SV_D3Q0657 kettlebell ovanbild

På Endorfin ger vi dig de bästa förutsättningarna för ett aktivt och hälsosamt liv. Våra personliga tränare, instruktörer och coacher erbjuder, förutom individuell träning och träning i grupp, även kurser med olika inriktning. Kurserna är framtagna i samråd med utvecklingsansvarig och ger dig som medlem en möjlighet att utvecklas och nå dina mål ihop med andra människor. Gemenskapen och känslan av att tillhöra ett sammanhang är viktiga ingredienser för ett lyckat resultat.

KURSER ALINGSÅS


MAMMA BARN – Härlig, glädjefylld, stärkande träning och yoga för nyblivna mammor med barn. Vi fokuserar på funktionell träning med specifika övningar för att stärka kroppen efter graviditet. 6 tillfällen funktionell träning och 2 tillfällen yoga. Barnen är med varje tillfälle.

Information:
Kursstart: Start vecka 36 med Lisa Flink/Eva Lindblad
Dag/tid: Tisdagar 10.00-10.45. Sista tillfället vecka 43.
Plats: Endorfin Alingsås
Anmälan: Via receptionen eller till simon@endorfin.se
Pris: Gratis för medlemmar, icke medlemmar 1095:-

 


 


ENDORFIN DIN START CROSSFIT –
För en trygg start!

Vänta eller fundera inte längre, kör igång med Din inskolning till CrossFit. En trygg och säker start där Du bland annat får lära Dig de nio grundrörelserna, de vanligaste gymnastiska momenten, olympiska lyft, starta i lagom takt, kunskap kring träningsformen CrossFit etc.

ENDORFIN DIN START passar alla oavsett kön, ålder, erfarenhet och fysiska förutsättningar. Med en utbildad coach får Du den mest optimala starten för att lyckas!


KURSINFORMATION:
Kursstart: Startar löpande under året. Du hittar höstens kursstarter i länken här  http://www.endorfin.se/borja-trana-crossfit/
Coach: Joel Jonsson, Simon Nilsson
Pris: 995:- för både medlem och icke medlem, anmälan via appen, hemsidan, receptionen eller på telefon 0322-645000.
Maila gärna simon@endorfin.se för mer information och när nästa kursstart ligger.

 


 

KURSER LERUM

 

VÅGA YOGA – Yogakurs för dig som vill börja Yoga!

Dag & Tid: Torsdagar 17.30, 4 tillfällen, 75 min per tillfälle
Kursstart: Vecka 40
Instruktör: Sara Fast
Pris: Medlem 995:- Icke medlem 1195:-

Har du en önskan om att börja yoga, men känner att du inte riktigt vågar ta steget? Då har vi en exklusiv möjlighet att yoga i liten grupp. Kursen är anpassad för Dig som är nybörjare utan förkunskaper och ger dig möjlighet att på ett tryggt sätt och med stor tillgång till personlig guidning få en genomgång av grunderna i yoga.

Som deltagare får du under kursen:

– Öva på grundläggande andningstekniker i yogan
– Genomgång av de vanligaste yogapositionerna
– Hjälp att hitta rätt teknik i positionerna för att träna effektivt och säkert
– En chans att våga testa yoga i en trygg och liten grupp med en erfaren lärare

 

Om Sara:

Jag har alltid gillat fysisk träning, personlig utveckling och filosofi och i yogan får jag alla delarna och mer därtill.

Under åren som gått har jag testat många olika yoga traditioner. Både de lite mer fysiska utmanande till de mer stillsamma. Yogan har alltid funnits där och mycket av det jag lärt mig på mattan har jag applicerat i min vardag. Andningsteknikerna när livet utmanat och de olika positionerna när kontorsaxlarna och kroppen gjort sig påmind. Med åren har jag hittad en blandning mellan de båda som jag brinner för att lära ut och dela vidare.

Mina klasser kan absolut innehålla fysiska utmaningar och humor men kommer alltid balanseras med lugn, djup återhämtning och allvar. Jag vill visa att yoga är tillgänglig för alla och vilken fantastisk källa det kan vara att hämta energi ifrån.

Anmälan görs i receptionen på Endorfin, via webshop på hemsidan eller appen. Betalning vid anmälan och anmälan är bindande. Begränsat antal platser så först till kvarn.

 


 

GRAVIDYOGA

Vi kommer under dessa veckor jobba igenom kroppen med olika mjuka yogaövningar. Dessa hjälper din kropp i förberedandet inför förlossningen. Vi kommer lära oss det djupa andraget som kommer användas vid förvärkar och under hela förlossningen. Ni kommer få tillit till era kroppar och ha en harmoni med ert barn. Vi kommer hitta lugnet som för er tillsammans.  Ni kommer få tips och idéer som hjälper er att ha en fantastisk graviditet. Ni får tillsammans med Yogainstruktören Lena lära er att styrkan sitter i ditt andetag och din fantastiska kropp.

Vi erbjuder 2 olika kurser under hösten 2021, en kortare på 4 tillfällen och en längre på 8 tillfällen. Här nedan hittar du mer info kring respektive kursstart.

GRAVIDYOGA 8 TILLFÄLLEN
Kursstart: Vecka 45, måndagar 16.30, pågår 4 tillfällen
12 personer (minimum för start 6 personer)
Sal: Yogastudion
Pris: Medlemspris 995 kr, icke medlem 1195 kr

Anmälan via appen, webshopen eller till receptionen på 0302-228 90.KURS – RESTORATIVE YOGA 4 tillfällen

Vill du ge dig själv avslappning och tillåta din kropp att vila och förnya sig? Då är Restorative Yoga något för dig.
Under fyra veckor ger vi vår kropp tid för djup avslappning och återhämtning genom stilla, bekväma yogapositioner.
Fokus är att nå djup avslappning, vilket hjälper dig till bättre sömn och kan motverka olika stressymptom.
Skillnaden mellan yinyoga och restorative yoga är att vi i yinyoga eftersträvar en passiv stretch, medan vi i Restorative yoga har målet att bara slappna av. Vi använder bolster, block och filtar för stöd för att ha det så bekvämt som möjligt.

Start: vecka 36
Dag/Tid: Onsdagar 16.00-17.15, 4 tillfällen, 75 min per tillfälle
Plats: Yogastudion, Endorfin Lerum
Instruktör: Jessica Strand
Pris: Medlem 995:- Icke medlem 1195:-

 Anmälan via appen, hemsidan eller på telefon 0302-228 90. Du kan oxå mail jessica@endorfin.se för mer information och anmälan.

 

 

ENDORFIN DIN START CROSSFIT – För en trygg start!

Vänta eller fundera inte längre -kör igång med Din inskolning till CrossFit. En trygg och säker start där Du bland annat får lära Dig de nio grundrörelserna, de vanligaste gymnastiska momenten, olympiska lyft, starta i lagom takt, kunskap kring träningsformen CrossFit etc.

ENDORFIN DIN START passar alla oavsett kön, ålder, erfarenhet och fysiska förutsättningar. Med en utbildad coach får Du den mest optimala starten för att lyckas!

KURSINFORMATION:
4 veckor med 2 tillfällen á 60 min/vecka utanför ordinarie klasser.
Kursstart: Startar löpande under året. Du hittar höstens kursstarter i länken här  http://www.endorfin.se/borja-trana-crossfit/
Kursansvariga: Sarah Jinnemark& Fredrik Prim
Pris: Medlem/ icke medlem 995:-
Anmälan: Via appen, hemsidan eller på telefon 0302-228 90. Du kan oxå maila jonna@endorfin.se för mer information och när nästa kursstart ligger.

 


 

MAMMA BARN TRÄNING – Klassen för dig som vill stärka kroppen efter graviditeten!

Varierad och anpassad träning för mammor med barn. Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll hos barnmorska innan du deltar i träningen.
Plats: Endorfin Lerum
Tid: Onsdagar kl.10.10-11.10
Start: Start höst 2021 igen.
Ansvarig: Karin Svensson, personlig tränare.
Medlemskap eller 10-kort krävs för att delta i denna träning. Du anmäler dig vecka för vecka via appen eller hemsidan.