GTI lerum ovan hemsida

Här hittar du all information du behöver kring Endorfin. Förmåner, aktiviteter, möjligheter & spännande läsning!

Vi har alltid MYCKET på gång och här nedan hittar du alla dina möjligheter samt vad som händer på Endorfin. Och vi LOVAR, det är spännande läsning!

 


 

ALLTID BEMANNAT
Vi har ALLTID bemannat under våra öppettider. Allt för att du ska få ett HEJ när du kommer, ett HEJ DÅ när du går och för att du ska kunna få den hjälpen du behöver. Vi tycker det är trevligt och självklart. För oss är DU viktig och därför vill vi finnas tillgänglig för dig!

KIDZINN – VI PASSAR DINA BARN NÄR DU TRÄNAR
Vår barnpassning är öppen 7 dagar i veckan och erbjuder dig att få hjälp en stund med ditt barn när du tränar. Denna förmån ingår i ditt medlemskap hos oss på Endorfin!


GRUPPTRÄNING – EN AV ALLA VÅRA STYRKOR

200 klasser per anläggning, 400 klasser totalt. DET är nästan helt makalöst. Och ja det stämmer!
100 instruktörsledda och 100 virtuella klasser i veckan, per anläggning. Något för alla, det kan vi verkligen garantera!


MÖJLIGHET TILL TRÄNING PÅ 4 ANLÄGGNINGAR
Du vet väl att du som har vårt CrossFit-kort tränar fritt på båda våra anläggningar i Alingsås och Stenkullen. Har du gym eller gruppträningskort kan du köpa till träning på 2 anläggningar för endast 50:-/månad.

I samtliga medlemskap ingår också Endorfin Mjörn, ett litet obemannat nyckelgym vid Mjörnvallen i Alingsås som är öppet dygnet runt. I december 2020 öppnar vi även en liten anläggning i Stadsskogen, DET känns oerhört spännande!


CROSSFIT ENDORFIN – ETT HÅRT STÄLL MED STORT HJÄRTA!
I vårt crossFitkort ingår båda våra Boxar i Alingsås och Lerum. I Alingsås flyttar vi snart till helt nya lokaler vilket kommer öppna helt nya möjligheter med större ytor. En spännande flytt som blir klar i mars 2020.
Båda våra Boxar har CrossFit-licens, är gediget utrustade och erbjuder både coachledd och egen träning. Vi håller hög kvalité och vårt mål är att våra boxar ska vara en plats för glädje, gemenskap och mycket hjärta!


CLUB ENDORFIN – VÅR APP FÖR MOTIVATION & KUNSKAP
Du har väl laddat ner vår app CLUB ENDORFIN? Vår smarta inspirerande APP för dig medlem där du hittar träningstips, träningsprogram, recept, kosttips och mycket annat. Både som du kan göra hemma och på anläggningen. Club Endorfin ger dig stor inspiration och mycket kunskap! Vi uppdaterar den ständigt med nya program och tips.


VIRTUELL TRÄNING – EN UNIK MÖJLIGHET
Vår virtuella träning har tillkommit för att kunna ge dig som medlem ännu fler träningsmöjligheter. Les Mills Virtual är träning med virtuell instruktör på stor ledskärm. Du tränar antingen Cykelpass i vår cykelsal (SPRINT, RPM eller THE TRIP) eller BODYPUMP, CXWORX, GRIT, BODYBALANCE, BODYCOMBAT och SH’BAM i Jordsalen. Med denna typ av träning har vi möjlighet att lägga gruppträning på tider då vi normalt inte har så mycket beläggning men som kanske passar just dig perfekt. Självklart kommer vår instruktörsledda träning vara kvar och ligga i fokus. Du hittar både vårt ordinarie schema samt våra virtuella klasser i bokningsappen eller på vår hemsida.


SOLEN GICK I MOLN TILL FÖRMÅN FÖR TRÄNING… OCH VI ÄLSKAR DET!
Det är med stolthet som vi plockat bort samtliga solarier från vår verksamhet. Vår kärna är TRÄNING & HÄLSA och detta ger oss möjlighet att fokusera på just det. Utrymmena har gett oss större ytor för träning vilket känns fantastiskt roligt! 2020 är här och hälsan står i fokus… Värmen innanför väggarna kommer finnas kvar… i form av träning, människor & massor av glädje!


UNDER 2019 HAR VI BYGGT UT OCH BYGGT OM…

LERUM: Vi har byggt ut och fräschat upp både herrarnas och damernas omklädningsrum som blivit fantastiskt fina. Vi har också byggt ut vårt barnrum till ett härligare, större och mer aktivt rum för barnen att vara i. Underbart tycker vi att kunna utveckla ENDORFIN… Igen!

ALINGSÅS: Vi har utökat vår styrkeavdelning och erbjuder nu en helt ny yta för styrketräning. Vi kallar den KRONAN!  Med lyftarlak och material från Eleiko har du gymma möjligheter att marklyfta, knäböja mm. Utbygget har i sin tur gett oss ytterligare en ny funktionell yta med fantastiska träningsmöjligheter. Här har vi placerat en Cage från Casall med unika möjligheter. Riktigt bra tycker vi och du har nu fler härliga träningsytor att nyttja!
I mars 2020 flyttar vi vår CrossFit-box vilket kommer ge oss nya härliga möjligheter. Bland annat en ny yogasal i världsklass, och det kommer blir så fantastiskt roligt. Håll utkik efter fler spännande nyheter…

 

VARMA KRAMAR  ENDORFINGÄNGET!

 

 

IMG_7303 17Bild034

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..