hemsida banner

PRAMA – DIN NYA TRÄNINGSFORM 2021

LET´S PUSH PLAY… Vi kliver in i 2021 med vår mäktigaste nyhet någonsin. Och såklart är vi först i Sverige! 2021 års stora träningsnyhet på Endorfin  –  PRAMA! Självklart har vi kört igång med rådande situation i åtanke. Med trygghet och säkerhet i fokus. Men vilken start! Ni älskar det… och vi älskar det på alla sätt. Nytänkande, innovativt och fräscht!

Du som medlem har nu möjlighet att addera en helt ny träningsupplevelse till ditt medlemskap. Ett tillägg som ger dig fantastiska möjligheter till ännu mer träning. Annorlunda träning, unik träning.

PRAMA är den absolut största konceptsatsning vi gjort på Endorfin och det är dessutom Sveriges två första fullskaliga installationer som nu står klara i Alingsås & Lerum. New York, London, Hong Kong, Sydney… Konceptet finns i 60 länder och vi är så oerhört stolta över att vara först ut att gå STORT med detta unika koncept i Sverige. För det är verkligen unikt på ALLA sätt och det finns inget liknande!

banner hemsida 2

VAD ÄR PRAMA?

PRAMA är en motiverande gruppträningsupplevelse med interaktiva golv och väggar, peppande musik, belysning och projektioner. Alla sinnen aktiveras och tillsammans med en grym instruktör förvandlas hela rummet till din tränare. Tekniken och sensorerna i studion gör att du kan träna reaktion, reflexer och koordination på ett helt unikt sätt. Spelvärlden möter traditionell men nytänkande träning i detta rum.

PRAMA är stationsträning i grupp där du tränar styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet i olika klassformer. Samtliga deltagare använder pulsband för att få en överblick av gruppens gemensamma träningseffekt. Du får oxå ett ”kvitto” på ditt träningspass till din mail efteråt. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, KIDS  & FAMILY är våra 5 inledande träningsprogram och du väljer den SESSION/KLASS som passar dina mål och förutsättningar bäst. Samtliga klasser är 45 minuter långa och uppbyggda som stationsträning med en instruktör som guidar och peppar dig genom hela klassen. Material som används är väggar och golv men även tex hantlar, TRX-band, medicinbollar, balansplattor och Kettlebells.LJUD & LJUS I UNIK SYMBIOS
PRAMA´s mjukvara får med en fantastiskt komponerad mix av ljus, ljud, och sensorer klassen att förvandlas till en INTERAKTIV, MOTIVERANDE och UPPSLUKANDE träningsupplevelse. Gameifierad träning där rummet kommer ge dig en helt ny dimension till din träningsupplevelse. Vi integrerar sensorer i klasserna för en mer reaktiv träning tex genom att så snabbt som möjligt släcka lampor i golvet eller på väggarna.INSTRUKTÖRSLEDD TRÄNING I GRUPP
Känslan i Prama-studion är en upplevelse i sig men det som kommer ge dig den där extra boosten är ett entusiasmerande instruktörskap. Din instruktör guidar och pushar dig hela vägen så att du som tränar får en upplevelse långt utöver det vanliga och resultat därefter! Samtliga deltagare tränar med pulsklocka för att kunna följa puls och träningseffekt.


TRÄNINGSKONCEPT I PRAMASTUDION

I vår PRAMA-studio kan du kunna träna 5 olika koncept eller sessions. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, KIDS & FAMILY. 5 helt olika koncept med olika fokus och olika resultat. Samtliga koncept är 45 minuter långa och ger träning för hela kroppen. Med tekniken och sensorerna som vi använder i PRAMA-studion kan du utföra reaktionsövningar och träna viktiga funktioner som reflexer, koordination och smidighet på ett spännande sätt. Ungdomar med grönt kort får träna själva på våra PRAMA-klasser, de som ej har grönt kort ännu får träna med förälder. Båda behöver PRAMA-kort.

Nedanstående koncept kan du träna i vår PRAMA-studio:

 • ENERGY – Energifull kontrastträning! Funktionell cirkelträning i intervaller som är rolig och utmanande. Här   kombineras kondition med styrka för hela kroppen. Totalt 8 stationer med unika rörelser där strukturen är 3 varv med energifylld träning. Interaktivitet, gemenskap och glädje är i fokus.
 • STRONG – Med styrkan i fokus! Unik cirkelträning för hela kroppen med ökad styrka och muskeluppbyggnad som resultat. Träningen stimulerar varje muskelgrupp för sig och garanterar komplett träning för hela kroppen. STRONG riktar sig till dig som vill förändra och förbättra din kropps muskeluppbyggnad. Totalt 8 stationer där strukturen är 3 set på samma station innan byte.
 • ATHLETIC – Styrka, uthållighet och explosivitet i en optimal mix! Högintensiv träning som ökar styrka, explosivitet, smidighet och snabbhet. Ta din träning till nästa nivå, upptäck din sanna potential och plocka fram idrottaren i dig.  En ordentlig utmaning med fantastiska resultat genom 8 stationer och populära strukturen superset.
 • FAMILY – Spelvärlden möter rörelse! Cirkelträning för barn eller för vuxen och barn tillsammans. 45 minuter lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen och du älskar! Teamwork och träning i en interaktiv och underhållande miljö. Ålder på barnen är 4-10 år.

  TRÄNA FAMILY I ALINGSÅS:
  Tisdagar kl.16.30-17.15
  Söndagar kl.10.00-10.45

  TRÄNA FAMILY I LERUM:
  Torsdagar kl.17.45-18.30
  Söndagar kl.09.30-10.15

  För att träna PRAMA FAMILY behöver du som förälder ett PRAMAKORT/PRAMATILLÄGG. Ditt barn behöver ett terminskort eller ett 10-kort. Då kan ni boka er plats via bokningsappen/webshopen. När du som vuxen bokar dig själv så har du automatiskt en plats för dig + ett barn. Avcheckning sker manuellt i receptionen innan klassen. Vi erbjuder både 10-kort och terminskort för barnet. Dessutom till KAMPANJPRIS tom 31/3 2021.

  Har du inte testat PRAMA FAMILY? Är du nyfiken?
  Boka gärna en provklass via receptionen eller till prama.alingsas@endorfin.se eller prama.lerum@endorfin.se


  PRISER BARN:

  TERMINSKORT                   1295:- (Gäller 15/1-15/6)
  10-KORT KAMPANJPRIS    599:- (Ordinarie pris 799:-)

  Vuxen väljer LIFETIMEKORT, AUTOGIRO eller 10-KORT.


   

 • PRAMA KIDS – Cirkelträning för barn 5-13 år. 45 minuter med fokus på rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen älskar! Lagarbete och rörelse i en interaktiv och underhållande miljö. Se kurstider för respektive anläggning nedan.

  SMYGTITT PÅ PRAMA KIDS  HITTAR DU HÄR!
   

  PRAMA KIDS ALINGSÅS:
  5-7 år   Torsdagar   kl. 17.00-17.45 Elin Hurtig
  8-10 år Fredagar    kl. 17.15-18.00 Felicia Karlsson
  Pris: 1595:-
  Kursstart: vecka 5. Lovuppehåll vecka 7 och 13. Avslutning vecka 16.  PRAMA KIDS LERUM:
  5-7 år    Söndagar   kl.10.30-11.15 Melissa
  8-10 år  Torsdagar kl.16.45-17.30 Josefin
  11-13 år Tisdagar    kl.16.30-17.15 Alma
  Pris: 1595:-
  Kursstart: vecka 8.
  Lovuppehåll vecka 13. Avslutning vecka 18.


BANNER 3 HEMSIDANPROVA PÅ PRAMA!

Självklart kan du prova på träning i vår PRAMA-studio. Som medlem får du självklart ett kostnadsfritt prova-på-pass för att uppleva träningsformen. Du kan testa ett av koncepten ovan (Strong, Athletic, Energy)  samt en Family. Du som ej redan är PRAMA-medlem får då låna ett pulsband. Du väljer själv vilken klass du vill gå på och får boka det passet via receptionen tills du köpt PRAMA-kort.

Vi erbjuder även en ren PROVA PÅ KLASS per anläggning och vecka framöver:

ALINGSÅS PROVA PÅ tisdagar 18.45 med start 9/2
Bokas via receptionen, på telefon 0322-64 50 00 eller till prama.alingsas@endorfin.se

LERUM PROVA PÅ lördagar 10.30 med start 6/2
Bokas via receptionen, telefon 0302-228 90 eller till prama.lerum@endorfin.se

LET´S PUSH PLAY

Som ni förstår är PRAMA är ett helt nytt sätt att träna, i en helt ny miljö, med en helt ny känsla. Det är nutida träning med en glimt mot framtiden. Det är nytänkande och det är upplevelsebaserat för alla sinnen. Och det är bra träning.


PRAMA LIFETIME JUST NU 1995 KR *Gäller kort 101-200.prama trio asås 2
Inklusive PULSBAND & COOL T-SHIRT till ett värde av 790:-.

   startblocken asås
PRAMA-kort 201-300 2495:-

Med detta kort får du träna PRAMA så länge du är medlem. Till ett galet lågt pris. Det billigaste i världen faktiskt. Finns liksom inget att tveka på. Häng med från start, korten säljs i receptionen eller i webshopen. Pulsband och t-shirt ingår. Pulsbandet går att använda vid andra träningsformer och till andra enheter. Hur bra!

*Priset gäller med gruppträningskort som bas och så länge du har ditt medlemskap i botten. Avslutar du ditt medlemskap, avslutas även PRAMA och du får köpa ett nytt kort om du skulle bli medlem igen.

För andra betalningsmöjligheter, prata med receptionen eller kika i prislistan nedan. Vårt bästa pris är LIFETIME-kortet ovan men du hittar även andra möjligheter här nedan. Autogiro, 10-kort mm.

Prislista PRAMA februari 2021
banner hemsida family

PRAMA CLOUD

PRAMA CLOUD – Skapa din träningsprofil för att kunna delta på klassen!

För att komma igång med PRAMA behöver du skapa en profil och registrera ditt pulsband på pramacloud.com. När du gjort detta ska du alltid ha på dig pulsbandet när du går på klasserna. Systemet vet då att du är närvarande och talar om var du ska stå, vart du ska under klassen och så kan du även  följa dina framsteg och fira dina framgångar via din profil.

I DOKUMENTET NEDAN FÖLJER DU PRECIS HUR DU REGISTRERAR DIG:

REGISTRERING SENASTE C 2020

TRÄNA PRAMA HEMMA

PRAMA HOME – En härlig nyhet för dig som har PRAMA!
PRAMA-inspirerad träning hemma, på jobbet, i gymmet, utomhus eller där och när det passar dig. Enkelt och smidigt att använda och lättförståelig för dig som användare.

Ladda ner appen PRAMA HOME och logga in med nickname och pinkod (som du skapade när de köpte PRAMA). PRAMA HOME laddas ner från App Store/Play Store.

Totalt finns det 60 olika träningspass i fyra olika koncept att välja på.

– ENERGY

– STRONG

– ATHLETIC

– FLOW


Längd på träningspassen:
Från 12 till 45 minuter
Nivåer: På alla koncepten finns följande 3 nivåer: Beginner, Medium & Advanced
Material: Kroppsvikt till de flesta koncepten annars matta, hantlar, kettlebell och bräda

Ladda ner, logga in, Entertrain!