banner lerum CF

NYA CROSSFIT ENDORFIN LERUM

Vi är framme, vi har nått målet! Äntligen har vi tagit hela vår gymbyggnad i bruk efter branden som drabbande oss i april 2020. I samband med ombyygnaden och uppbyggnaden har vi även valt att utöka och bygga om hela vår CrossFit-box. Team Endorfin är glada att kunna presentera en större, härligare Crossfit-Box och dörrarna står öppna för Dig!

Visst blir du nyfiken! Som vi längtat efter att få uppleva fantastisk träningsglädje i dessa lokaler. Nya möjligheter för din träning, en Box likt ingen annan, med en känsla likt ingen annan. Allt för att du ska trivas i dina träningslokaler och med dina träningsvänner! Och vi lovar, detta är verkligen en Box med det stora extra. Från material, interiör, detaljer till coacher och känsla!

Leta gärna upp oss på FACEBOOK och INSTAGRAM så får du ta del av massor av härlig inspiration, tips & information!


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Här nedan får du en liten inblick i vad du kan förvänta dig när du kliver innanför dörrarna. Vi hoppas du kommer älska Boxen lika mycket som vi!


STÖRRE YTOR 

Klassytan har öppnats upp och konditionsmaskinerna har fått ny placering så det finns mer golvyta för klasserna. OPEN-ytan mer än fördubblas i yta och det tillkommer material och förvaring så du som tränar där alltid har tillgång till utgång för löpning samt material.

cf klassyta lerum


 

 

 

 

 

 

 

 

MER UTRUSTNING 
I samband med nyöppningen av Boxen har vi självklart kompletterat materialet så att Kettlebells, hantlar, stänger, vikter m.m finns tillgängligt både på klass- och Openytan. Förvaringshyllor finns enkelt åtkomliga från båda ytorna. Vi har oxå kompletterat med fler löpband, Assaultbikes, Ski-Ergs, roddar, ett lyftarflak och annat roligt. Allt för att  ge dig ännu bättre förutsättningar för din träning!

openyta lerum

 

 

 

 

 

 

 

 

YTSKIKT
Dagsljus… Två fönster har installerats för härligt ljusinsläpp. Boxen har fått helt nya väggar och golv. Både för en trevligare känsla, men även av praktiska skäl. Markeringar för Wallballs finns under hela riggen i passytan och riggen är ombyggd så att det blir enkelt att böra både WB och Handstand på samma plats som övningar i riggen.

FÖRVARA DINA SAKER
Träna du regelbundet i Boxen? Du kan du hyra din egen förvaringslåda i boxens entré för 99:- (engångssumma). Antalet lådor kommer vara begränsat och intresseanmälan skickas till jonna@endorfin.se som bekräftar och förbereder din låda så fort leveransen kommit.

GOTT LOUNGEHÄNG                     
En härlig yta för häng innan och efter träningspasset! Här kan du i lugn och ro ta en proteindrink innan eller efter passet, heja på dina tränande kompisar och njuta av den härliga gemenskapen och stämningen!

banner 2 lerum

 

MUSIK
Möjlighet att träna till din favoritmusik! Vi anpassar musiken under klasserna och på övriga tider kan du som tränar själv välja musik från en fast installerad iPad. DESSUTOM det coolaste av allt, ett DJ-bås med överblick över hela Boxen. Så oerhört häftigt! Vi säger bara…. Fredagarna i Boxen… Det är DÅ det händer!

 

dj bås lerum

LJUSSÄTTNING
Nytt undertak och ny belysning skapar en välkomnande känsla och gör att vi kan skapa olika energinivåer på klasser som t.ex. WOD HIIT.

DET LILLA EXTRA
Vi har låtit Kjell Saxberg gå loss med graffitiburkarna för att skapa en extra go känsla i Boxen. Se fram emot att möta härliga kreationer!

VÅRA COACHER

Våra fantastiska coacher, unika på ALLA sätt! Kompetenta, inspirerande & där för att Du ska få ut maximalt av Din träningsstund. Peppande och som en trygghet på wodarna. Grymma hela högen!

 

 

MEDLEMSKAP?

Klar du ska bli medlem, klart du ska komma igång med träningsformen CROSSFIT. Vi älskar den och vi vet att du kommer göra det oxå. Bara bestäm Dig, sen är du varmt välkommen in i gemenskapen! Är du alldeles ny på CROSSFIT tipsar vi om DIN START, en perfekt start på din CROSSFIT-resa. Läs mer om ”DIN START” HÄR!

Vill du bli medlem? Kom in till oss i receptionen så guidar vi dig till ditt medlemskap. Du kan oxå läsa mer och blir medlem HÄR!

boxen lerum 2020