endorfin sprayad banner

NYA CROSSFIT ENDORFIN LERUM

Vi är framme, vi har nått målet! Äntligen får vi ta hela vår gymbyggnad i bruk efter branden som drabbande oss i april. I samband med detta har vi även valt att utöka och bygga om vår CrossFit-box. Team Endorfin är glada att kunna presentera en större, härligare Crossfit-Box och dörrarna står öppna!

Visst blir man nyfiken! Och vi längtar efter att få uppleva fantastisk träningsglädje i dessa lokaler. Nya möjligheter för din träning, en Box likt ingen annan, med en känsla likt ingen annan. Allt för att du ska trivas i dina träningslokaler och med dina träningsvänner!

 


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Här nedan får du en liten inblick i vad du kan förvänta dig när du kliver innanför dörrarna. Vi hoppas du kommer älska den nya Boxen lika mycket som vi!


STÖRRE YTOR 

Klassytan har öppnats upp och konditionsmaskinerna har fått ny placering så det finns mer golvyta för klasserna. OPEN-ytan mer än fördubblas i yta och det tillkommer material och förvaring så du som tränar där alltid har tillgång till utgång för löpning samt material.

cf klassyta lerum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MER UTRUSTNING 
I samband med nyöppningen av Boxen har vi självklart kompletterat materialet så att Kettlebells, hantlar, stänger, vikter m.m finns tillgängligt både på klass- och Openytan. Förvaringshyllor finns enkelt åtkomliga från båda ytorna. Vi har oxå kompletterat med fler löpband, Assaultbikes, Ski-Ergs, ett lyftarflak och annat roligt. Allt för att  ge dig ännu bättre förutsättningar för din träning!

openyta lerum

 

 

 

 

 

 

 


YTSKIKT

Dagsljus… Två fönster har installerats för härligt ljusinsläpp. Boxen har fått helt nya väggar och golv. Både för en trevligare känsla, men även av praktiska skäl. Markeringar för Wallballs finns under hela riggen i passytan och riggen är ombyggd så att det blir enkelt att böra både WB och Handstand på samma plats som övningar i riggen.

FÖRVARA DINA SAKER
Träna du regelbundet i Boxen? Du kan du hyra din egen förvaringslåda i boxens entré för 99:- (engångssumma). Antalet lådor kommer vara begränsat och intresseanmälan skickas till Rebecca@endorfin.se som bekräftar och förbereder din låda så fort leveransen kommit.

GOTT LOUNGEHÄNG                     
En härlig yta för häng innan och efter träningspasset! Här kan du i lugn och ro ta en proteindrink innan eller efter passet, heja på dina tränande kompisar och njuta av den härliga gemenskapen och stämningen!

MUSIK
Äntligen egen musik i Boxen! Vi anpassar musiken under klasserna och på övriga tider kan du som tränar själv välja musik från en fast installerad iPad. DESSUTOM det coolaste av allt, ett DJ-bås med överblick över hela Boxen. Så oerhört häftigt!

dj bås lerum

 

 

 

 

 

 

 

 

 


LJUSS
ÄTTNING
Nytt undertak och ny belysning skapar en välkomnande känsla och gör att vi kan skapa olika energinivåer på klasser som t.ex. WOD HIIT.

DET LILLA EXTRA
Vi har låtit Kjell Saxberg gå loss med graffitiburkarna för att skapa en extra go känsla i Boxen. Se fram emot att möta härliga kreationer! Pricken över i:et blir DJ:båset på balkongen.. WOW säger vi bara!

fredrik loggan 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

boxen lerum 2020