ny box

En ny CrossFit-box utöver det vanliga. För oss vanliga. Välkommen till NYA CROSSFIT ENDORFIN, 515  fantastiska kvadratmeter med träningsmöjligheter i Alingsås. För dig som älskar CROSSFIT, för dig som älskar TRÄNING, för dig som vill lära dig att älska träning, för dig som vill komma igång, för dig som är van, för dig som är nyfiken och för dig som vill träna i en härlig gemenskap! Enorma ytor, maximalt med utrustning, unika coacher, inbjudande miljöer och maximal Endorfinglädje!

Vi är så glada att vi fått möjligheten att ge vår CrossFitbox nya förutsättningar att utvecklas i helt nya lokaler och därmed lägga in nästa växel för att höja verksamheten ännu mer. Vi är så galet taggade för detta och väldigt glada att även Ni är det! Boxen  kommer vara tillgänglig för dig med CrossFitkort i Alingsås och Lerum.

CF alingsås logga ny 2020

VÄLKOMNA TILL BOXEN!

Nu har vi öppnat dörrarna till denna härliga gemenskap! Vi har byggt en CrossFitbox helt i Endorfins anda vad gäller både kvalité på utrustning, tillgänglighet och dessutom en härlig yta för umgänge när du inte tränar. Passa på att bli medlem nu då vi har en sommarkampanj där vi bjuder på sommaren. NU är alltså ett perfekt läge att bli medlem. Dessutom en sommar på hemmaplan vilket kanske ger ännu mer tid för träning än vanligt. Läs mer om medlemskap HÄR!

VÅR BOX!

3 x så stora ytor än tidigare och 515 kvm skapar fantastiska möjligheter för alla som tränar och/eller coachar.
– 2 klassytor
– 3 separata ytor för OPEN utöver klassytorna
– Yta för tyngre lyft – Helt nya möjligheter!
– Utebox med material för träning utomhus, hur härligt låter inte det!
– Större klasskapacitet – Fler deltagare på klasserna!
– Massor med mer utrustning, vad sägs tex om 2 helt nya riggar, totalt 8 speedfits, 8 roddar och 10 assaultbikes. Eller pegboard, farmers walk, Ski-Erg, fler ringar, jerkblock… Ja, mycket mer utrustning är det!
– Bemannat vissa tider varje dag
– Egen inpassering under Endorfins öppettider
– Varuautomater med bars och dricka samt kaffeautomat
– Mindre superfräscha omklädningsrum för ombyte och dusch.

UTEBOXEN – ETT GEMENSAMT ANSVAR!

Uteboxen finns som en härlig möjlighet för träning utomhus. Vi har en rigg monterad utanför samt en container med material anpassat för utomhus bruk. Vi har ett gemensamt ansvar för Uteboxen och vi behöver tillsammans sköta detta för att kunna behålla denna fantastiska träningsmöjlighet. Vi vill och ber att detta ska funka felfritt framöver!

När du låser upp Uteboxen (containern) är DU ytterst ansvarig för att allt material är på plats inne i containern igen och låst på rätt sätt. Kontrollera att båda dörrarna är ordentligt stängda och att hänglåset sitter som det ska.

ENKELT ÄR DET…
Material som finns inomhus får ej användas utomhus.
Material som finns i containern får ej användas inomhus.

Vi akuta ärenden eller funderingar, vänligen kontakta Endorfins reception på 0322-64 50 00.

uteboxen

ÖPPETTIDER

Vår Box håller samma öppettider som Endorfin Alingsås.
Måndag – Torsdag 06-22
fredag 06-20
Lördag 9-17
Söndag 9-21

Avvikande öppettider vid röda dagar hittar du under öppettider här på sidan. Blippa ALLTID kortet när du ska in i Boxen. går ni in flera så ska ALLA blippa. Fungerar inte kortet så kommer du till Endorfin eller ringer oss på 0322-64 50 00. Obehörig träning utan medlemskap debiteras 850:- i vite. Släpper du som medlem in gäst för träning debiteras ni 850:-/person i vite. Lokalen är videoövervakad.

BEMANNING

Under sommaren är Boxen öppen enligt ovanstående tider men obemannad. Du är välkommen till vår huvudanläggning med dina frågor.

ALLT INGÅR! 

Förutom allt ovan så har du dessutom tillgång till hela Endorfins enorma utbud med 200 klasser/vecka (i normala tider), gym, yoga, romwod, 3 olika bastu, familjeträning, barnpassning, vår app Club Endorfin, café med mera. Du har tillgång till Endorfin Alingsås, Endorfin Lerum, Endorfin Mjörn och i början av 2021 även Endorfin Stadsskogen.

För Dig som redan är i full gång med din CrossFit hos oss, GRATTIS till Dig!
För Dig som vill börja träna CrossFit hos oss framöver, välkommen att bli en del av vår härliga gemenskap!

endorfin sprayad banner

KAMPANJ – HÄNG PÅ NU!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att ta del av livet i Boxen!

Är du nyfiken på medlemskap? Vill du träna i vår nya Box?  Välkommen in till oss i Boxen eller på Hemvägen 19 så berättar vi mer och guidar dig på bästa sätt. Läs mer om medlemskap och priser HÄR!

MISSA INTE VÅR SOMMARKAMPANJ där vi bjuder på sommaren för att du ska få en riktigt bra start.

*Gäller längst tom 31/8 2020. Startpaket på 295:-tillkommer. Dina bonusdagar läggs utöver din ordinarie bindningstid. Kampanjen kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

 

Se fram emot ett oerhört spännande 2020 tillsammans med oss på Endorfin!

 

NYA CF dödskalle

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..