ungdomsträning ovan hemsida

UNGDOMSKORT – TRÄNING FÖR DIG 12-15 ÅR

I vårt ungdomskort ingår vår unika ungdomsträning med tränare och en möjlighet att träna tillsammans med förälder/vuxen. Pris från 249:-/månad*.

Från året du fyller 12 år har du möjlighet att börja träna hos oss på Endorfin. Du tecknar då vårt ungdomskort som gäller till det året du fyller 16 år. Du behöver komma in till oss och ha en vuxen med dig när du tecknar medlemskapet. Med vårt ungdomskort tränar du tillsammans med PT och tränare två gånger i veckan, övrig tid tränar du tillsammans med vuxen. Vi ser ungdomsträningen som en utbildning där våra ungdomar lär sig att träna säkert. Våra tränare ger ”grönt kort” när ungdomarna är redo att träna själva på anläggningen.

 


JUST NU 2 gratis bonusmånader i starten av ditt medlemskap när du tecknar årskort autogiro. Hur bra? Det blir en perfekt start!
Är du dessutom medlem någon annanstans och har uppsägningstid så ger denna kampanj dig en möjlighet att börja redan innan din uppsägningstid är slut. Du betalar ingen månadsavgift fina 2 första månader utan din första betalmånad blir först efter månad två. *Startpaket på 295:- tillkommer samtliga avtal. 

 

PRISER UNGDOMSKORT:

Bindningstid 12 månader  249:-/månad*
Bindningstid  6 månader  299:-/månad*
Träna utan bindningstid   349:-/månad*

6 månader kontant   1799:-
12 månader kontant 3225:-

*STARTPAKET
Startpaket på 295:- tillkommer samtliga medlemskap. I startpaketet ingår instruktion på Milon med personlig tränare, chipkort för inpassering och lås av skåp samt vattenflaska och korthållare.

FRYSNING AV KORT
Frysning av kort kan ske 1-3 månader per år till en kostnad av 100:-/tillfälle. Gäller endast kort med 12 månaders bindningstid.

AUTOGIRO
Medlemskap som betalas via autogiro övergår efter bindningstidens slut till ett löpande avtal. Alla autogiroavtal har 2 månaders uppsägningstid.

VARFÖR UNGDOMSTRÄNING

UNGDOMSTRÄNING – HUR FUNKAR DET ?

Vår ungdomsträning är unik och något utöver det vanliga. Här erbjuds ungdomar en bra och säker start in i träningslivet. Vi ser till att ungdomarna får en bra ”utbildning” för att så småningom kunna träna själva på vår anläggning. När du tränar med vårt ungdomskort så kan du träna utan vuxen på våra ungdomsträningar. Två dagar i veckan mellan kl.15.30-17.00 finns någon av våra tränare på anläggningen för att guida dig till en bra och säker träning. Träningen sker på gymmet eller i en gruppträningssal. Övrig tid tränar du tillsammans med en förälder. Gemenskap, glädje och kunskap är ledorden för vår ungdomsträning och Du är varmt välkommen!

Ungdomarna får även träna tillsammans med vuxen på gruppträningsklasser i följande kategorier:
– Kondition
– Kropp & Själ
– Core & Funktionellt
– Dans, Step & Glädje

Bokning av klasser sker via receptionen och anmälan sker av ansvarig vuxen. Våra personliga tränare ger ungdomarna sedan ”grönt kort” när de är redo att träna själva på anläggningen.

Vi har ungdomsträning tillsammans med vuxen/tränare av flera olika skäl. Som ungdom är inte kroppen färdigväxt och då är det extra viktigt att man tränar med rätt teknik och inte felbelastar kroppens leder och skelett. Samma sak gäller gruppträningen, de grå klasserna ställer högre krav på teknik, koordination och fysisk förmåga. Vi vill helt enkelt se till att alla ungdomar som börjar hos oss får en bra och framför allt säker start.

DU LÄSER MER OM VÅR UNGDOMSTRÄNING HÄR!


UNGDOMSTRÄNING ALINGSÅS

Måndagar och torsdagar kl.15.30-17.00
Ansvarig: Personlig tränare Fredrik Björme

UNGDOMSTRÄNING LERUM
Tisdagar och torsdagar kl.15.30-17.00
Ansvarig: Personlig tränare Andreas Lindholm