PT ONLINE 

Nå dina mål tillsammans med PT-ONLINE!

Tjänsterna är för dig som vill få skräddarsydd hjälp med din träning och kost oavsett var du bor, vilka förutsättningar, eller vilket mål du har. Vi lägger upp pass efter dina behov oavsett om du vill träna ute, hemma eller på gymmet. Vi har 3 olika varianter på PT ONLINE så kika nedan vad som skulle passa just dig och dina behov!


21 DAGARSUTMANINGEN

Den populära 21-dagars utmaningen där du har ett strikt kost & träningsschema i 3 veckors tid för att få bort så mycket fett som möjligt på kort tid. Vi träffas 2 gånger â 25 min för vägning & genomgång av utmaningen.

21 dagars ger dig en bra kostgrund i vad som är viktigaste att äta för att gå ner i vikt och vara hälsosam. Du äter bra och specifik mat för ändamålet. Du tränar 3-5 dagar i veckan efter ett träningsprogram som är upplagt för att ge dig styrka, kondition, stabilitet och rörlighet och ge dig allt du behöver för att gå ner i vikt.

Kontakta personlig tränare Josef Andersson på josef@endorfin.se för att starta.
PRIS: 1500:-NYHET!  30-DAGARS TRÄNINGSUTMANING 

Här får du träningen varje dag i 30 dagar. Det är en varierad träning på gym med styrka, kondition och rörlighet.  Varje dag har du träning/aktivitet i 30-60 min.

Programmet innefattar styrkepass, konditionspass och återhämtningspass.  Du tränar hårt i max 3 dagar i följd och har sedan ett återhämtningspass för att hjälpa dig att återhämta dig snabbare och sätta en bra rutin för rörelse varje dag.

Pris:  800kr
PS. Kan kompletteras med kostupplägg om du har mål att prestera så bra som möjligt, gå upp/ner i vikt eller för att få in bra kostrutiner.
(+1200 kr, totalt 2000 kr)PT ONLINE KOMPLETT 3 MÅNADERS COACHNING!

För dig som vill ha stöttning och längre coachning så finns 3 månaders coachning online. Passar dig som vill ha:

– Individanpassat kost & träningsupplägg under 3 månader.
– Gå ner mer än 5 kg i vikt.
– Bygga Muskler.
– Förändra din kroppssammansättning & förbättra mentalt mående.
– Vill ha stöttning vid telefonsamtal & chatt.
– Målanpassad träning utifrån dig, dina mål & förutsättningar.

PRIS: 1275kr/mån eller 3500kr för 3 månader

Maila josef@endorfin.se för mer information och anmälan.