himmelblå smal

Här hittar du all information du behöver kring sommaren på Endorfin. Förmåner, aktiviteter, möjligheter & spännande läsning!

Sommar, sol, lata dagar… och en stor dos rörelseglädje såklart!
Sommaren är här och vi vill passa på att önska Er alla en fantastisk sommar.  Vi har MYCKET på gång framöver och här nedan hittar du alla dina möjligheter samt vad som händer på Endorfin kommande månader. Och vi LOVAR, det är spännande läsning!

 


 

ÖPPET SOM VANLIGT HELA SOMMAREN
Endorfin är öppet OCH bemannat som vanligt HELA sommaren! Vi vill såklart att du kompletterar dina lata dagar med träning och erbjuder därför en öppen anläggning med många gruppträningsklasser. Även KidzInn är bemannat hela sommaren, dock med begränsning vissa veckor. Du hittar sommartider för KidzInn på www.endorfin.se.


TRÄNING PÅ 2 ANLÄGGNINGAR
Du vet väl att vi öppnar upp alla medlemskort under sommaren och erbjuder dig fri träning på båda våra anläggningar i Alingsås och Stenkullen. Allt för att du ska få till gång till dubbelt så mycket träning HELA sommaren!


UTOMHUSTRÄNING – GRATIS FÖR ALLA!
Vår traditionsenliga sommarträning kör vi såklart även i år. YOGA IN THE PARK i Nolhagaparken i Alingsås söndagar kl.16.30 hela sommaren och utomhusträning på Lilla Ön i Floda tisdagar och torsdagar kl.08.30 under vecka 28-32. Denna träning är GRATIS FÖR ALLA så bjud gärna med dina vänner och bekanta. Kanske har du någon gäst på besök som gärna hänger med!


CLUB ENDORFIN – VÅR NYA APP FÖR MOTIVATION & KUNSKAP!
Du har väl laddat ner vår app CLUB ENDORFIN? En helt ny APP för dig medlem där du hittar träningstips, träningsprogram, recept, kosttips och mycket annat. Du hittar bland annat härliga sommarprogram som du kan köra på semestern. Club Endorfin ger dig stor inspiration och mycket kunskap!


VIRTUELL TRÄNING
Vi har nu utökat vår virtuella träning för att kunna ge dig som medlem ännu fler träningsmöjligheter. Les Mills Virtual är träning med virtuell instruktör på stor ledskärm. Du tränar antingen Cykelpass i vår cykelsal eller BODYPUMP, CXWORX, GRIT, BODYBALANCE och SH’BAM i Jordsalen. Med denna typ av träning har vi möjlighet att lägga gruppträning på tider då vi normalt inte har så mycket beläggning men som kanske passar just dig perfekt. Självklart kommer vår instruktörsledda träning vara kvar och ligga i fokus. Du hittar både vårt ordinarie schema samt våra virtuella klasser i bokningsappen eller på vår hemsida.


SOLEN GÅR I MOLN TILL FÖRMÅN FÖR TRÄNING… OCH VI ÄLSKAR DET!
Det är med stolthet som vi meddelar att vi from 30/6 2019 plockar bort samtliga solarier från vår verksamhet. Vår kärna är TRÄNING & HÄLSA och detta ger oss möjlighet att fokusera på just det. Utrymmena kommer att ge oss större ytor för träning vilket känns fantastiskt roligt! 2019 är här och det är dags nu… Värmen innanför väggarna kommer finnas kvar… i form av träning, människor & massor av glädje!


I SOMMAR HÄNDER DET GREJER…OCH FÖRÄNDRINGARNA ÄR REDAN IGÅNG!

LERUM: Nu i sommar bygger vi ut och fräschar upp både herrarnas och damernas omklädningsrum som blir fantastiskt fina. Vi bygger även om vårt barnrum till ett härligare, större och mer aktivt rum för barnen att vara i. Underbart tycker vi att kunna utveckla ENDORFIN… Igen! Håll utkik när du kommer till anläggningen nästa gång för det händer oerhört mycket, mest hela tiden!

ALINGSÅS: Nu i sommar utökar vi vår styrkeavdelning och kommer använda hela ytan där solarierna varit till en ny yta för styrketräning. Detta ger i sin tur möjlighet till en ny funktionell yta där vi idag har vår tunga avdelning. Riktigt bra tycker vi och du har nya, härliga träningsytor att se fram emot mot sommarens slut!

ENDORFINBINGO – FÖR SOMMARMOTIVATION! Sommarmotivation med vårt Endorfinbingo! Utmana dig själv och dina träningsvänner eller hitta ny inspiration i din träning genom att delta i vårt sommarbingo .Det blir en härlig morot till att vara aktiv på semestern! Du hämtar din Bingobricka i receptionen eller via hemsidan och gör så många utmaningar som möjligt under sommaren 2019. För att ha chans att vinna fina priser behöver du utföra minst 7 utmaningar på din bricka som tillsammans skapar en bingorad. När du utfört så många utmaningar du önskat samt har minst en färdig bingorad lämnar du in din bricka med namn i receptionen. Alla som lämnar in en godkänd bingobricka har chans att vinna!

 

NU ÖNSKAR VI DIG EN ALLDELES FANTASTISK SOMMAR, VARMA KRAMAR  ENDORFINGÄNGET!

 

 

IMG_7303 17Bild034

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..