SV_D3Q0657 kettlebell ovanbild

På Endorfin ger vi dig de bästa förutsättningarna för ett aktivt och hälsosamt liv. Våra personliga tränare, instruktörer och coacher erbjuder, förutom individuell träning och träning i grupp, även kurser med olika inriktning. Kurserna är framtagna i samråd med utvecklingsansvarig och ger dig som medlem en möjlighet att utvecklas och nå dina mål ihop med andra människor. Gemenskapen och känslan av att tillhöra ett sammanhang är viktiga ingredienser för ett lyckat resultat.

KURSER ALINGSÅS

 

MAMMA BARN – Härlig, glädjefylld och stärkande träning för nyblivna mammor med barn. Vi fokuserar på funktionell träning med specifika övningar med och utan barn för att stärka kroppen efter graviditet. Barnen är med varje tillfälle.

INFORMATION
Onsdagar 10.30-11.15
START 1 – Vecka 36 tom vecka 42, 7 fillfällen
START 2 – Vecka 44 tom vecka 50, 7 tillfällen
Instruktör: Michaela Stenbäcken
Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll hos barnmorska innan du deltar i träningen.

Endorfinmedlemmar deltar gratis och icke medlem betalar 1095 kr.ENDORFIN DIN START CROSSFIT –
För en trygg start!

Vänta eller fundera inte längre, kör igång med Din inskolning till CrossFit. En trygg och säker start där Du bland annat får lära Dig de nio grundrörelserna, de vanligaste gymnastiska momenten, olympiska lyft, starta i lagom takt, kunskap kring träningsformen CrossFit etc.

ENDORFIN DIN START passar alla oavsett kön, ålder, erfarenhet och fysiska förutsättningar. Med en utbildad coach får Du den mest optimala starten för att lyckas!


KURSINFORMATION:
Kursstart: Startar löpande under året. Du hittar höstens kursstarter i länken här  http://www.endorfin.se/borja-trana-crossfit/
Coach: Joel Jonsson, Simon Nilsson
Pris: 995:- för både medlem och icke medlem, anmälan via appen, hemsidan, receptionen eller på telefon 0322-645000.
Maila gärna simon@endorfin.se för mer information och när nästa kursstart ligger.


KURSER LERUM

HORMONYOGA – En kurs för kvinnor som vill hitta balans i kroppen.

Lär dig att känna inåt i kroppen, förstå hur din kvinnokropp fungerar och att lyssna på vad som sker.

Yoga bidrar på många sätt till att balansera upp hela kroppen, inklusive vårt hormonella system. Hormonyoga är en yogaform som just syftar till att förbättra cirkulationen och syresättningen av hjärnan, körtlar och fortplantningssystem. De lugna övningarna stimulerar flödet och för att bidra till att öppna vägar för energin som är viktigt för ett balanserat hormonsystem. Resultaten blir att vi får bort obalanser, lindrar smärtor och mår gott i både huvud och kropp.

En härlig yogakurs där du kan våga vara dig själv, finna balans i kroppen, och lära dig trivas med dig själv och din kropp. Du kommer efter kursen även få med dig material med övningar och positioner som hjälpmedel för att fortsätta hålla kroppen i balans. Varmt Välkommen!

INFORMATION:
Kursstart: 1/9
Dag: Torsdagar, 4 tillfällen
Tid: 17:45, 60 min per tillfälle
Plats: Yogastudion, Endorfin Lerum
Instruktör: Lena Svedholm
Pris: Medlem 995:- Icke medlem 1195:-

Anmälan görs i vår webshop på vår hemsida/app, eller via vår reception på 0302-22890. Betalning vid anmälan. Anmälan är bindande 5 dagar i förväg.GRAVIDYOGA

En kurs för dig som är gravid och som vill stärka upp och förbereda din kropp inför förlossningen. Vi kommer under dessa veckor utföra flera olika och mjuka yoga övningar. Vi kommer arbeta och hitta styrkan och djupet i andetaget som kommer att vara ett hjälpmedel under förvärkar samt under hela förlossningen. Du kommer lära dig få tillit till din kropp och känna harmoni med barnet. Vi kommer även ge tips och idéer som hjälper till att uppleva en så njutsam graviditet som möjligt.

Våra GRAVIDYOGA-kurser rullar på regelbundet 4 ggr per år. Augusti, November, Februari och Maj. Vi tar emot anmälningar 6 månader i förväg.

INFORMATION:
Kursstart: AUGUSTI 15/8
Dag: Måndagar, 4 tillfällen
Tid: 16:30, 75 min per tillfälle
Plats: Yogastudion, Endorfin Lerum
Instruktör: Lena Svedholm
Pris: Medlem 995:- Icke medlem 1195:-

Kommande kursstarter därefter:

NOVEMBER – 7/11
FEBRUARI – 6/2
MAJ – 8/5

Anmälan görs i vår webshop på vår hemsida/app, eller via vår reception på 0302-22890. Betalning vid anmälan. Anmälan är bindande 5 dagar i förväg.


ENDORFIN DIN START CROSSFIT – För en trygg start!

Vänta eller fundera inte längre -kör igång med Din inskolning till CrossFit. En trygg och säker start där Du bland annat får lära Dig de nio grundrörelserna, de vanligaste gymnastiska momenten, olympiska lyft, starta i lagom takt, kunskap kring träningsformen CrossFit etc.

ENDORFIN DIN START passar alla oavsett kön, ålder, erfarenhet och fysiska förutsättningar. Med en utbildad coach får Du den mest optimala starten för att lyckas!

KURSINFORMATION:
4 veckor med 2 tillfällen á 60 min/vecka utanför ordinarie klasser.
Kursstart: Startar löpande under året. Du hittar höstens kursstarter i länken här  http://www.endorfin.se/borja-trana-crossfit/
Kursansvariga: Sarah Jinnemark & Fredrik Prim
Pris: Medlem/ icke medlem 995:-
Anmälan: Via appen, hemsidan eller på telefon 0302-228 90. Du kan oxå maila jonna@endorfin.se för mer information och när nästa kursstart ligger.


MAMMA BARN TRÄNING – Klassen för dig som vill stärka kroppen efter graviditeten!

Varierad och anpassad träning för mammor med barn. Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll hos barnmorska innan du deltar i träningen.
Plats: Endorfin Lerum
Tid: Onsdagar kl.10.10-11.10
Ansvarig: Karin Svensson, personlig tränare.
Medlemskap eller 10-kort krävs för att delta i denna träning. Du anmäler dig vecka för vecka via appen eller hemsidan.