DavidCF ovan hemsida

CROSSFITKORTET- FÖR DIG SOM VILL HA ALLT!

Vårt CrossFitkort är såklart för dig som vill träna CrossFit i våra boxar i Alingsås och Lerum men i detta medlemskap ingår ÄVEN hela vårt övriga utbud av gym, gruppträning och MILON. Du har tillgång till alla våra tre träningsanläggningar Alingsås, Lerum och Endorfin Mjörn. Dessutom ingår fri frysning. Pris från 549:-/månad*.
Som CrossFitkund hos oss på Endorfin får du ta del av hela vårt utbud vilket innebär fantastiska möjligheter till inspirerande träning, professionella instruktörer, coacher och tränare samt fantastiska lokaler och spännande happenings.

KÖP DITT CROSSFITKORT HÄR!

ÅRETS BÄSTA KAMPANJ ÄR HÄR – TRÄNA HELA SOMMAREN FÖR 0 KRONOR*.

Vi räknar med att sommaren varar till 31 augusti, så du får mycket träning för pengarna!
Dina 3 första månader blir betalningsfria vid tecknande av årskort men som längst fram tom 31/8. Kampanjen blir bättre ju tidigare i sommar du blir medlem. Startpaket 295:- tillkommer. Dina betalningsfria månader ligger utöver bindningstiden på 12 mån. Kampanjen kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

 

Vi erbjuder två fantastiska och välutrustade CrossFitboxar, stora ytor för konditions- och styrketräning, den senaste utrustningen, en gedigen och högkvalitativ maskinpark och gruppträningsklasser för alla smaker och erfarenheter. Ett smörgåsbord av inspiration så att du ska få de bästa möjligheterna för just Din träning. Med CrossFitkortet har du möjlighet att utan kostnad frysa ditt kort upp till 3 månader per år. Du tränar fritt på anläggningar i Lerum och Alingsås samt Endorfin Mjörn.

DETTA INGÅR OCKSÅ:

– Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning.
– Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen i Alingsås.
– Tillgång till ROMWOD, vårt alldeles unika stretchrum med guidade rörelser för ökad rörlighet.
– Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong.
– Vår seniorklubb med gemensam och anpassad träning för dig 60+.


PRISER MEDLEMSKAP CROSSFIT:

Bindningstid 12 månader   599:-/månad (studerande/senior 449:-/månad)*
Bindningstid   6 månader   649:-/månad (studerande/senior 486:-/månad)*
Träna utan bindningstid     699:-/månad (studerande/senior 524:-/månad)*

 

STARTPAKET
*Startpaket på 295:- tillkommer samtliga medlemskap. I startpaketet ingår instruktion på Milon med personlig tränare, basinstruktion i gymmet, chipkort för inpassering och lås av skåp samt vattenflaska och korthållare.

FRYSNING AV KORT
När du tränar med vårt CrossFitkort ingår fri frysning upp till 3 månader per år.

AUTOGIRO
Medlemskap som betalas via autogiro övergår efter bindningstidens slut till ett löpande avtal. Alla autogiroavtal har 2 månaders uppsägningstid.