endorfin sprayad banner

NYA CROSSFIT ENDORFIN


En CrossFit-box utöver det vanliga.
För oss vanliga.

 

Välkommen till CROSSFIT ENDORFIN, 515  fantastiska kvadratmeter med träningsmöjligheter i Alingsås. För dig som älskar CROSSFIT, för dig som älskar TRÄNING, för dig som vill lära dig att älska träning, för dig som vill komma igång, för dig som är van, för dig som är nyfiken och för dig som vill träna i en härlig gemenskap! Enorma ytor, maximalt med utrustning, unika coacher, inbjudande miljöer och maximal Endorfinglädje!

Vi är så glada att vi fått möjligheten att ge vår CrossFitbox de bästa  förutsättningarna att utvecklas i grymma lokaler och därmed lägga in nästa växel för att höja verksamheten ännu mer. Boxen  är tillgänglig för dig med CrossFitkort i Alingsås och Lerum.

CF alingsås logga ny 2020

KVALITÉ & HJÄRTA

Nu har vi haft öppet ett tag och vi älskar våra nya Box och den härliga gemenskapen som florerar där! Vi har byggt en CrossFitbox helt i Endorfins anda vad gäller både kvalité på utrustning, tillgänglighet och dessutom en härlig yta för umgänge när du inte tränar. Passa på att bli medlem redan idag och ta del av känslan du också. Du hittar information och priser HÄR!

VÅR BOX

– 515 kvm skapar fantastiska möjligheter för alla som tränar
– 2 klassytor
– 3 separata ytor för OPEN utöver klassytorna
– Yta för tyngre lyft
– Utebox med material och rigg för härlig träning utomhus!
– Större klasskapacitet
– Massor med mer utrustning, vad sägs tex om 2 helt nya riggar, totalt 8 speedfits, 8 roddar och 10 assaultbikes. Eller pegboard, farmers walk, Ski-Erg, fler ringar, jerkblock… Ja, mycket mer utrustning är det!
– Egen inpassering under Endorfins öppettider
– Varuautomater med bars och dricka samt kaffeautomat
-Mindre superfräscha omklädningsrum för ombyte och dusch.

UTEBOXEN WORKOUT ENDORIFN – ETT GEMENSAMT ANSVAR!

Som vi älskar CrossFit Endorfins Utebox – WORKOUT ENDORFIN! Skön träning ute i det fria med bästa tänkbara förutsättningar och med det bästa & senaste materialet från Eleiko! En sjätte träningsyta, 300 kvm stor, med möjlighet till allt från skivstångsträning till gymnastik. Denna är ett härligt komplement till vår redan 515 kvm stora innebox. Ett perfekt ställe att hänga på under den varmare delen av året!

Med utebox kommer oxå ansvar och vi hoppas att ni kan hjälpa oss med detta. Att vi tillsammans kan se till att denna yta och materialet här sköts på allra bästa sätt.


ETT GEMENSAMT ANSVAR/DETTA ÄR VIKTIGT:

När du låser upp Uteboxen (containern) är Du ytterst ansvarig för att allt material är på plats inne i containern igen och låst på rätt sätt när du är klar med träningen. Kontrollera att båda dörrarna är ordentligt stängda och att hänglåset sitter precis som innan.

Om det kommer någon och tränar under tiden du kör eller precis när du är klar är Du ytterst ansvarig för att lämna över ansvaret till denna person. Vi behöver TILLSAMMANS ta 100% ansvar för att behålla denna fantastiska träningsmöjlighet! Vi vill, önskar och ber att detta kommer funka utmärkt framöver!

Under följande tider kan Du låsa upp och träna i Uteboxen:

Måndag-Torsdag 06.00-21.30

Fredag 06.00-19.30

Lördag 09.00-16.30

Söndag 09.00-20.30

– Observera att dörren kan vara trög och svår att stänga så  kontrollera att detta blir gjort på rätt sätt. Om du är osäker, fråga gärna!

– De två par ringar och repet som hänger ute i dagsläget ska hänga kvar tillsvidare så hoppas vi verkligen på att de får vara kvar och fortsatt vårt.

– Material som finns inne i Boxen får används utomhus men EJ vid blött väder. Allt material som hämtas inifrån ska bäras tillbaka in.

– Material som finns i containern får ENDAST används utomhus.

– Nyckeln hittar du inne i Boxen med en stor, vit döskalle som nyckelring.

– Du använder din egen mobil som tidtagning på wodar osv.

– Vid frågor eller funderingar. Tveka inte att fånga någon av oss coacher eller personal.

– Vid akuta ärenden eller feedback vänligen kontakta Endorfins reception, 0322-645000
Välkommen att träna ute i det fria… med ansvar!

 

uteboxen

ÖPPETTIDER

Vår Box håller samma öppettider som Endorfin Alingsås.
Måndag – Torsdag 06-22
Fredag 06-20
Lördag 9-17
Söndag 9-21

Avvikande öppettider vid röda dagar hittar du under öppettider här på sidan. Blippa ALLTID kortet när du ska in i Boxen. Går ni in flera så ska ALLA blippa. Fungerar inte kortet så kommer du till Endorfin eller ringer oss på 0322-64 50 00.

Obehörig träning utan medlemskap debiteras 850:- i vite. Släpper du som medlem in gäst för träning debiteras ni 850:-/person i vite. Lokalen är videoövervakad.

BEMANNING

Boxen är obemannad men öppen enligt ovanstående tider. Du är välkommen till vår huvudanläggning med dina frågor.

Förutom allt ovan så har du dessutom tillgång till hela Endorfins enorma utbud med 200 klasser/vecka (per anläggning), gym, yoga, romwod, 3 olika bastu, familjeträning, barnpassning, vår app Club Endorfin, café med mera. I ditt crossFit-kort ingår Endorfin Alingsås, Endorfin Lerum, Endorfin Mjörnvallen samt vår nya anläggning Endorfin Stadsskogen.

För Dig som redan är i full gång med din CrossFit hos oss, GRATTIS till Dig!
För Dig som vill börja träna CrossFit hos oss framöver, välkommen att bli en del av vår härliga gemenskap. SE VÅR STARTKAMPANJ HÄR NEDAN!

endorfin sprayad banner

KAMPANJ 2021 – SOMMAREN PÅ KÖPET!

Är du nyfiken på medlemskap? Vill du träna i vår nya Box? Bli medlem NU, välkommen in till oss på huvudanläggningen på Hemvägen 19 så berättar vi mer och guidar dig på bästa sätt. Du hittar mer info kring medlemskap HÄR!

SOMMARKAMPANJEN ÄR HÄR – VI BJUDER PÅ SOMMAREN!
Bli medlem nu och vi bjuder på dina 3 första månader när du tecknar årskort*. Vilken grymt start & vilken grym sommar det blir! 

*Kampanjen gäller vid tecknande av 12 månaders medlemskap och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Månaderna läggs utöver din ordinarie bindningstid. 3 månader läggs i starten, dock längst tom 31/8 2021. Startpaket på 295:- tillkommer.

 

BÖRJA TRÄNA CROSSFIT – Häng på vår kurs DIN START som är Din absolut bästa inskolning till CrossFit!

8 veckor med 1 tillfällen á 60 min/vecka.
Start: Maila simon@endorfin.se för info kring nästa kursstart
Pris: 995:- medlem som icke medlem
Coach: Joel Jonsson

VARMT VÄLKOMMEN till NYA CROSSFIT ENDORFIN ALINGSÅS!

NYA CF dödskalle