Polar nyhet 2018
Vi är stolta över att vi uppgraderat anläggningen med det bästa pulssystemet som finns på marknaden, POLAR CLUB!
Vårt mål är att alltid vara i framkant och så även denna gång. Därför ger vi nu dig ännu bättre möjligheter till träning med pulsen som guide. I båda våra salar Eld och Luft samt på hela anläggningen. Vi ser fram emot många härliga träningsupplevelser tillsammans!
 

Pulsträna nu! 
Du kan redan nu köpa ditt pulsband i receptionen och tillsammans med Polar Flow, en kostnadsfri app och webbtjänst för träning och aktiviteter kan du omgående starta igång din pulsträning. Se din aktivitet, analysera din utveckling och nå ännu längre i din träning! Vi säljer även vissa modeller av Polars pulsklockor.
 
Puls i våra salar!
I Eld- och Luftsalen (cykel och indoorwalking) så finns pulssystemet installerat så att du under tiden du träna en klass kan följa din pulskurva på storbild. Du får också en guidning av instruktören hur du ska ligga i puls vid just den klassen. För att kunna nyttja detta behöver du ett pulsband med bluetooth från Polar, dessa finns att köpa i receptionen.
Mer information kring själva pulssystemet, pulsbanden och pulsklockor finns på anläggningen.
Välkommen in så berättar vi mer!
Varför träna med pulsen som guide?
Lär känna ditt hjärta! Ditt hjärta är den viktigaste muskeln i din kropp. Varje hjärta och varje kropp är unik. Om du vet hur ditt hjärta beter sig kan du lära känna din kropp bättre. Genom att följa din puls vet du alltid hur hårt kroppen arbetar.Pulsträning hjälper dig att prestera bättre, oavsett om du är en erfaren tävlingsidrottare eller en energisk motionär. Här är fyra bra anledningar till att träna med Polars pulsklockor/pulsband:

Träna effektivt!
Få ett direkt kvitto på hur kroppen svarar vid träning. Hur mycket eller lite du behöver ta i.
Kraften där den behövs! Du blir som bekant bra på det du tränar och inför tävlingar/lopp är detta en stor fördel.
Se hur kroppen mår!
Om du vet vilken puls du brukar ha i vanliga fall, så kan du använda den för att se hur bra du
har återhämtat dig, hur kroppen mår, om du är trött eller påväg att bli sjuk.
Följa formkurvan! Om du jämför pulsen med den hastighet du löper med, eller det antal watt som du trampar på cykeln,
så kommer du att få en bra överblick på din formutveckling. När du klarar av att hålla ett högre tempo med samma puls så
innebär det att din form har blivit bättre. Du får alltså ett kvitto på att din träning lönar sig.

Aktivitets/Pulsklocka Polar A370+M430 – Finns till försäljning hos oss på Endorfin!
Med hjälp av Polars automatiska och intelligenta kontinuerliga pulsmätningssystem kan du mäta din puls dygnet runt och få alla fördelarna med pulsmätning. Din puls registreras på handleden enkelt och bekvämt under hela dagen och natten.
Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..