NYA ENDORIFN LERUM

 NYA ENDORFIN är större, starkare och ännu mer upplevelsefyllt! Kom förbi och kika runt, mingla, se våra nya lokaler och njut av en unik mötesplats där träning och hälsa står i fokus!


Ytterligare 1100 nya kvm är nu öppnade för dig medlem och du kan läsa allt om vår uppgradering här nedan. En del är avklarat och en del av projekten sker under första delen av 2019! Närmare 4600kvm träning finns nu till ditt förfogande.

 

DET HÄR ÄR NYA ENDORFIN!

Vi älskar att utveckla Endorfin… Och nu är det dags på riktigt! 1100 nya kvadratmeter ska öppnas upp och ge dig nya möjligheter till fantastisk träning! Bygget är i full gång och det händer grejer varje dag just nu.

PERSONLIG TRÄNING
I den nya utbyggnaden hittar en fem separata ytor för dig som tränar med våra fantastiska Personliga tränare. Vi utvecklar vårt utbud på träning i grupp med PT och ger dig som redan tränar flitigt en riktig kick!

VI STORSATSAR PÅ CYKEL
Vår nya cykelsal är en upplevelse i sig, den tar med dig som aldrig cyklat eller är van cyklist till nya höjder. 60 nya BodyBikecyklar ihop med en LED-skärm som sällan skådats….Vi lovar, den bara måste upplevas!

MER YOGA
Utbudet på Endorfin kommer bjuder även på mer fantastisk Yoga. Vi kan nu säga namaste och erbjuda en lugn fin sal till dig som vill prioritera tid för kropp och själ. Fler platser på våra populära yogaklasser, nya kurser och ett andningshål för dig som behöver. Ge dig själv en mjuk, smidig, energiflödande tillvaro i nya Vattensalen.

GYMMET
Jajamensan, här har det hänt grejer också. Fler maskiner, nya lyftarflak, fräscha halfracks mm har levererats till vårt befintliga gym. Utöver det har vi skapat nya gymytor på många olika håll i byggnaden. Milon har fått en ljusare placering och i samma rum har vi gett plats för en hel yta för funktionell träning och en egen stretching-area. Vi har även kompletterat och gjort en helt ny gymavdelning med gymmaskiner från Hoist. Denna hittar du till höger om den funktionella ytan.

RUNNERS HIGH
Vi har utökat vår redan stora cadioavdelning med en del ny utrustning. Är du intresserad av utmanande rolig konditionsträning så hittar du snart den perfekta motivationen i vår Runners High corner med nya Skillrun från Technogym. Du hittar dem på entresolplan.

DANSA MED OSS
Vi har också skapat unika danssalar för våra barn och ungdomar som dansar i Funky/Dance Academy. Vi hälsar våra danselever välkomna till sin nya ”Studio”. High Five för den!

Hela 2019 väntar ytterligare utveckling av Endorfin och vi har precis dragit igång en ut- och ombyggnad av omklädningsrummen.  Större uppfräschade omklädningsrum och fler skåp har du att se fram emot!

Endorfin är och förblir platsen där du kommer in, trivs, tränar och tar nya kliv i din hälsoutveckling! Det är här det händer… Vi kommer alltid att sträva efter att vara i framkant, det är vår vision. Alltid också med stort hjärta och stora leenden i spetsen. Vem tar du med dig till nya Endorfin?

 

 

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..