banner lerum CF

CROSSFIT ENDORFIN LERUM

En stor, härlig CrossFit-Box med unika detaljer, mycket hjärta och material to die for. Visst blir du nyfiken! Fantastiska möjligheter för din träning, en Box likt ingen annan, med en känsla likt ingen annan. Allt för att du ska trivas i dina träningslokaler och med dina träningsvänner! Och vi lovar, detta är verkligen en Box med det stora extra. Från material, interiör, detaljer till coacher och känsla!

Leta gärna upp oss på FACEBOOK och INSTAGRAM så får du ta del av massor av härlig inspiration, tips & information!

Nyfiken på denna spännande träningsform?
Är du inte medlem rekommenderar vi vårt 2 veckor START-kort för att ta del av passen och känslan i Boxen. Du blir med detta kort fullvärdig medlem under två veckors tid och kan testa vårt utbud. Blir du sen medlem så har du redan betalt ditt startpaket och kan bara koppla på ett medlemskap. Supersmidigt och en bra start!
Är du redan medlem så håll utkik efter våra prova-på-pass samt Din Start CrossFit som är en fantastisk start in i träningsformen. Du kan också kontakta CrossFit-ansvarig Jonna Albrektsson på jonna@endorfin.se .

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Här nedan får du en liten inblick i vad du kan förvänta dig när du kliver innanför dörrarna. Vi hoppas du kommer älska Boxen lika mycket som vi!


STORA YTOR 

Vi erbjuder en stor härlig golvyta för klasser och wodar. Dessutom en stor OPEN-yta för egenträning. Utgång för löpning utomhus samt en helt ny yta för utomhusträning. WORKOUT ENDORFIN är ett härligt tillskott som gör att du som CrossFit-medlem har möjlighet att köra din träning utomhus. 

cf klassyta lerum


 

 

 

 

 

 

 

 

GENERÖST MED UTRUSTNING 
Kettlebells, hantlar, rep, stänger, ringar, vikter mm finns såklart tillgängligt både på klass- och Openytan (ytan för egenträning). Förvaringshyllor finns enkelt åtkomliga från båda ytorna. Vi har oxå ett stort antal löpband, Assaultbikes, Ski-Ergs, roddar för konditionsträning och mycket annat roligt. Allt för att  ge dig riktigt bra förutsättningar för din träning!

openyta lerum

 

 

 

 

 

 

 

 

YTSKIKT
Dagsljus… Två fönster finns för härligt ljusinsläpp. DET gillar vi skarpt!  Markeringar för Wallballs finns under hela riggen i passytan och riggen är ombyggd så att det blir enkelt att böra både WB och Handstand på samma plats som övningar i riggen.

FÖRVARA DINA SAKER
Träna du regelbundet i Boxen? Du kan du hyra din egen förvaringslåda i boxens entré för 99:- (engångssumma). Antalet lådor kommer vara begränsat och intresseanmälan skickas till jonna@endorfin.se som bekräftar och förbereder din låda så fort leveransen kommit.

GOTT LOUNGEHÄNG                     
En härlig yta för häng innan och efter träningspasset! Här kan du i lugn och ro ta en proteindrink innan eller efter passet, heja på dina tränande kompisar och njuta av den härliga gemenskapen och stämningen!

banner 2 lerum

 

MUSIK
Möjlighet att träna till din favoritmusik! Vi anpassar musiken under klasserna och på övriga tider kan du som tränar själv välja musik från en fast installerad iPad. DESSUTOM det coolaste av allt, ett DJ-bås med överblick över hela Boxen. Så oerhört häftigt! Vi säger bara…. Fredagarna i Boxen… Det är DÅ det händer!

 

dj bås lerum

LJUSSÄTTNING
Cool discobelysning skapar en välkomnande känsla och gör att vi kan skapa olika energinivåer på klasser som t.ex. fartfyllda WOD HIIT.

DET LILLA EXTRA
Vi har låtit konstnär Kjell Saxberg gå loss med graffitiburkarna för att skapa en extra go känsla i Boxen. Se fram emot att möta härliga kreationer!

VÅRA COACHER
Våra fantastiska coacher, unika på ALLA sätt! Kompetenta, inspirerande & där för att Du ska få ut maximalt av Din träningsstund. Peppande och som en trygghet på wodarna. Grymma hela högen!

 

 

MEDLEMSKAP?

 

Klar du ska bli medlem, klart du ska komma igång med träningsformen CROSSFIT. Vi älskar den och vi vet att du kommer göra det oxå. Bara bestäm Dig, sen är du varmt välkommen in i gemenskapen! Är du alldeles ny på CROSSFIT tipsar vi om DIN START, en perfekt start på din CROSSFIT-resa. Läs mer om ”DIN START” HÄR!

 

Vill du bli medlem? Bli en del av vår fantastiska gemenskap? Kom in till oss i receptionen så guidar vi dig till ditt medlemskap. Du kan oxå läsa mer och blir medlem HÄR!

 

boxen lerum 2020