padel_endorfin_liggande

PADEL ENDORFIN – ÖPPNAR HÖSTEN 2021

Vi utökar, växer och utvecklar vår verksamhet…IGEN! Vi levererar 1500 kvm PADEL & CROSSFIT hösten 2021!

Vi kan nu äntligen berätta att vi kommer att utveckla vår verksamhet för att bli ännu bredare, och från senhösten kommer vi på Endorfin Alingsås även att erbjuda PADEL. Vi utökar även Alingsås CrossFit-Box till dubbla storleken vilket ger fantastiska möjligheter för ännu mer träning. Detta är verkligen precis hur GALET BRA som helst och vi är så taggade! Detaljerna är inte klara och presenteras i efterhand så håll utkik efter information och inspiration framåt. Självklart kommer du som Endorfinmedlem ha förmåner i vår Padelhall!

För Padelns del så kommer det, som det ser ut nu, att bli två dubbelbanor och två singelbanor. Dessutom omklädningsrum och loungeyta. Lounge utanför blir med najsiga bord, stolar samt maskiner för fika och uthyrning av rack och försäljning av bollar. Alla banor har Panoramaglas (alltså färre stolpar) och alla banor har bågade stolpar för belysning. Runt om hela lokalen draperar vi väggarna med tyger för akustikens och miljöns skull.

Vi välkomnar detta med glädje och ser att 2021 kommer bli ett fantastiska år på Endorfin. Vilka möjligheter till rörelse av alla de slag!Hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som vi!

20210527_181019484_iOS 1

EN GLIMT AV DINA KOMMANDE MÖJLIGHETER

padel och crossfit