GTI lerum ovan hemsida

Här hittar du all information du behöver kring hösten på Endorfin. Förmåner, aktiviteter, möjligheter & spännande läsning!

Vi har alltid MYCKET på gång och här nedan hittar du alla dina möjligheter samt vad som händer på Endorfin kommande månader. Och vi LOVAR, det är spännande läsning!

 


 

ALLTID BEMANNAT
Vi har ALLTID bemannat under våra öppettider. Allt för att du ska få ett HEJ när du kommer, ett HEJ DÅ när du går och för att du ska kunna få den hjälpen du behöver. Vi tycker det är trevligt och självklart. För oss är DU viktig och därför vill vi finnas tillgänglig för dig!

KIDZINN – VI PASSAR DINA BARN NÄR DU TRÄNAR
Vår barnpassning är öppen 7 dagar i veckan och erbjuder dig att få hjälp en stund med ditt barn när du tränar. Denna förmån ingår i ditt medlemskap hos oss på Endorfin!

GRUPPTRÄNING – EN AV ALLAVÅRA STYRKOR
Tisdag 20/8 släpps våra gruppträningsscheman för lerum och Alingsås (både instruktörsledda och virtuella klasser) och du har så ofantligt mycket underbar träning att se fram emot. Håll utkik…


MÖJLIGHET TILL TRÄNING PÅ 2 ANLÄGGNINGAR
Du vet väl att du som har vårt CrossFit-kort tränar fritt på båda våra anläggningar i Alingsås och Stenkullen. Har du gym eller gruppträningskort kan du köpa till träning på 2 anläggningar för endast 50:-/månad.


CLUB ENDORFIN – VÅR NYA APP FÖR MOTIVATION & KUNSKAP
Du har väl laddat ner vår app CLUB ENDORFIN? En helt ny APP för dig medlem där du hittar träningstips, träningsprogram, recept, kosttips och mycket annat. Du hittar bland annat härliga sommarprogram som du kan köra på semestern. Club Endorfin ger dig stor inspiration och mycket kunskap!


VIRTUELL TRÄNING – EN UNIK MÖJLIGHET
Vi har nu utökat vår virtuella träning för att kunna ge dig som medlem ännu fler träningsmöjligheter. Les Mills Virtual är träning med virtuell instruktör på stor ledskärm. Du tränar antingen Cykelpass i vår cykelsal eller BODYPUMP, CXWORX, GRIT, BODYBALANCE och SH’BAM i Jordsalen. Med denna typ av träning har vi möjlighet att lägga gruppträning på tider då vi normalt inte har så mycket beläggning men som kanske passar just dig perfekt. Självklart kommer vår instruktörsledda träning vara kvar och ligga i fokus. Du hittar både vårt ordinarie schema samt våra virtuella klasser i bokningsappen eller på vår hemsida.


SOLEN HAR GÅTT I MOLN TILL FÖRMÅN FÖR TRÄNING… OCH VI ÄLSKAR DET!
Det är med stolthet som vi meddelar att vi nu plockat bort samtliga solarier från vår verksamhet. Vår kärna är TRÄNING & HÄLSA och detta ger oss möjlighet att fokusera på just det. Utrymmena har gett oss större ytor för träning vilket känns fantastiskt roligt! 2019 är här och hälsan står i fokus… Värmen innanför väggarna kommer finnas kvar… i form av träning, människor & massor av glädje!


I SOMMAR HAR VI BYGGT UT…OCH FÖRÄNDRINGARNA FORTSÄTTER

LERUM: Vi har byggt ut och fräschat upp både herrarnas och damernas omklädningsrum som blivit fantastiskt fina. Lite detaljer kvar men så gott som klart.  Vi bygger nu om vårt barnrum till ett härligare, större och mer aktivt rum för barnen att vara i. Underbart tycker vi att kunna utveckla ENDORFIN… Igen! Håll utkik när du kommer till anläggningen nästa gång för det händer oerhört mycket, mest hela tiden!

ALINGSÅS: Vi har utökat vår styrkeavdelning och erbjuder nu en helt ny yta för styrketräning. Med lyftarlak och material från Eleiko har du gymma möjligheter att marklyfta, knäböja mm. Utbygget har i sin tur gett oss ytterligare en ny funktionell yta med fantastiska träningsmöjligheter. Här har vi placerat en Cage från Casall med unika möjligheter. Riktigt bra tycker vi och du har nu nya träningsytor att se fram emot!

 

VI SER FRAM EMOT EN NY HÄRLIG TERMIN PÅ ENDORFIN, VARMA KRAMAR  ENDORFINGÄNGET!

 

 

IMG_7303 17Bild034

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..