FIGHTFYS

”RUMBLE handlar om den känslan jag själv jagat, hatat, älskat under mina 11 år som aktiv utövare inom kampsport. Att lämna lokalen med en känsla av att varenda muskelfiber i kroppen har fått jobba för att ta dig lite närmare ditt mål. Samtidigt som du kan reflektera över tekniska utmaningar och segrar under passet. Nu är det min tur att förmedla just den känslan till er. Let’s get ready to RUMBLE”.

– Andreas Lindholm

 


Vad är FIGHTFYS?
Fightfys innebär träning utan motståndare och vi jobbar med hela kroppen som redskap. Vi tränar efter de fysbehov en fighter har för att kunna nyttja sin teknik i kamp. Du har hård och utmanande träning med glimten i ögat att se fram emot och vi vill att du ska lämna lokalen med en känsla att varenda muskelfiber har fått jobba, en känsla av utmattning och eufori på samma gång. Perfekt för dig som vill ha fysik och pannben som en fighter och dessutom en möjlighet för dig som vill kliva in men ändå vara rejält utanför boxen. Vi erbjuder just nu FIGHTFYS BOTCAMP och RUMBLE KIDZ och du kan läsa mer om koncepten här nedan.


 


Välkommen till ENDORFIN BOOTCAMP FIGHTFYS
Träning i grupp, samt kompletterande egen träning några dagar i veckan för att maximera ditt resultat.

Förra kursen blev så pass populär så nu startar vi åter igen upp en riktigt häftig BOOTCAMP FIGHTFYS för dig som vill köra järnet i 5 veckor.
Med träning fokuserad på övningar som gör FIGHTERN till en extremt uthållig ATLET hittar du motivationen till att uppnå grymma resultat efter denna BOOTCAMP.
Förutom passet vi kör gemensamt ett tillfälle i veckan, så får du tillgång till ytterligare 2-3 egna pass, skräddarsydda för detta koncept via vår app. Denna utmaning ställer höga krav på dig som anmäler dig, men ger också grymt bra resultat för dig som är beredd att satsa stenhårt dessa fem veckor. Våga satsa. Säkra din plats – Först till kvarn!


KURSINFORMATION:

KAMPANJPRIS 995 kr (ORDINARIE PRIS 1495:-)
Ingår: 5 tillfällen plus separat eget träningsupplägg. Lånehandskar under kursen.
Kursstart: Tisdag 19 oktober 19.00
Ansvarig: PT Andreas Lindholm
Anmälan: I receptionen eller genom att maila andreas@endorfin.se

 RUMBLE KIDZ

I RUMBLE KIDZ kombinerar vi dom bästa delarna i kampsports träning tillsammans med disciplin och förståelse och respekt för rörelserna och deras betydelse. En seriösare träning varvad med lek för att bygga en bra grund för vidare träning inom kampsport eller annan idrott.

RUMBLEKIDZ 9-12 år måndagar 18:00 – Möjlighet att prova på måndagen den 13/9 för dig som är nyfiken!

RUMBLEKIDZ 9-12 år onsdagar 17:00

KURSANSVARIG: Andreas Lindholm
PRIS: 1195:-, totalt 10 tillfällen.

Kontakta receptionen eller andreas@endorfin.se för information och anmälan. Du kan även ringa oss på 0302-228 90 för anmälan.

 KURSANSVARIG
Ansvarig för vårt Rumble Room är PT Anderas Lindholm. Andreas har en gedigen bakgrund inom genren Kickboxning men framför allt inom Taekwando ITF där han har svart bälte samt 2 junior SM silver, 1 världscup brons och över 3 års erfarenhet av internationellt tävlande.

 


 

 

IMG_0073IMG_0211