hemsida banner

PRAMA – DIN NYA TRÄNINGSFORM

PRAMA är vår mäktigaste nyhet någonsin. Och såklart är vi först i Sverige! 2021 års stora träningsnyhet på Endorfin, PRAMA, har tagit våra medlemmar med storm och vi älskar att ni gillar Prama lika mycket som vi. Och vilken start! Ni älskar det… och vi älskar det på alla sätt. Nytänkande, innovativt och fräscht!

Du som medlem har nu möjlighet att addera en helt ny träningsupplevelse till ditt medlemskap. Ett tillägg som ger dig fantastiska möjligheter till ännu mer träning. Annorlunda träning, unik träning.

PRAMA är den absolut största konceptsatsning vi gjort på Endorfin och det är dessutom Sveriges två första fullskaliga installationer som nu står klara i Alingsås & Lerum. New York, London, Hong Kong, Sydney… Konceptet finns i 60 länder och vi är så oerhört stolta över att vara först ut att gå STORT med detta unika koncept i Sverige. För det är verkligen unikt på ALLA sätt och det finns inget liknande!

banner hemsida 2

VAD ÄR PRAMA?

PRAMA är en motiverande gruppträningsupplevelse med interaktiva golv och väggar, peppande musik, belysning och projektioner. Alla sinnen aktiveras och tillsammans med en grym instruktör förvandlas hela rummet till din tränare. Tekniken och sensorerna i studion gör att du kan träna reaktion, reflexer och koordination på ett helt unikt sätt. Spelvärlden möter traditionell men nytänkande träning i detta rum.

PRAMA är stationsträning i grupp där du tränar styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet i olika klassformer. Samtliga deltagare använder pulsband för att få en överblick av gruppens gemensamma träningseffekt. Du får också ett ”kvitto” på ditt träningspass till din mail efteråt. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, KIDS  & FAMILY är våra 5 inledande träningsprogram och du väljer den SESSION/KLASS som passar dina mål och förutsättningar bäst. Samtliga klasser är 45 minuter långa och uppbyggda som stationsträning med en instruktör som guidar och peppar dig genom hela klassen. Material som används är väggar och golv men även tex hantlar, TRX-band, medicinbollar, balansplattor och Kettlebells.LJUD & LJUS I UNIK SYMBIOS
PRAMA´s mjukvara får med en fantastiskt komponerad mix av ljus, ljud, och sensorer klassen att förvandlas till en INTERAKTIV, MOTIVERANDE och UPPSLUKANDE träningsupplevelse. Gameifierad träning där rummet kommer ge dig en helt ny dimension till din träningsupplevelse. Vi integrerar sensorer i klasserna för en mer reaktiv träning tex genom att så snabbt som möjligt släcka lampor i golvet eller på väggarna.INSTRUKTÖRSLEDD TRÄNING I GRUPP
Känslan i Prama-studion är en upplevelse i sig men det som kommer ge dig den där extra boosten är ett entusiasmerande instruktörskap. Din instruktör guidar och pushar dig hela vägen så att du som tränar får en upplevelse långt utöver det vanliga och resultat därefter! Samtliga deltagare tränar med pulsklocka för att kunna följa puls och träningseffekt.


TRÄNINGSKONCEPT I PRAMASTUDION

I vår PRAMA-studio kan du kunna träna 5 olika koncept eller sessions. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, KIDS & FAMILY. 5 helt olika koncept med olika fokus och olika resultat. Samtliga koncept är 45 minuter långa och ger träning för hela kroppen. Med tekniken och sensorerna som vi använder i PRAMA-studion kan du utföra reaktionsövningar och träna viktiga funktioner som reflexer, koordination och smidighet på ett spännande sätt. Ungdomar med grönt kort får träna själva på våra PRAMA-klasser, de som ej har grönt kort ännu får träna med förälder. Båda behöver PRAMA-kort.

Nedanstående koncept kan du träna i vår PRAMA-studio:

 • ENERGY – Energifull kontrastträning! Funktionell cirkelträning i intervaller som är rolig och utmanande. Här   kombineras kondition med styrka för hela kroppen. Totalt 8 stationer med unika rörelser där strukturen är 3 varv med energifylld träning. Interaktivitet, gemenskap och glädje är i fokus.
 • STRONG – Med styrkan i fokus! Unik cirkelträning för hela kroppen med ökad styrka och muskeluppbyggnad som resultat. Träningen stimulerar varje muskelgrupp för sig och garanterar komplett träning för hela kroppen. STRONG riktar sig till dig som vill förändra och förbättra din kropps muskeluppbyggnad. Totalt 8 stationer där strukturen är 3 set på samma station innan byte.
 • ATHLETIC – Styrka, uthållighet och explosivitet i en optimal mix! Högintensiv träning som ökar styrka, explosivitet, smidighet och snabbhet. Ta din träning till nästa nivå, upptäck din sanna potential och plocka fram idrottaren i dig.  En ordentlig utmaning med fantastiska resultat genom 8 stationer och populära strukturen superset.
 • FIGHT – NYHET OKTOBER 2021!
  Upplev adrenalinkickar med träning och inspiration från boxningens värld! En klass med massor av kraft, energi och ös! Tillsammans tränar vi koordination, styrka, explosivitet och reaktionsförmåga. Totalt 8 stationer med en bra mix av handskar, mitsar, bollar och kroppsvikt.

  • Grundläggande kickboxningsövningar
  • Ingen fysisk kontakt förutom handskar & mitsar
  • Valfritt att använda hopprep

  20210917_133259759_iOS

 • FAMILY – Spelvärlden möter rörelse! Cirkelträning för barn eller för vuxen och barn tillsammans. 45 minuter lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen och du älskar! Teamwork och träning i en interaktiv och underhållande miljö. Ålder på barnen är 4-10 år.TRÄNA FAMILY I ALINGSÅS:
  Söndagar kl.10.00-10.45
  Onsdagar kl.18.15-19.30

  TRÄNA FAMILY I LERUM:
  Torsdagar kl.18.15-19.00
  Söndagar kl.09.30-10.15

  För att träna PRAMA FAMILY behöver du som förälder ett PRAMAKORT/PRAMATILLÄGG. Då kan ni boka er plats via bokningsappen/webshopen precis som för övriga klasser. När du som vuxen bokar dig själv så har du automatiskt en plats för dig + ett barn.

  Har du inte testat PRAMA FAMILY? Är du nyfiken?
  Boka gärna en provklass via receptionen eller till prama.alingsas@endorfin.se eller prama.lerum@endorfin.se   

  PRAMA KIDS – Cirkelträning för barn 5-13 år. 45 minuter med fokus på rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen älskar! Lagarbete och rörelse i en interaktiv och underhållande miljö. Se kurstider för respektive anläggning nedan.

  SMYGTITTA PÅ PRAMA KIDS  HÄR!


PRAMA KIDS LERUM:

PRAMA KIDS 5-7 ÅR          Söndagar 10:30 Melissa
PRAMA KIDS 8-10 ÅR       Torsdagar 16:45 Vera

Pris: 1095:- för medlemmars barn, 1195:- för icke medlemmar.
Kursstart: vecka 36. Lovuppehåll vecka 44. Avslutning vecka 46.


BANNER 3 HEMSIDAN


 
PROVA PÅ PRAMA!

Självklart kan du prova på träning i vår PRAMA-studio. Som medlem får du självklart ett kostnadsfritt prova-på-pass för att uppleva träningsformen. Du kan testa koncepten ovan, Strong, Athletic, Energy samt Family. Du som ej redan är PRAMA-medlem får då låna ett pulsband. Du väljer själv vilken klass du vill gå på och får boka det passet via receptionen tills du köpt ditt PRAMA-kort.

För Alingsås bokas klasserna via receptionen, på telefon 0322-64 50 00 eller till prama.alingsas@endorfin.se
För Lerum bokas klasserna via receptionen, telefon 0302-228 90 eller till prama.lerum@endorfin.se

LET´S PUSH PLAY

Som ni förstår är PRAMA är ett helt nytt sätt att träna, i en helt ny miljö, med en helt ny känsla. Det är nutida träning med en glimt mot framtiden. Det är nytänkande och det är upplevelsebaserat för alla sinnen. Och det är bra träning.


PRAMA AUTOGIRO
Gruppträning/Yoga/CrossFit-kund 99:-/månad
Gymkund 149:-/månad

Pramakit a 495:- för pulsband tillkommer. Prama t-shirt på köpet. Bindningstid 12 månader, sedan löpande abonnemang. Uppsägningstid 2 månader.PRAMA LIFETIME  1995 KR (engångskostnad)
prama trio asås 2
Inklusive PULSBAND & COOL T-SHIRT till ett värde av 495:-.

startblocken asås

Med detta kort får du träna PRAMA så länge du är medlem. Till ett galet lågt pris. Det billigaste i världen faktiskt. Finns liksom inget att tveka på. Häng med från start, korten säljs i receptionen eller i webshopen. Pulsband och t-shirt ingår. Pulsbandet går att använda vid andra träningsformer och till andra enheter. Hur bra!

*Priset gäller med gruppträningskort som bas och så länge du har ditt medlemskap i botten. Avslutar du ditt medlemskap, avslutas även PRAMA och du får köpa ett nytt kort om du skulle bli medlem igen.

 


banner hemsida family

PRAMA CLOUD

PRAMA CLOUD – Skapa din träningsprofil för att kunna delta på klassen!

För att komma igång med PRAMA behöver du skapa en profil och registrera ditt pulsband på pramacloud.com. När du gjort detta ska du alltid ha på dig pulsbandet när du går på klasserna. Systemet vet då att du är närvarande och talar om var du ska stå, vart du ska under klassen och så kan du även  följa dina framsteg och fira dina framgångar via din profil.

I DOKUMENTET NEDAN FÖLJER DU PRECIS HUR DU REGISTRERAR DIG:

REGISTRERING SENASTE C 2020

TRÄNA PRAMA HEMMA

PRAMA HOME – En härlig nyhet för dig som har PRAMA!
PRAMA-inspirerad träning hemma, på jobbet, i gymmet, utomhus eller där och när det passar dig. Enkelt och smidigt att använda och lättförståelig för dig som användare.

Ladda ner appen PRAMA HOME och logga in med nickname och pinkod (som du skapade när de köpte PRAMA). PRAMA HOME laddas ner från App Store/Play Store.

Totalt finns det 60 olika träningspass i fyra olika koncept att välja på.

– ENERGY

– STRONG

– ATHLETIC

– FLOW


Längd på träningspassen:
Från 12 till 45 minuter
Nivåer: På alla koncepten finns följande 3 nivåer: Beginner, Medium & Advanced
Material: Kroppsvikt till de flesta koncepten annars matta, hantlar, kettlebell och bräda

Ladda ner, logga in, Entertrain!