Virtual The Trip 3

Endorfin blir virtuellt med LES MILLS VIRTUAL!

Fler träningsmöjligheter, träning på udda tider, träning när det passar dig! Nu kör vi igång träning med virtuell instruktör.

De nya virtuella cykelklasserna levereras av LES MILLS och är nästa generations träningsupplevelse. Klasserna ger Dig som medlem möjligheten att motiveras, underhållas och framför allt en möjlighet att träna på udda tider. LES MILLS VIRTUAL är träning i cykelsalen till ett högkvalitativt digitalt format och har utformats som ett komplement till instruktörsledda klasser, inte som en ersättare. Vi kommer alltså kunna erbjuda fler klasser på tider som är lite svårare rent besöksmässigt.

De cykelklasser som vi kommer att erbjuda virtuellt är RPM®, Les Mills SPRINT™ samt spektakulära THE TRIP där Du cyklar i en virtuell 3D-värld. Klasserna kommer finnas på gruppträningsschemat och öppna för dig som har gruppträning i ditt medlemskap.

RPM®  Träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik  genom bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning.

SPRINT™ Högintensiv intervallträning (HIIT) där vi använder cykeln som redskap. Maximera dina träningsresultat med denna grymma klass. Här fokuserar vi på att höja pulsen under korta intervaller för att nå maximala resultat på kortast möjliga tid. Denna klass finns även som liveklass.

THE TRIP Den perfekta fusionen av träning, teknologi och utmaning. Under passets gång befinner du dig i en virtuell
3D-värld, där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning.
(THE TRIP kan liknas med liveklassen THE JOURNEY)

LES MILLS VIRTUAL har premiär på båda anläggningarna vecka 9, håll utkik efter schema och tider för att köra dessa cykelklasser. Klasserna finns tillgängliga för dig som har gruppträning i ditt medlemskap.

Vi har ett stort gäng virtuella klasser på schemat och du hittar dem i vår bokning, appen eller hemsidan. Dessa klasser har ingen bokning, endast drop-in. Klasserna startar automatiskt på utsatt tid och ger dig som sagt nya unika möjligheter till grym träning!

Virtual The Trip Virtual RPMVirtual SPRINT 2

 

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..