senior ovan hemsida

LOGGA SENIORTRÄNING ENDORFIN

Endorfin har som vision att vara ”det självklara valet för alla som vill förbättra sitt kroppsliga och mentala välbefinnande”. Detta innebär att vi satsar på friskvård för alla, gammal som ung. Vårt utbud sprider sig genom alla stadier i livet – från nyfödd till pensionär. Vi vill helt enkelt skapa möjligheter för ett aktivt liv genom alla livets stadier. Vi tränar inte för att bli yngre utan för att hålla oss pigga långt upp i åren!

Träning och goda sociala relationer är ett bra sätt att hålla sig frisk och vital.  Du som är senior har möjlighet att delta i vår seniorgrupp… Eller seniorklubb som vi kallar det. För det är verkligen en gemenskap i gemenskapen. Vi blandar olika typer av träning, miniföreläsningar och andra aktiviteter, både på gymmet och i gruppträningssalarna. Efteråt tar vi en kaffe tillsammans. Vår seniorklubb ska förknippas med glädje och gemenskap, och Du är varmt välkommen! Seniorklubben är kostnadsfri oavsett vilket typ av medlemskap du har.

SENIORTRÄNING ALINGSÅS


Endorfin åker med Seniorklubben till Ullared…igen!
 
Torsdagen den 24/11 tar Endorfin med Seniorklubben till Ullared igen för en alldeles galen shoppingdag, fullt ös och mycket skratt!

Tidsplan och vad ingår:
Avresa från Alingsås kl. 07.00 och från Stenkullen 07.15
Beräknad hemkomst Alingsås ca. 18:00 och Stenkullen ca. 17.45.
Pris 200:- Lunch ingår ej.
Max 30 kg/person och bindande anmälan.
Anmälan görs i receptionen på respektive anläggning. Som medlem är du välkommen att bjuda med en vän som inte är medlem. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Se fram emot en fantastisk dag tillsammans med dina Endorfinvänner!


VÄLKOMMEN TILL  SENIORKLUBBEN PÅ ENDORFIN ALINGSÅS!

Vår seniorklubb erbjuder träning för dig senior ALLA vardagar i veckan. Fantastiskt roligt tycker vi och hälsar Er alla varmt välkomna! Vi vill skapa möjligheter till ett aktivt liv genom stärkande och säker träning på. Måndag till fredag under högsäsong har du som senior möjlighet att delta i vår seniorgrupp. Härligt varierande och anpassad träning för att du ska stärka kroppen på bästa sätt. Vi uppmuntrar oxå till träning i gymmet och hoppas ni använt möjligheten till gymintroduktion för att kunna hålla igång träningen året om.

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA SENIORKLUBBEN HÖST 2022

Måndag
09.00 NYHET! SENIOR STYRKA & KONDITION 45 MIN, Annika Stark*
Start vecka 40.

Du tränar igenom hela kroppen med hjälp av viktplattor, gummiband, bräda och kroppsvikt. Klassen avslutas med stretch och nedvarvning.
09.00 VIRTUELL CYKEL THE TRIP 45 MIN
10.00 PROMENAD 60 MIN,  Hans Gille. Alla är välkomna, både medlemmar och icke medlemmar!

Tisdag
08.00 SENIOR YOGA 45 MIN, Nicka Bratland
09.00 SENIOR CYKEL 45 MIN, Nicka Bratland
09.00 SENIOR ZUMBA, 40 MIN, Jeanette Göransson
09.55 SENIORYOGA 45 MIN Jeanette Göransson
10.00 SENIOR GYM 55MIN Fredrik Björme
Här får du hjälp och guidning i gymmet av vår PT Fredrik. (Byter åter från måndag till tisdag from vecka 40)

Onsdag
09.10 SENIOR INDOOR WALKING 45 MIN, Björn Källhult* (senare start)
09.00 SENIOR PILATES & STYRKA 60 MIN, Nicka Bratland
10.10 SENIOR CORE 30 MIN, Björn Källhult* (senare start)

Torsdag
09.00 SENIOR CYKEL 30 MIN, Nicka Bratland
09.45 SENIOR YOGA 75 MIN, Nicka Bratland

Fredag
09.00 SENIOR STATION 60 MIN, Simon Nilsson
09.00 VIRTUELL CYKEL THE TRIP, virtuell instruktör

Vi bjuder såklart på kaffe efter träningen samt även frukt på tisdagar och fredagar. Platserna är begränsade och bokning gäller för att delta. Bokning av klasserna sker via vår app, hemsida eller receptionen. Vänligen avboka minst två timmar innan klasstart vid förhinder. Har du frågor kring vår seniorträning eller vår övriga verksamhet kom gärna in, ring oss på 0322-645000 eller maila simon@endorfin.se. Se fram emot en aktiv vardag tillsammans med oss!​

SENIORTRÄNING LERUM


VÄLKOMMEN TILL SENIORKLUBBEN PÅ ENDORFIN LERUM!

Vår seniorklubb erbjuder träning för dig senior ALLA vardagar i veckan. Fantastiskt roligt tycker vi och hälsar Er alla varmt välkomna! Vi vill skapa möjligheter till ett aktivt liv genom stärkande och säker träning på Endorfin. Måndag till fredag under högsäsong har du som senior möjlighet att delta i vår seniorgrupp. Härligt varierande och anpassad träning för att du ska stärka kroppen på bästa sätt. Vi uppmuntrar oxå till träning i gymmet och hoppas ni använt möjligheten till gymintroduktion för att kunna hålla igång träningen året om.

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA SENIORKLUBBEN LERUM HÖST 2022

MÅNDAG  
09:00    SENIOR CIRKEL 60 min – Catarina Tervo​
09:00    YOGA-MEDICINSK YOGA 60 min – Malena Billeqvist​

TISDAG         
09:15    SENIOR ZUMBA 60 min – Karin Svensson
09:05    SENIOR CORE 60 min – Karin Svensson​

ONSDAG       
09:05    SENIOR FUNKTIONELL 60 min – Karin Svensson

TORSDAG
09:00    PILATES  60 min – Marita Hess​
09:00    SENIOR CYKEL 45 min – Rebecca Dale

FREDAG           
09:00    YOGA-STRETCH & RELAX 60 min – Frida Nääs​

Vi bjuder på kaffe efter varje träningstillfälle samt även skorpor med ost på måndagar och torsdagar. Du kan antingen ta med din fika eller sitta ner en stund i vårt café.

Platserna är begränsade och bokning gäller för att delta i passen. Bokning av klasserna sker via vår app, hemsida eller receptionen. Vänligen avboka minst två timmar innan klasstart vid förhinder. Har du frågor kring vår seniorträning eller vår övriga verksamhet kom gärna in eller ring oss på 0302-228 90. Se fram emot ett aktiv liv tillsammans med oss!​KLASSBESKRIVNINGAR SENIORPASSEN LERUM

SENIOR CIRKEL 60 min
Stations- och cirkelträning där Du tränar igenom hela kroppen under olika intervaller. Du anpassar intensiteten efter Din egen förmåga och Dina egna mål. Kombinerad kondition och styrka.

 SENIOR FUNKTIONELL 60 min
Träning för hela kroppen där vi jobbar med enkla redskap och tränar så att vi blir starka i vardagen.

 SENIOR CYKEL 60 min
Varierad konditionsträning med förändringar av fart, motstånd och positioner.

 SENIOR CORE 30 min
En stark hållning är viktigt för att kroppen ska må bra i vardagen. Här stärker vi kroppens centrum genom övningar för magen och ryggen. Vi anpassar nivån på övningarna utifrån din erfarenhet och dagsform.

 YOGA – MEDICINSK YOGA 60 min
En yogaform med fokus på andning, meditation och mjuka kroppsövningar.

 YOGA – STRETCH & RELAX 60 min
En lugn klass med mjuk stretching för hela kroppen. Här erbjuder vi lång avspänning och andningsövningar för dig som vill känna dig mer avslappnad.

 PILATES 60 min
Tränar styrka och rörlighet med fokus på balans, andning och avspänning. Pilates hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med fokus på kroppens kärna, dvs bål och rygg.