seniorklubben

Nu har du som är 60+ möjlighet att prova på vår fantastiska seniorträning. Glädje, gemenskap & energigivande träning anpassad för dig senior!

”Vi tränar inte för att bli yngre utan för att hålla oss pigga långt upp i åren”

Välkommen till en härligt inspirerande vecka på Alingsåsanläggningen där Du 60+ har chansen att testa vårt seniorutbud! Träning och goda sociala relationer är ett bra sätt att hålla sig frisk och vital. I vår seniorträning blandar vi olika typer av träning och andra aktiviteter. Efteråt tar vi en kaffe tillsammans. Vår seniorklubb förknippas med glädje och gemenskap och Du är varmt välkommen!

 

VECKANS SCHEMA 15-18/5, FÖLJANDE AKTIVITETER HAR DU MÖJLIGHET ATT TESTA:

 

TISDAG 15/5

09.00 SENIOR CYKEL 45 MIN NICKA BRATLAND

09.10 SENIOR ZUMBA 30 MIN JEANETTE GÖRANSSON

09.50 SENIOR YOGA 45 MIN JEANETTE GÖRANSSON

ONSDAG 16/5

09.00 SENIOR PILATESBOLL & STYRKA 60 MIN NICKA BRATLAND

10.15 SENIOR PILATESBOLL & STYRKA 60 MIN NICKA BRATLAND

TORSDAG 17/5

09.00 SENIOR CYKEL 45 MIN NICKA BRATLAND

10.00 SENIOR YOGA 60 MIN NICKA BRATLAND

FREDAG 18/5

09.00 SENIOR STATIONSTRÄNING 60 MIN SIMON NILSSON

 


 

KLASSFÖRKLARINGAR:

PILATESBOLL – Bålövningar från Pilates i en dynamisk kombination med styrkemoment som håller Din kropp rörlig, smidig och stark.

ZUMBA – Med inspiration från traditionell musik såsom cumbia, salsa, samba och merengue dansar Du till latinska rytmer med glödheta danssteg. ZUMBA är lätt att lära sig och du förbättrar din kondition.

YOGA – Träning som ger ökad rörlighet och smidighet samt motverkar stress och spänning i leder och muskler. Ett kraftfullt pass för alla individer.

CYKEL – Hjärtpumpande konditionsträning med ledorden energi, kraft och glädje! CIRKELTRÄNING – Varierande övningar med både styrka och kondition. Ett perfekt sätt att stärka hela kroppen!

*För dig icke medlem sker bokning av klasserna på telefon 0322-64 50 00. Medlemmar som vanligt via appen.


 

 

VAD INNEBÄR ETT SENIORMEDLEMSKAP PÅ ENDORFIN – HÄR FÅR DU VETA MER:

GRUPPTRÄNING MED DET LILLA EXTRA – Varierat utbud av gruppträning helt anpassat för dig senior. Yoga, Cykel, Zumba, Pilates och Stationsträning. Utmanande, rolig och säker träning, alltid tillsammans med instruktör.

MILON – Enkel & säker cirkelträning för hela kroppen. Du tränar när du själv hinner och maskinerna har hela tiden koll så att du gör rätt. Ett cirkelvarv tar bara 17, 5 minut.

GYMINTRODUKTION – En möjlighet att få hjälp med program i gymmet.

PRISVÄRT – Som senior har du alltid 25% rabatt på våra medlemskap.

EN HÄRLIG STUND – Vi har fräscha lokaler och omklädningsrum med 3 olika typer av bastu för en härlig stund efter träningen.

GEMENSKAP – Efter träningen bjuder vi alltid på en härligt god kopp kaffe! Sitt ner, umgås, läs tidningen och njut av ett väl genomfört träningspass!

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..