PRAMA BANNER HEMSIDA

PRAMA FÖR BARN – Spelvärlden möter rörelse i denna spännande miljö där upplevelser skapas och rörelse sker. Vi erbjuder 2 olika koncept i PRAMA för de yngre åldrarna, PRAMA KIDS & PRAMA FAMILY. Koncepten är unika, nytänkande, roliga, fartfyllda, glada och helt anpassade efter barns rörelsemönster!

PRAMA FAMILY

Cirkelträning för vuxen och barn TILLSAMMANS. 45 minuter lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen OCH du älskar! Teamwork och träning i en interaktiv och spännande miljö. Ålder på barnen är 4-10 år. All rörelse sker tillsammans.

Du kan träna PRAMA FAMILY på följande tider under högsäsong:

ALINGSÅS
Söndagar kl.10.00-10.45
Onsdagar kl.18.45-19.30

LERUM
Torsdagar kl.18.15-19.00
Söndagar  kl.09.30-10.15

Anmälan görs via vår bokningsapp och du bokar dig själv så har du automatiskt en plats för dig + ett barn. Du som förälder behöver ha adderat PRAMA till ditt medlemskap alternativt ha ett 10-kort PRAMA. Ditt barn går med kostnadsfritt.

Vi rekommenderar verkligen Dig förälder att addera PRAMA nu. Du får en magisk  träningsupplevelse, ny inspiration och fantastisk träning… Till ett riktigt bra pris!  Prislistan hittar du längre ner på sidan. Du kan oxå läsa mer HÄR!

 

banner hemsida family

PRAMA KIDS

Cirkelträning för barn under 45 minuter med fokus på  lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen älskar! Lagarbete och rörelse i en interaktiv och underhållande miljö. Åldrar på våra PRAMA kidzkurser är 5-7 år samt 8-10 år. De äldre barnen har mer träningsfokus i sin kurs. Se kurstider nedan. Kurserna hålls endast påEndorfin Lerum.


LERUM VÅREN 2022:
PRAMA KIDS 5-7 ÅR        Söndagar  10:30 Melissa
PRAMA KIDS 8-10 ÅR     Torsdagar 17:45 Vera
Pris: Medlem 1095:-, icke medlem 1195:-
Kursstart: Vecka 8. Lovuppehåll vecka 15.
banner hemsida kids

PRISER FAMILY

HUR kan jag träna PRAMA FAMILY med mitt barn?

Om du som förälder har PRAMA-kort eller något av våra medlemskap som innehåller så tränar ditt barn kostnadsfritt med dig på FAMILY.

Om ingen av er föräldrar har PRAMA-kort så tipsar vi om 10-kort eller engångsträning.


Träna tillsammans  1 tillfälle…

Ett engångstillfälle träning för vuxen och barn. Självklart finns det möjlighet att prova på PRAMA 1 tillfälle kostnadsfritt. Du bokar er då via receptionen, på telefon 0322-545000 för Alingsås eller 0302-22890 för Lerum.