ungdomsträning ovan hemsida

UNGDOMSTRÄNING – FÖR DIG 12-15 ÅR!

Vår ungdomsträning är unik och något utöver det vanliga. Här erbjuds ungdomar en bra och säker start in i träningslivet. Vi ser till att ungdomarna får en bra ”utbildning” för att så småningom kunna träna själva på vår anläggning. När du tränar med vårt ungdomskort så kan du träna utan vuxen på våra ungdomsträningar. Två dagar i veckan mellan kl.15.30-17.00 finns någon av våra tränare på anläggningen för att guida våra ungdomar till bra och säker träning. Träningen sker på gymmet eller i en gruppträningssal. Övrig tid tränar du tillsammans med en förälder. Gemenskap, glädje och kunskap är ledorden för vår ungdomsträning och Du är varmt välkommen!

GRUPPTRÄNING
Ungdomarna får även träna tillsammans med vuxen på alla gruppträningsklasser förutom BODYPUMP, HEAT och GRIT STRENGTH. Detta för att den yttre belastningen i dessa klasser är för tung. Övriga klasser är fria att gå på. När ungdomen har fått grönt kort har han eller hon även möjlighet att gå på klasser utan vuxen. Bokning av klasser sker via receptionen och anmälan sker av ansvarig vuxen.

GRÖNT KORT
Våra personliga tränare ger ungdomarna ett så kallat ”GRÖNT KORT” när de är redo att träna själva på anläggningen. De checkar av så att de har koll på kroppen, övningar samt kan hantera att vistas i Endorfins lokaler på ett bra sätt.

VARFÖR UNGDOMSTRÄNING?
Vi har ungdomsträning tillsammans med vuxen/tränare av flera olika skäl. Som ungdom är inte kroppen färdigväxt och då är det extra viktigt att man tränar med rätt teknik och inte felbelastar kroppens leder och skelett. Samma sak gäller gruppträningen grå vissa av klasserna ställer högre krav på teknik, koordination och fysisk förmåga. Vi vill helt enkelt se till att alla ungdomar som börjar hos oss får en bra och framför allt säker start.

NYFIKEN PÅ MEDLEMSKAP?
Priset för vårt ungdomskort är 199:-/månad för ett 12 månaders medlemskap och 249:-/månad för ett 6 månaders medlemskap. Startpaket på 295:- tillkommer samtliga avtal. I detta pris får ungdomarna rätt stöd och hjälp samt en aktiv vardag. En vuxen bör vara med när ett medlemskap ungdom ska tecknas.

Välkommen in så berättar vi mer!

UNGDOMSTRÄNING ALINGSÅS

Måndagar och torsdagar kl.15.30-17.00
Tränare: Fredrik Björme & Josef Andersson
Ansvarig ungdomsträning: Fredrik Björme fredrik@endorfin.se
Ingen anmälan behövs. Samling ovanför trappan på övervåningen.

Sommaren 2018 har vår ungdomsträning uppehåll vecka 28 -32 (vi drar igång torsdag vecka 32).

UNGDOMSTRÄNING LERUM

Tisdagar och torsdagar kl.15.30-17.00.
15.30-16.00 Uppvärmning på egen hand.
16.00 Gemensam lärarledd träning tillsammans med PT Andreas Lindholm. Andreas samlar ihop gänget efter uppvärmningen och vi går gemensamt till salen där träningen utförs.
Ingen anmälan behövs.

Sommaren 2018 har vår ungdomsträning uppehåll vecka 27-31.

INTENSIVKURS GRÖNT KORT sommarlovet 2018!

Vi ger nu dig ungdom 12-15 år en exklusiv möjlighet att tillsammans med vår PT Andreas få grönt kort i gymmet.
Säker träning & kunskap ger dig en bra start in i träningslivet!

Ålder: 12-15 år
Max antal: 6 personer
När: Vecka 25 – 26 , Måndag, Onsdag, fredag kl. 13.00-14.00, totalt 6 tillfällen.
Vad ingår: Program för 4 olika gymprogram, grönt kort samt diplom.
Pris: 1195 kr
Ansvarig: Andreas Lindholm, Personlig Tränare

Gör din anmälan via vår webshop eller i receptionen!

 

UNGDOMSTRÄNING I BOXEN (Testperiod i Lerumsboxen under våren, start v.8)

Torsdagar 15:30-17 och Lördagar 14:30-16

För dig som:

  • Fyller minst 12 år i år
  • Går eller har gått i Crossfunctional Kidz
  • Har ungdomskort
  • Tränar ihop med förälder med platinakort

Du som förälder tar ansvar för ditt barn under träningen. Vi ger tips på träningspass som passar bra att träna ihop med ditt barn- utgå gärna från övningar som barnet lär sig på CF Kidz för att skapa säker träning. Träningen sker i Boxen, OPEN-ytan är reserverad för övriga tränande. Både förälderns och barnets kort skall registreras i läsaren vid träning.

Är du intresserad av ungdomsträningen, kontakta jonna@endorfin.se så vi kan aktivera ditt barns ungdomskort för inpassering i Boxen.