FIGHTFYS

Vi presenterar stolt nya RUMBLEROOM och träningsformen FIGHTFYS. Årets hetaste trend!

”RUMBLE handlar om den känslan jag själv jagat, hatat, älskat under mina 11år som aktiv utövare inom kampsport. Att lämna lokalen med en känsla av att varenda muskelfiber i kroppen har fått jobba för att ta dig lite närmare ditt mål. Samtidigt som du kan reflektera över tekniska utmaningar och segrar under passet. Nu är det min tur att förmedla just den känslan till er. Let’s get ready to RUMBLE”.

– Andreas Lindholm

 


 

 

FIGHTFYS – LETS GET READY TO RUMBLE!
Den nya heta träningsformen som snabbt sprider sig över världen startar nu även upp på Endorfin Lerum i vårt grymma RUMBLE ROOM. Perfekt för dig som vill ha fysik och pannben som en fighter och dessutom en möjlighet för dig som vill kliva in men ändå vara rejält utanför boxen.

Vad är FIGHTFYS?
Fightfys innebär träning utan motståndare och vi jobbar med hela kroppen som redskap. Vi tränar efter de fysbehov en fighter har för att kunna nyttja sin teknik i kamp. Du har hård och utmanande träning med glimten i ögat att se fram emot och vi vill att du ska lämna lokalen med en känsla att varenda muskelfiber har fått jobba, en känsla av utmattning och eufori på samma gång.

TILLÄGGSMEDLEMSKAP:
FGHTFYS kommer att ligga som ett tillägg på ditt ordinarie medlemskap och du väljer själv hur länge du vill binda detta medlemskap. Du har möjlighet att boka flera klasser per vecka enligt nedan.

UPPLÄGG:
Vi kommer initialt att erbjuda 4 möjligheter i veckan att träna FIGHTFYS och du har möjlighet att boka valfritt antal platser (max 8 platser/klass i rådande situation). FIGHTFYS kommer att vara bokbar i vår app precis som våra gruppträningsklasser, men endast vara tillgänglig för dig med detta tillägg i ditt medlemskap.

VECKANS FIGHTFYSKLASSER:
Tisdag 19.05
Onsdag 19.05
Fredag 17.05
Söndag 09.05

Priser för tillägget (oavsett tidigare medlemskap):
Årskort                                  150:-/månad
3 månaders bindningstid  200:-/månad
Bindningsfritt                      250:-/månad

I takt med att vi ser att det är stort intresse och att fler vill börja med FIGHTFYS så kommer vi utöka antalet klasser. Handskar kommer att finnas till bra pris i shopen för dig som vill använda egna. Rekommenderas i rådande situation.


 


RESTRIKTIONER FIGHTFYS

JUST NU HAR VI FIGHTFYS FÖR VUXNA PÅ PAUS PGA RÅDANDE SITUATION. VI ÅTERKOMMER MED MER INFO LÖPANDE. BARNKURSER KOMMER ATT KÖRAS FROM VECKA 8.

  • Antalet platser kommer begränsas till 8 personer/klassen. 
  • Lånehandskar kommer finnas kvar men vi rekommenderar att du tar med egna. 
  • Cirkelträningen kommer att anpassas för att kunna hålla distans samt hinna göra rent utrustningen.
  • Precis som innan kommer salen att städas mellan varje pass.

 

 RUMBLE KIDZ

I RUMBLE kidz kombinerar vi dom bästa delarna i kampsports träning tillsammans med disciplin och förståelse och respekt för rörelserna och deras betydelse. En seriösare träning varvad med lek för att bygga en bra grund för vidare träning inom kampsport eller annan idrott.

Rumble kidz 9-12 år onsdagar 17-18

PRIS: 1195:-, totalt 10 tillfällen.
KURSSTART: Vecka 8. Pågår 10 tillfällen. Uppehåll för lov vecka 13.
KURSANSVARIG: Andreas Lindholm

Vi planerar för kursstart no 2 vecka 15. Kontakta receptionen eller andreas@endorfin.se för information och anmälan.

 KURSANSVARIG
Ansvarig för vårt Rumble Room är PT Anderas Lindholm. Andreas har en gedigen bakgrund inom genren Kickboxning men framför allt inom Taekwando ITF där han har svart bälte samt 2 junior SM silver, 1 världscup brons och över 3 års erfarenhet av internationellt tävlande.

 


 

 

IMG_0073IMG_0211