hörlurar smal

ALLTID STUDENTPRISER PÅ ENDORFIN

Vi vill gärna uppmuntra dig som studerar att hålla igång din träning för vi vet att fysisk aktivitet främjar koncentration, prestation och mental ork. Du som studerande har därför alltid 25% RABATT på alla våra medlemskap. Du hittar samtliga priser under respektive kort (brons, silver, platina). Priserna beror på bindningstid och vad du vill träna men vi erbjuder priser från följande:

BRONS     från 262:-/månad* (gym och milon)
SILVER     från 306:-/månad* (gym, milon och gruppträning)
PLATINA från 449:-/månad* (gym, milon, gruppträning, CrossFit och fri sol)

10-KORT TRÄNING 675:- (ordinarie pris 1095:-).


MISSA INTE VÅR VINTERKAMPANJ!
Bli medlem före den 28/2 2019 och du betalar 0:- för dina 2 första månader*.

Gäller vid tecknande av årskort. Startpaket på 295:- tillkommer. Bindningstiden startar efter dina 2 första månader. Kampanjen kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.


 

STARTPAKET
Startpaket på 295:- tillkommer samtliga medlemskap och 10-kort. I startpaketet ingår instruktion på Milon med personlig tränare, chipkort för inpassering och lås av skåp samt vattenflaska och korthållare.

FRYSNING AV KORT
Frysning av kort kan ske 1-3 månader per år till en kostnad av 100:-/tillfälle. Gäller endast kort med 12 månaders bindningstid eller mer.


VARFÖR ENDORFIN?

Som medlem hos oss på Endorfin får du ta del av inspirerande träning, fantastiska instruktörer och tränare samt härliga lokaler. Vi erbjuder stora ytor för konditions- och styrketräning, den senaste utrustningen, en gedigen och högkvalitativ maskinpark, 5 salar för gruppträning och gruppträningsklasser för alla smaker och erfarenheter. 2 fantastiska CrossFit-boxar, högkvalitativa solarier och en massa roliga happenings och events. Ett smörgåsbord av inspiration så att du ska få de bästa möjligheterna för just Din träning.


DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KORT:

– Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning.
– Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen i Alingsås.
– Tillgång till ROMWOD, vårt alldeles unika stretchrum med guidade rörelser för ökad rörlighet.
– Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong.

Varmt välkommen in så berättar vi mer!