HEMSIDAN

LET´S PUSH PLAY… Låt oss presenterar vår mäktigaste nyhet någonsin. 28 DECEMBER 2020 lanserar vi årets träningsnyhet på Endorfin  –  PRAMA! Ett koncept likt inget annat.

Du som medlem kommer i och med lanseringen ha möjlighet att addera en helt ny träningsupplevelse till ditt medlemskap. Ett tillägg som ger dig fantastiska möjligheter till ännu mer träning. Annorlunda träning, unik träning.

PRAMA är den absolut största konceptsatsning vi gjort på Endorfin och det är dessutom Sveriges två första fullskaliga installationer som nu byggs i Alingsås & Lerum. New York, London, Hong Kong, Sydney… Konceptet finns i 60 länder och vi är så oerhört stolta över att vara först ut att gå STORT med detta unika koncept i Sverige. För det är verkligen unikt på ALLA sätt och det finns inget liknande!

VAD ÄR PRAMA?

PRAMA är en motiverande gruppträningsupplevelse med interaktiva golv och väggar, peppande musik, belysning och projektioner. Alla sinnen aktiveras och tillsammans med en grym instruktör förvandlas hela rummet till din tränare. Tekniken och sensorerna i studion gör att du kan träna reaktion, reflexer och koordination på ett helt unikt sätt. Spelvärlden möter rörelse i detta rum.

PRAMA är stationsträning i grupp, designad för att träna styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet i olika klassformer. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, KIDS  & FAMILY är våra 5 inledande träningsprogram och du väljer den SESSION/KLASS som passar dina mål och förutsättningar bäst. Samtliga är 45 minuter långa och uppbyggda som stationsträning med en instruktör som guidar och peppar dig genom hela klassen. Material som används är väggar och golv men även tex hantlar, TRX-band, medicinbollar och Kettlebells.LJUD & LJUS I UNIK SYMBIOS
PRAMA´s mjukvara får med en fantastiskt komponerad mix av ljus, ljud, och sensorer klassen att förvandlas till en INTERAKTIV, MOTIVERANDE och UPPSLUKANDE träningsupplevelse. Gameifierad träning där rummet kommer ge dig en helt ny dimension till din träningsupplevelse. Vi integrerar sensorer i klasserna för en mer reaktiv träning.INSTRUKTÖRSLEDD TRÄNING I GRUPP
Känslan i Prama-studion är en upplevelse i sig men det som också kommer ge dig den där extra boosten är ett entusiasmerande instruktörskap. Din instruktör guidar och pushar dig hela vägen så att du som tränar får en upplevelse långt utöver det vanliga!

TRÄNINGSKONCEPT I PRAMASTUDION

I vår PRAMA-studio kan du kunna träna 5 olika koncept eller sessions. ENERGY, STRONG, ATHLETIC, KIDZ & FAMILY. 5 helt olika koncept med olika fokus och olika resultat. Samtliga koncept är 45 minuter långa och ger träning för hela kroppen. Med tekniken och sensorerna som vi använder i PRAMA-studion kan du utföra reaktionsövningar och träna viktiga funktioner som reflexer, koordination och smidighet på ett spännande sätt.

Nedanstående koncept kan du träna i vår PRAMA-studio:

  • ENERGY – Energifull kontrastträning! Funktionell cirkelträning i intervaller som är rolig och utmanande. Här   kombineras kondition med styrka för hela kroppen. Totalt 8 stationer med unika rörelser där strukturen är 3 varv med energifylld träning. Interaktivitet, gemenskap och glädje är i fokus.
  • STRONG – Med styrkan i fokus! Unik cirkelträning för hela kroppen med ökad styrka och muskeluppbyggnad som resultat. Träningen stimulerar varje muskelgrupp för sig och garanterar komplett träning för hela kroppen. STRONG riktar sig till dig som vill förändra och förbättra din kropps muskeluppbyggnad. Totalt 8 stationer där strukturen är 3 set på samma station innan byte.
  • ATHLETIC – Styrka, uthållighet och explosivitet i en optimal mix! Högintensiv träning som ökar styrka, explosivitet, smidighet och snabbhet. Ta din träning till nästa nivå, upptäck din sanna potential och plocka fram idrottaren i dig.  En ordentlig utmaning med fantastiska resultat genom 8 stationer och populära strukturen superset.
  • KIDS & FAMILY – Spelvärlden möter rörelse! Cirkelträning för barn eller för vuxen och barn tillsammans. 45 minuter lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi tar bort alla hinder och förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen och du älskar! Lagarbete och träning i en interaktiv och underhållande miljö. Ålder på barn är 4-12 år.

PROVA PÅ!
Självklart kommer du kunna prova på träning i vår PRAMA-studio. Som medlem får du ett kostnadsfritt prova-på-pass för att uppleva träningsformen när allt drar igång.

LET´S PUSH PLAY

Som ni förstår är PRAMA är ett helt nytt sätt att träna, i en helt ny miljö, med en helt ny känsla. Det är nutida träning med en glimt mot framtiden. Det är nytänkande och det är upplevelsebaserat för alla sinnen.

Inspiration till rörelse i ett nytt tänk där det interaktiva blandas med känsla, det innovativa med det sportiga och med glädjen i fokus. Vi snackar inte det lilla extra, vi snackar det STORA EXTRA. Ett helt unikt koncept, som vi knappt kan beskriva i ord. Det MÅSTE upplevas & DU får chansen i slutet av december!


KLART DU SKA VARA MED FRÅN START – EARLY BIRD PÅ DE FÖRSTA 100 PRAMAKORTEN!


PRAMA LIFETIME 1495 KR* 

Nästkommande 100 kort kostar 1995:-

Med detta kort får du träna PRAMA så länge du är medlem. Till ett galet lågt pris. Finns liksom inget att tveka på. Och det finns bara 100 såna här kort. Häng med från start, korten säljs from 16/11 2020 i receptionen eller via webshopen. Vi lovar ett träningskoncept likt inget annat, en upplevelse utöver det vanliga och en studio som bara kokar av visuella intryck och grym träning!

* Gäller med gruppträningskort som bas och så länge du har ditt medlemskap i botten. Avslutar du ditt medlemskap, avslutas även PRAMA och du får köpa ett nytt kort om du skulle bli medlem igen. För andra betalningsmöjligheter, prata med receptionen.

Här hittar du priserna för träning i vår PRAMA-studio. Vårt bästa pris är PRESALE-priset ovan men du hittar även andra möjligheter här nedan. Autogiro, 10-kort mm.

Prislista PRAMA

DSC04596josef pramaPRAMA SIMONPRAMA GRUPP ASÅSDSC04829

SPEED MINDREDSC04780 
poster2
PRAMA-144

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..