senior hemsidan

 

  PENSIONÄR  

 

Du som är pensionerad från ditt arbete har alltid rabatt hos oss på Endorfin. Vi erbjuder dig 25% rabatt på samtliga årskort. Välkommen in till oss för att starta ditt medlemskap samt ditt nya aktiva liv. Vi hjälper dig igång och lovar att du  kommer hitta något som passar just Dig. Vår seniorträning är anpassad, unik och framför allt så är gemenskapen en oerhört viktig del för välmående.

JUST NU 2 gratis bonusmånader i starten av ditt medlemskap när du tecknar årskort autogiro. Hur bra? Det blir en perfekt start!
Är du dessutom medlem någon annanstans och har uppsägningstid så ger denna kampanj dig en möjlighet att börja redan innan din uppsägningstid är slut. Du betalar ingen månadsavgift fina 2 första månader utan din första betalmånad blir först efter månad två. *Startpaket på 295:- tillkommer samtliga avtal. 


DETTA INGÅR:

– Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning.
– Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen i Alingsås. Även mysiga Endorfin Stadsskogen, öppet 05-23.
– Vår seniorklubb för dig 60+ med gemensam träning flera dagar i veckan och med gratis kaffe & härlig gemenskap efteråt.

 


MEDLEMSKAP GYM – TILLGÅNG TILL GYM, MILON CIRKELTRÄNING OCH SENIORKLUBBEN.
Bindningstid 12 månader  321:-/månad* (ord pris 429:-)
Bindningstid  6 månader  374:-/månad* (ord pris 499:-)
Bindningsfritt 396:-/månad (ord pris 529:-)


MEDLEMSKAP GRUPPTRÄNING – TILLGÅNG TILL GYM, MILON CIRKELTRÄNING, SENIORKLUBBEN OCH GRUPPTRÄNING.
Bindningstid 12 månader 374:-/månad* (ord pris 499:-)
Bindningstid  6 månader   426:-/månad* (ord pris 569:-)
Bindningsfritt 449:-/månad (ord pris 599:-)


MEDLEMSKAP CROSSFIT – TILLGÅNG TILL GYM, MILON, GRUPPTRÄNING, CROSSFIT OCH SENIORKLUBBEN.
Bindningstid 12 månader   599:-/månad (ord pris 799:-/månad)*
Bindningstid   6 månader   651:-/månad (ord pris 869:-/månad)*
Bindningsfritt                       674:-/månad (ord pris 899:-/månad)*


 

*STARTPAKET
Startpaket på 295:- tillkommer samtliga medlemskap. I startpaketet ingår instruktion på Milon med personlig tränare, gymintroduktion, chipkort för inpassering och lås av skåp samt vattenflaska och korthållare.

 

FRYSNING AV KORT
Frysning av kort kan ske 1-3 månader per år till en kostnad av 100:-/tillfälle. Gäller endast kort med 12 månaders bindningstid eller mer. I CrossFitkortet ingår fri frysning.

 

AUTOGIRO
Medlemskap som betalas via autogiro övergår efter bindningstidens slut till ett löpande avtal. Alla autogiroavtal har 2 månaders uppsägningstid.


SENIORTRÄNING PÅ ENDORFIN!

Endorfin har som vision att vara ”det självklara valet för alla som vill förbättra sitt kroppsliga och mentala välbefinnande”. Detta innebär att vi satsar på friskvård för alla, gammal som ung. Vårt utbud sprider sig genom alla stadier i livet – från nyfödd till pensionär. Vi vill helt enkelt skapa möjligheter för ett aktivt liv genom alla livets stadier. Vi tränar inte för att bli yngre utan för att hålla oss pigga långt upp i åren!

Träning och goda sociala relationer är ett bra sätt att hålla sig frisk och vital. Flera dagar i veckan under säsongen har du som är 60+ möjlighet att delta i vår seniorgrupp. Vi blandar olika typer av träning och ibland även andra härliga aktiviteter. Efteråt tar vi en god kopp kaffe tillsammans. Vår seniorklubb ska förknippas med glädje och gemenskap, och Du är varmt välkommen! Seniorklubben är kostnadsfri oavsett vilket typ av medlemskap du har.

 

LÄS MER OM VÅR SENIORKLUBB HÄR!