Kursstart: 12/9, 10 tillfällen med uppehåll vecka 44. Sista tillfället vecka 47.
När: Onsdagar kl.10.30-11.15, 45 minuter.
Anmälan: Anmälan via webshopen, i receptionen eller på telefon 0322-64 50 00. Begränsat antal platser.
Pris: Gratis för medlemmar, icke medlemmar 1095:-
Kursansvarig: Emma HurtigGRAVIDYOGA
– Kursen för dig som vill stärka kroppen under graviditeten! Kursstart oktober 2018

För dig i andra eller tredje trimestern. Ett av de bästa sätten att stärka kroppen under graviditet och förbereda inför förlossningen är att yoga. Yogans positioner och andningstekniker kan dessutom bidra till att minska besvär såsom svullnad illamående och oroskänslor. Nu finns en särskilt utformad kurs för dig som är gravid och nyfiken. Upplägget passar både nya och vana yogautövare.

Plats: Endorfin Alingsås
KurstartVecka 40, onsdag 3/10
När: Onsdagar 16.30-17.40
Kursansvarig: Camilla Oldberg
Pris: Medlemspris: 595:-, icke-medlem 995:-, anmälan görs via webshopen, i receptionen eller på telefon 0322-64 50 00.

 KOSTUTMANINGEN – Ta chansen att få hjälp med kosten under 6 veckor! Kostutmaningen är för dig som tränar och tycker att du äter hälsosamt men vill ha synligare resultat. 

DETTA INGÅR I KOSTUTMANINGEN:

 • Kostföreläsning- 45 minuter med näringslära, energibehov och upplägget för kostutmaningen.
 • Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen.
 • Upplägg för 6 veckor som är anpassat för olika energibehov och en receptbank. Kostutmaningen utesluter inga livsmedel, men fokuserar på hälsosamma val och val som överensstämmer med dina resultatmål.
 • Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i kostutmaningen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter och även ställa frågor om upplägget.
 • Slutmätning InBody samt tips för att fortsätta med de nya kostvanorna. Du som är med skall vara beredd att satsa 100% under 6 veckor. Du behöver registrera din kost under några dagar i starten av programmet (gärna längre).

Pris:  995kr/person
Kursledare:  Jonna Albrektsson, Hälsopedagog och Personlig tränare
Start: Maila jonna@endorfin.se för intresseanmälan och mer information.


 

KURSER LERUM

KOSTUTMANINGEN

Ta chansen att få hjälp med kosten under 8 veckor! Kostutmaningen är för dig som tränar och tycker att du äter hälsosamt men vill ha synligare resultat. 

DETTA INGÅR I KOSTUTMANINGEN:

 

 • Kostföreläsning- 45 minuter med näringslära, energibehov och upplägget för kostutmaningen.
 • Mätning med InBody-vågen- en mätning där du ser förhållandet mellan muskler och fett och även fördelningen på kroppen.
 • Upplägg för 8 veckor som är anpassat för olika energibehov och en receptbank. Kostutmaningen utesluter inga livsmedel, men fokuserar på hälsosamma val och val som överensstämmer med dina resultatmål.
 • Alla deltagare samlas i en sluten facebookgrupp som endast är öppen för deltagarna i kostutmaningen. Här kan alla som deltagare diskutera och stötta varandra, dela med er av bra recept, erfarenheter och även ställa frågor om upplägget.
 • Slutmätning InBody samt tips för att fortsätta med de nya kostvanorna.Du som är med skall vara beredd att satsa 100% under 8 veckor. Du behöver registrera din kost under några dagar i starten av programmet (gärna längre).

Pris:  995kr/person
Kursledare:  Jonna Albrektsson, Hälsopedagog och Personlig tränare
Start:  Måndag 14/5 kl.18-19.30

 


 

NYCKELN TILL BALANS – För dig som vill förändra din livsstil och ge din kropp bästa möjliga förutsättningar för att hantera vardagen. Ni hanterar stress, sömn, kost, återhämtning och träning. Se fram emot en fantastisk resa!

I kursen ingår:
-20 veckor med träning, kost & forum
-PT i grupp 2 ggr/v
-Kostupplägg för hela perioden
-2 större föreläsningar
-Individuellt träningsupplägg på gymmet
-Gemensamt frågeforum
-Kostregistrering i näringsprogram

Plats: Endorfin Lerum
Kursansvarig: Karin Svensson, personlig tränare.
Pris: 7495:-

Skicka ansökan till karin@endorfin.se med text om dig själv och varför just du ska vara med. Begränsat antal platser.PT MAMMA
– PT-grupp för dig som vill få professionell hjälp med att stärka kroppen efter graviditeten. Kost, träning, återhämtning och individuell guidning längs vägen. Vi fokuserar på funktionell träning med specifika övningar för att stärka kroppen efter graviditeten.
Plats: Endorfin Lerum
Pris: 2775:- (vid 6 deltagare)
Kursansvarig: Karin Svensson
Kursstart: Gör din intresseanmälan till karin@endorfin.se så startar vi grupper efter behov.MAMMA BARN
 TRÄNING – Klassen för dig som vill stärka kroppen efter graviditeten!
Varierad och anpassad träning för mammor med barn. Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll hos barnmorska innan du deltar i träningen.
Plats: Endorfin Lerum
Tid: Onsdagar kl.10.00-11.00
Ansvarig: Karin Svensson, personlig tränare.
Medlemskap eller 10-kort krävs för att delta i denna träning. Du anmäler dig vecka för vecka via appen eller hemsidan.