endorfin sprayad banner

NYA CROSSFIT ENDORFIN


En CrossFit-box utöver det vanliga.
För oss vanliga.

 

Välkommen till CROSSFIT ENDORFIN, 515  fantastiska kvadratmeter med träningsmöjligheter i Alingsås. För dig som älskar CROSSFIT, för dig som älskar TRÄNING, för dig som vill lära dig att älska träning, för dig som vill komma igång, för dig som är van, för dig som är nyfiken och för dig som vill träna i en härlig gemenskap! Enorma ytor, maximalt med utrustning, unika coacher, inbjudande miljöer och maximal Endorfinglädje!

Vi är så glada att vi fått möjligheten att ge vår CrossFitbox nya förutsättningar att utvecklas i helt nya lokaler och därmed lägga in nästa växel för att höja verksamheten ännu mer. Boxen  är tillgänglig för dig med CrossFitkort i Alingsås och Lerum.

CF alingsås logga ny 2020

KVALITÉ & HJÄRTA

Nu har vi haft öppet ett tag och vi älskar våra nya Box och den härliga gemenskapen som florerar där! Vi har byggt en CrossFitbox helt i Endorfins anda vad gäller både kvalité på utrustning, tillgänglighet och dessutom en härlig yta för umgänge när du inte tränar. Passa på att bli medlem redan idag och ta del av känslan du också. Du hittar information och priser HÄR!

VÅR BOX

– 515 kvm skapar fantastiska möjligheter för alla som tränar
– 2 klassytor
– 3 separata ytor för OPEN utöver klassytorna
– Yta för tyngre lyft
– Utebox med material och rigg för härlig träning utomhus!
– Större klasskapacitet
– Massor med mer utrustning, vad sägs tex om 2 helt nya riggar, totalt 8 speedfits, 8 roddar och 10 assaultbikes. Eller pegboard, farmers walk, Ski-Erg, fler ringar, jerkblock… Ja, mycket mer utrustning är det!
– Bemannat vissa tider varje dag
– Egen inpassering under Endorfins öppettider
– Varuautomater med bars och dricka samt kaffeautomat
-Mindre superfräscha omklädningsrum för ombyte och dusch.

UTEBOXEN – ETT GEMENSAMT ANSVAR!

Uteboxen finns som en härlig möjlighet för träning utomhus. Vi har en rigg monterad utanför samt en container med material anpassat för utomhus bruk. Vi har ett gemensamt ansvar för Uteboxen och vi behöver tillsammans sköta detta för att kunna behålla denna fantastiska träningsmöjlighet. Vi vill och ber att detta ska funka felfritt framöver!

När du låser upp Uteboxen (containern) är DU ytterst ansvarig för att allt material är på plats inne i containern igen och låst på rätt sätt. Kontrollera att båda dörrarna är ordentligt stängda och att hänglåset sitter som det ska.

ENKELT ÄR DET…
Material som finns inomhus får ej användas utomhus.
Material som finns i containern får ej användas inomhus.

Vi akuta ärenden eller funderingar, vänligen kontakta Endorfins reception på 0322-64 50 00.

uteboxen

ÖPPETTIDER

Vår Box håller samma öppettider som Endorfin Alingsås.
Måndag – Torsdag 06-22
Fredag 06-20
Lördag 9-17
Söndag 9-21

Avvikande öppettider vid röda dagar hittar du under öppettider här på sidan. Blippa ALLTID kortet när du ska in i Boxen. Går ni in flera så ska ALLA blippa. Fungerar inte kortet så kommer du till Endorfin eller ringer oss på 0322-64 50 00.

Obehörig träning utan medlemskap debiteras 850:- i vite. Släpper du som medlem in gäst för träning debiteras ni 850:-/person i vite. Lokalen är videoövervakad.

BEMANNING

Boxen är obemannad men öppen enligt ovanstående tider. Du är välkommen till vår huvudanläggning med dina frågor.

Förutom allt ovan så har du dessutom tillgång till hela Endorfins enorma utbud med 200 klasser/vecka (per anläggning), gym, yoga, romwod, 3 olika bastu, familjeträning, barnpassning, vår app Club Endorfin, café med mera. I ditt crossFit-kort ingår Endorfin Alingsås, Endorfin Lerum, Endorfin Mjörnvallen samt i starten av 2021 även vår nya anläggning Endorfin Stadsskogen.

För Dig som redan är i full gång med din CrossFit hos oss, GRATTIS till Dig!
För Dig som vill börja träna CrossFit hos oss framöver, välkommen att bli en del av vår härliga gemenskap. SE VÅR STARTKAMPANJ HÄR NEDAN!

endorfin sprayad banner

KAMPANJ 2020 – EN TRYGG & BRA START!

Är du nyfiken på medlemskap? Vill du träna i vår nya Box? Bli medlem NU, välkommen in till oss på huvudanläggningen på Hemvägen 19 så berättar vi mer och guidar dig på bästa sätt. Du hittar mer info kring medlemskap HÄR!

EN BRA START & EN TRYGG START! VI GER DIG DINA FÖRSTA 2 MÅNADER KOSTNADSFRITT NÄR DU TECKNAR ÅRSKORT. DU FÅR DESSUTOM EN SCHYSST ENDORFINMÖSSA  SOM EN LITEN EXTRA BONUSPRESENT!

*Kampanjen gäller vid tecknande av 12 månaders medlemskap och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Månaderna läggs utöver din ordinarie bindningstid. Startpaket på 295:- tillkommer.

 

BÖRJA TRÄNA CROSSFIT – Häng på vår kurs DIN START som är Din absolut bästa inskolning till CrossFit!

8 veckor med 1 tillfällen á 60 min/vecka.
Start: Maila simon@endorfin.se för info kring nästa kursstart
Pris: 995:- medlem som icke medlem
Coach: Joel Jonsson

VARMT VÄLKOMMEN till NYA CROSSFIT ENDORFIN ALINGSÅS!

NYA CF dödskalle