hemsida banner

PRAMA – DIN BÄSTA TRÄNINGSFORM

PRAMA är vår mäktigaste nyhet någonsin. PRAMA är nytänkande, innovativt och roligt. En träningsform som passar både nybörjaren och den vana tränande. Stationsträning i ny tappning enkelt formulerat. Och riktigt bra träning!

Du som medlem har möjlighet att addera en helt ny träningsupplevelse till ditt medlemskap. Ett tillägg som ger dig fantastiska möjligheter. Annorlunda träning, unik träning. Har du ENDORFINKORTET eller vårt senaste CROSSFITKORT så ingår dessutom PRAMA.

PRAMA är den absolut största konceptsatsning vi gjort på Endorfin och det är dessutom Sveriges två första fullskaliga installationer som finns i Alingsås & Lerum. Galet, eller hur? New York, London, Hong Kong, Sydney… Konceptet finns i 60 länder och vi är så oerhört stolta över att vi var först ut att gå STORT med detta koncept i Sverige. 
banner hemsida 2

VAD ÄR PRAMA?

PRAMA är en motiverande gruppträningsupplevelse med interaktiva golv och väggar, peppande musik, belysning och projektioner. Tillsammans med en grym instruktör förvandlas hela rummet till din tränare.

 • PRAMA är stationsträning i grupp där du tränar styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet i olika klassformer.
 • PRAMA-klasserna är 45 minuter långa och innehåller alltid 8 övningar plus uppvärmning och stretch.
 • Samtliga deltagare har möjlighet att använda pulsband för att få en överblick av gruppens gemensamma träningseffekt. Du får också ett ”kvitto” på ditt träningspass till din mail efteråt.
 • ENERGY, STRONG, ATHLETIC & FAMILY är våra olika träningskoncept.
 • Material som används är väggar, golv, hantlar, TRX-band, medicinbollar, balansplattor och Kettlebells.


LJUD & LJUS I UNIK SYMBIOS
PRAMA´s mjukvara får med en fantastiskt komponerad mix av ljus, ljud, och sensorer klassen att förvandlas till en INTERAKTIV, MOTIVERANDE och UPPSLUKANDE träningsupplevelse. Rummet/studion kommer ge dig en helt ny dimension till din träningsupplevelse. Vi integrerar sensorer i klasserna för en mer reaktiv träning tex genom att så snabbt som möjligt släcka lampor i golvet eller på väggarna.INSTRUKTÖRSLEDD TRÄNING I GRUPP
Känslan i Prama-studion är en upplevelse i sig men det som kommer ge dig den där extra boosten är ett entusiasmerande instruktörskap. Din instruktör guidar och pushar dig hela vägen så att du som tränar får en upplevelse långt utöver det vanliga och resultat därefter!

 

TRÄNINGSKONCEPT I PRAMASTUDION

I vår PRAMA-studio kan du träna 6 olika koncept eller sessions. ENERGY, STRONG, ATHLETIC & FAMILY. 4 olika koncept med olika fokus och olika resultat. Samtliga koncept är 45 minuter långa och ger träning för hela kroppen. Ungdomar med grönt kort får träna själva på våra PRAMA-klasser, de som ej har grönt kort ännu får träna med förälder. Båda behöver PRAMA-kort eller ha PRAMA inkluderat i sitt kort.

Nedanstående koncept kan du träna i vår PRAMA-studio:

 • ENERGY – Energifull kontrastträning! Funktionell cirkelträning i intervaller som är rolig och utmanande. Här   kombineras kondition med styrka för hela kroppen. Totalt 8 stationer med unika rörelser där strukturen är 3 varv med energifylld träning. Interaktivitet, gemenskap och glädje är i fokus.
 • STRONG – Med styrkan i fokus! Unik cirkelträning för hela kroppen med ökad styrka och muskeluppbyggnad som resultat. Träningen stimulerar varje muskelgrupp för sig och garanterar komplett träning för hela kroppen. STRONG riktar sig till dig som vill förändra och förbättra din kropps muskeluppbyggnad. Totalt 8 stationer där strukturen är 3 set på samma station innan byte.
 • ATHLETIC – Styrka, uthållighet och explosivitet i en optimal mix! Högintensiv träning som ökar styrka, explosivitet, smidighet och snabbhet. Ta din träning till nästa nivå, upptäck din sanna potential och plocka fram idrottaren i dig.  En ordentlig utmaning med fantastiska resultat genom 8 stationer och populära strukturen superset.
 • FIGHT (happeningklass)
  Upplev adrenalinkickar med träning och inspiration från boxningens värld! En klass med massor av kraft, energi och ös! Tillsammans tränar vi koordination, styrka, explosivitet och reaktionsförmåga. Totalt 8 stationer med en bra mix av handskar, mitsar, bollar och kroppsvikt.

  • Grundläggande kickboxningsövningar
  • Ingen fysisk kontakt förutom handskar & mitsar
  • Valfritt att använda hopprep

  20210917_133259759_iOS

 • FAMILY – Spelvärlden möter rörelse! Cirkelträning för barn eller för vuxen och barn tillsammans. 45 minuter lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen och du älskar! Teamwork och träning i en interaktiv och underhållande miljö. Ålder på barnen är 4-10 år.
 • TRÄNA FAMILY I ALINGSÅS:
  Söndagar kl.10.00-10.45
  Onsdagar kl.18.15-19.00
 • TRÄNA FAMILY I LERUM:
  Tisdagar kl.17.45-18.30

  För att träna PRAMA FAMILY behöver du som förälder ett PRAMAKORT alternativt ett medlemskap som inkluderar PRAMA, tex ENDORFINKORTET. Ni kan då boka er plats via bokningsappen/webshopen precis som för övriga klasser. När du som vuxen bokar dig själv så har du automatiskt en plats för dig + ett barn.

  Har du inte testat PRAMA FAMILY? Är du nyfiken?
  Boka gärna en provklass via receptionen eller till prama.alingsas@endorfin.se eller prama.lerum@endorfin.se

   


   

  PRAMAPARTY – ARRANGERA COOLASTE KALASET HOS OSS PÅ ENDORFIN!

  Aktivt och interaktivt, lekfullt och spännande, nytänkande och roligt!
  Välkommen att boka vår PRAMA-studio för ditt barns party. Vi lovar att ni får det coolaste partyt… Ett party likt inget annat! Låt oss fixa lokalen, aktiviteten och även fikat om ni önskar, det enda ni behöver göra är att komma och njuta av upplevelsen!

  Vill du boka ett kalas? Kontakta våra gruppträningskoordinatorer Simon eller Petra för mer information.
  Alingsås: Simon Nilsson simon@endorfin.se
  Lerum: Petra Järevik petra@endorfin.se


BANNER 3 HEMSIDAN

 

PROVA PÅ PRAMA!

Självklart kan du prova på träning i vår PRAMA-studio. Som medlem får du självklart ett kostnadsfritt prova-på-pass för att uppleva träningsformen. Du kan testa koncepten ovan, Strong, Athletic, Energy, Fight samt Family. Du får då låna ett pulsband. Du väljer själv vilken klass du vill gå på och får boka det passet via receptionen tills du köpt ditt PRAMA-kort.

För Alingsås bokas klasserna via receptionen, på telefon 0322-64 50 00 eller till prama.alingsas@endorfin.se
För Lerum bokas klasserna via receptionen, telefon 0302-228 90 eller till prama.lerum@endorfin.se

LET´S PUSH PLAY

Som ni förstår är PRAMA är ett helt nytt sätt att träna, i en helt ny miljö, med en helt ny känsla. Det är nytänkande och det är upplevelsebaserat för alla sinnen. Och det är riktigt bra träning.

VILL DU TRÄNA PRAMA HOS OSS PÅ ENDORFIN SÅ HAR DU OLIKA MÖJLIGHETER:

ENDORFINKORTET 599:-/månad

Vi rekommenderar i första hand ENDORFINKORTET – Ett medlemskap där PRAMA ingår! Förutom Prama får du med detta medlemskap även tillgång till gymmet, all vår gruppträning och vår yoga. Här ingår även kostnadsfri frysning upp till 3 månader per år, alla våra 4 anläggningar samt 30% rabatt på Padel Endorfin. Ett komplett medlemskap för att hålla motivationen på topp med varierad träning. Pris årskort 599:- /månad (studerande/pensionär 25% rabatt). När du tränat PRAMA 5 tillfällen så får du hämta ut ett eget PRAMAKIT (pulsband och t-shirt),  värde 495:- som en härlig bonus.PRAMA LIFETIME  1995 KR (engångskostnad)prama trio asås 2
Inklusive PULSBAND & COOL T-SHIRT till ett värde av 495:-.

startblocken asås

Med detta kort får du träna PRAMA så länge du är medlem. Pulsband och t-shirt ingår. Pulsbandet går att använda vid andra träningsformer och till andra enheter.


PRAMA FÖR UNGDOMAR

Alternativ 1) Tillägg 99:-/månad på ordinarie medlemskap/ungdomskort. Ingen bindningstid. 495:- för startkit tillkommer, här ingår pulsband och t-shirt. Pulsband går att använda till andra enheter och träningsformer.

Alternativ 2)  LIFETIME engångskostnad 1495:- inklusive pramakit.
Då har vi räknat bort 25% studentrabatt. (Ordinarie pris 1995:-)


banner hemsida family

PRAMA CLOUD

PRAMA CLOUD – Skapa din träningsprofil för att kunna delta på klassen!

För att komma igång med PRAMA behöver du skapa en profil och registrera ditt pulsband på pramacloud.com. När du gjort detta ska du alltid ha på dig pulsbandet när du går på klasserna. Systemet vet då att du är närvarande och talar om var du ska stå, vart du ska under klassen och så kan du även  följa dina framsteg och fira dina framgångar via din profil.

I DOKUMENTET NEDAN FÖLJER DU PRECIS HUR DU REGISTRERAR DIG:

REGISTRERING SENASTE C 2020

TRÄNA PRAMA HEMMA

PRAMA HOME – En härlig nyhet för dig som har PRAMA!
PRAMA-inspirerad träning hemma, på jobbet, i gymmet, utomhus eller där och när det passar dig. Enkelt och smidigt att använda och lättförståelig för dig som användare.

Ladda ner appen PRAMA HOME och logga in med nickname och pinkod (som du skapade när de köpte PRAMA). PRAMA HOME laddas ner från App Store/Play Store.

Totalt finns det 60 olika träningspass i fyra olika koncept att välja på.

– ENERGY

– STRONG

– ATHLETIC

– FLOW


Längd på träningspassen:
Från 12 till 45 minuter
Nivåer: På alla koncepten finns följande 3 nivåer: Beginner, Medium & Advanced
Material: Kroppsvikt till de flesta koncepten annars matta, hantlar, kettlebell och bräda

Ladda ner, logga in, Entertrain!