padel_endorfin_liggande

PADEL ENDORFIN

 PADEL ENDORFIN är Din padelarena i centrala Alingsås! Vi ger dig möjlighet att utöva padel som sport i Endorfins regi. Självklart med lite extra förmåner för dig medlem! Vi är oerhört stolta och glada över att få öppna dörrarna till ännu mer aktivitet och rörelse i Alingsås. Padelarenan ligger bara 200 meter från Endorfin och alldeles intill vår CrossFit-Box. Padelarenan är öppen 05-24 ALLA dagar i veckan.

Padel Endorfin erbjuder 2 dubbelbanor och 2 singelbanor. I Padelhallen finns två omklädningsrum med två duschar i vardera samt två toaletter utanför. Vi erbjuder en härlig lounge för gott häng, varuautomat för dricka och bars samt automat för rackethyra och bollköp. Allt i typisk Endorfinmiljö såklart!

FÖR ATT SPELA

ALLA bokningar av banor sker i appen MATCHi eller på nätet https://www.matchi.se/facilities/padelendorfin
Här registrera du också ett Matchi-konto så att du kan börja boka. Bokning sker alltså inte via Endorfin eller Endorfins reception. När man bokat tid via MATCHi får man en kod till dörren/låset så att man kommer in på anläggningen. Banbelysningen tänds per automatik när man kan börja och släcks när tiden är slut. Padelrack finns för uthyrning och bollar för köp.

FÖRMÅNER FÖR DIG ÅRSKORTSKUND PÅ ENDORFIN

  • BOKA TIDIGARE: Årskortsmedlem på Endorfin kan boka bana 3 veckor i förväg. Icke årskortsmedlem kan boka 2 veckor i förväg.
  • 20 % eller 30%  RABATT PÅ BANHYRA: Årskortsmedlemmar har 20% RABATT på banhyra. Du med nya Endorfinkortet eller vårt CrossFit-kort har 30% rabatt.

FÖR ATT KUNNA BOKA & TA DEL AV DIN ENDORFINRABATT behöver du göra 2 saker:

1) Skapa ett eget konto via Matci-appen eller via matchi.se
2) Fyll i formuläret i länken nedan för att ta del av dina medlemsförmåner. OBS! Det kan ta några dygn innan din medlemsförmån är aktiverad.

ENDORFINMEDLEM, REGSITRERA DIG HÄR: https://www.matchi.se/forms/voBUAGkPtNkgQyb3HMwz


BOKA STÅENDE TID

Vill du boka en stående tid så finns det formulär för det i länken nedan. Där gör du en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Du som Endorfinmedlem har 20% rabatt även på dessa bokningar. https://www.matchi.se/forms/ZDdPWilozYppXT12m29W

PRISER

SINGELBANOR

60 MINUTER 280 KR/TIMME 
90 MINUTER 420 KR/TIMME 

Dagtid 06-16 samt sen kväll 22-00 betalar du 180 respektive 270 kr.

DUBBELBANOR

60 MINUTER 400 KR/TIMME 
90 MINUTER 600 KR/TIMME 

Dagtid 06-16 samt sen kväll 22-00 betalar du 300 respektive 450 kr. Gäller när det är ordinarie priser. 

Årskortsmedlemmar på Endorfin har förtursbokning samt 20 eller 30 % rabatt på ovanstående priser beroende på medlemskap. Kampanjpriserna är medlemspriser

HYRA AV RACK OCH KÖP AV BOLLAR 
Padelrack kan du hyra och bollar kan du köpa i automat i hallen. Du behöver en app som heter LOVA som du hämtar ner på AppStore eller Google Play
Hyra av padelrack 40:-
Pris bollar 3-pack 80:-

KONTAKT

PADEL ENDORFIN
Hemvägen 20 (Alldeles intill CrossFit Endorfin och 200 meter från vår huvudanläggning Endorfin Alingsås).
441 40 Alingsås
padel@endorfin.se


MÅNDAG  05-24
TISDAG     05-24
ONSDAG   05-24
TORSDAG 05-24
FREDAG   05-24
LÖRDAG   05-24
SÖNDAG   05-24

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ PADEL ENDORFIN PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK.

HUR SPELAR MAN PADEL? DU HITTAR PADELREGLER  HÄR!

KURSER

Kom igång och utveckla dina padelfärdigheter! Vi har kurser för barn, ungdomar och vuxna nybörjare och startar nya kurser i takt med efterfrågan. Är du taggad på något speciellt så maila padel@endorfin.se så hittar vi en lösning för antingen kurs i grupp eller individuella lektioner enligt dina mål.

Håll utkik efter nästa kursstart!

MATCHI PADELNIVÅER

1. Aldrig hållit ett racket.
2. Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.
3. Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds.
4. Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent.
5. Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om det inte någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent.
6. Genomsnittligt avancerat. Som nivå 5 men med bättre smash och specialskott. Också mer konsekvent och mer kontroll.
7. Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Förutom matcher har du antagligen börjat med specifika padelövningar.
8. Skicklig. Du behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Du är förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare.
9. Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat.
10. Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller någon liknande i sin storhetstid men bättre.