20210630_160553000_iOS

 

YOGAKORTET – ETT MEDLEMSKAP FÖR DIG SOM VILL YOGA

Vårt YOGAKORT är för dig som älskar Yoga. Ett unikt medlemskap med unika möjligheter. Miljön, värmen, detaljerna, utrustningen, utbudet, instruktörerna… Vi ger Dig de absolut bästa förutsättningarna för Din yoga. Båda våra yogastudios har en inbjudande känsla och som gör att din chans till återhämtning blir maximal på alla sätt. Vi erbjuder också livestreamad yoga vilket innebär att du kan yoga med oss via länk vart du än befinner dig. I detta kort får du även tillgång till gymmet, vår gruppträning, Milon och gyminstruktion.

Med vårt YOGAKORT har du tillgång till ett brett utbud, välutbildade och erfarna instruktörer och en miljö som får ditt hjärta att bulta. Pris från 449:-/månad.
Du som har Yogakortet har också förtur till yogadagar, workshops, happeningklasser med mera. En liten förmån för att du valt vår Yoga.


yogabanner


VÅRA YOGAKLASSER/DINA MÖJLIGHETER

Vi har ett gediget utbud och du LÄSER MER om vårt yogautbud på respektive anläggning HÄR .
Vi erbjuder många olika typer av Yoga och Pilates vilket ger dig fantastisk möjligheter att hitta något som passar just Dig. Fråga oss gärna om du har frågor eller maila simon@endorfin.se för Alingsås och petra@endorfin.se för Lerum.

Schema & beskrivningar av vår yoga hittar i vår app eller i webbokningen.

Schemat för yoga och gruppträning hittar du i vår app eller i vår webbokning. Under sommaren är schemat föränderligt vecka för vecka så därför rekommenderar vi att du kikar där. All gruppträning ingår för dig som har vårt yogakort.


UTRUSTNING

Våra salar är utrustade med det bästa du kan hitta på marknaden. Det är viktigt för oss att du får de bästa möjligheterna för din yoga. Yogamattor, block och bolster finns till ditt förfogande. Även värme, ljud och ljus är anpassat efter att skapa en unik upplevelse på varje klass. Mysigt är bara förnamnet och rummet måste verkligen upplevas.


PRISER YOGAKORTET:

Bindningstid 12 månader  599:-/månad  (studerande/senior 449:-/månad)*
Bindningstid  6 månader   669:-/månad  (studerande/senior 501:-/månad)*
Träna utan bindningstid   699:-/månad   (studerande/senior 524:-/månad)*
Tillägg för att träna på fler anläggningar: 50:-/månad.

*STARTPAKET
Startpaket på 295:- tillkommer samtliga medlemskap. I startpaketet ingår instruktion på Milon med personlig tränare, basinstruktion på gymmet, chipkort för inpassering och lås av skåp samt vattenflaska och korthållare.

FRYSNING AV KORT Frysning av kort kan ske 1-3 månader per år till en kostnad av 100:-/tillfälle. Gäller endast kort med 12 månaders bindningstid eller mer.

AUTOGIRO Medlemskap som betalas via autogiro övergår efter bindningstidens slut till ett löpande avtal. Alla autogiroavtal har 2 månaders uppsägningstid.

 

JUST NU 2 gratis bonusmånader i starten av ditt medlemskap när du tecknar årskort autogiro. Hur bra? Det blir en perfekt start!
Är du dessutom medlem någon annanstans och har uppsägningstid så ger denna kampanj dig en möjlighet att börja redan innan din uppsägningstid är slut. Du betalar ingen månadsavgift fina 2 första månader utan din första betalmånad blir först efter månad två. *Startpaket på 295:- tillkommer samtliga avtal. 

 


 
DETTA INGÅR OCKSÅ I YOGAKORTET:

– Gymmet med all dess möjligheter.
– Vår gruppträning med över 200 klasser i veckan.
– Cirkelsystemet MILON, ger dig fantastisk möjlighet till enkel, effektiv och säker träning.
– Fri Miloninstruktion samt basinstruktion med personlig tränare på gymmet. Bokas via receptionen.
– Tillgång till ENDORFIN MJÖRN, vår dygnet-runt-öppna anläggning vid Mjörnvallen i Alingsås. Även ENDORFIN STADSSKOGEN, öppet 05-23.
– Bemannad BARNPASSNING 7 dagar i veckan under högsäsong.
– Vår seniorklubb med gemensam och anpassad träning samt kaffe för dig 60+.

Välkommen in till oss så guidar vi dig i vårt utbud och på våra fantastiska anläggningar. Du har mycket att se fram emot när du kliver innanför dörrarna och vi hjälper Dig mer än gärna!