RUMBLE

Vi presenterar stolt nya RUMBLEROOM och en helt ny träningsnisch hos oss på Endorfin Lerum. Kampsortsinspirerad träning. I kursform. På vårt sätt.

”RUMBLE handlar om den känslan jag själv jagat, hatat, älskat under mina 11år som aktiv utövare inom kampsport. Att lämna lokalen med en känsla av att varenda muskelfiber i kroppen har fått jobba för att ta dig lite närmare ditt mål. Samtidigt som du kan reflektera över tekniska utmaningar och segrar under passet. Nu är det min tur att förmedla just den känslan till er. Let’s get ready to RUMBLE”.

– Andreas Lindholm

 

ALLA KAN DELTA!

I vårt Rumble Room kommer vi att köra kampsortsinspirerad träning i kursform. Fokus  ligger på olika moment inom kampsport samt på de typer av fysträning som man kör inom det breda spektrat kampsport. Vi riktar oss  till alla så upplägget kommer passa både den som aldrig haft en handske på sig och den som kört innan. En stor del av träningen paras man ihop med en annan deltagare och kör övningarna tillsammans.

 VI ERBJUDER 2 OLIKA KURSER:

RUMBLE
En kurs där vi jobbar med att bygga en grundläggande universal kampsports stil med inriktning på stående fighting. Träningen sker till stor del i par där vi initialt jobbar med slag och sparkar mot både mitsar och säckar, men där vi sedan successivt börjar jobba med mer kampliknande övningar. Träningen kommer ha ett högt fokus på teknisk utveckling samt kondition där vi använder hela kroppen som redskap.

Kursen RUMBLE finns följande dagar:
Rumble herr onsdagar 19-20
Rumble mix herrar och damer torsdagar 20-21
Rumble kidz 9-12 år onsdagar 17-18
Rumble kidz 9-12 år onsdagar 18-19FIGHTFYS
Med hela kroppen som redskap jobbar vi med den fysik en fighter kräver för att kunna nyttja sin teknik i kamp. FIGHTFYS  kommer delas upp i två olika typer av upplägg som kommer varvas under kursens gång.

Long rounds: Längre ronder med större övningar för att bygga styrka samt kondition i ett mer lågintensivt tempo.

Short rounds: Kortare högintensiva ronder, med fokus på explosivare övningar samt bålstyrka.

Kursen FIGHTFYS finns följande dagar:
Måndagar 12-13
Onsdagar 20-21
Fredagar 12-13
Fredagar 17-18RUMBLE KIDZ

I RUMBLE kidz kombinerar vi dom bästa delarna i kampsports träning tillsammans med disciplin och förståelse och respekt för rörelserna och deras betydelse. En seriösare träning varvad med lek för att bygga en bra grund för vidare träning inom kampsport eller annan idrott.

Rumble kidz 9-12 år onsdagar 17-18
Rumble kidz 9-12 år onsdagar 18-19

PRIS: 995:-, totalt 8 tillfällen.KURSANSVARIG
Ansvarig för kurserna är vår PT Anderas Lindholm. Andreas har en gedigen bakgrund inom genren Kickboxning men framför allt inom Taekwando ITF där han har svart bälte samt 2 junior SM silver, 1 världscup brons och över 3 års erfarenhet av internationellt tävlande.

INFORMATION
Kursstart: Samtliga kursstarter vecka 44. 1 tillfälle/vecka, totalt 8 tillfällen.
Pris: Medlem 1295:-, icke medlem 1695:-. Kidz 995:-
200:- rabatt vid anmälan till två kurser.
Anmälan: I webshopen, via appen, receptionen eller på telefon 0302-22890. För mer info och frågor, kontakta andreas@endorfin.se

 


 

 

IMG_0073IMG_0211