ungdomsträning ovan hemsida

UNGDOMSTRÄNING – FÖR DIG 12-15 ÅR!

Vår ungdomsträning är unik och något utöver det vanliga. Här erbjuds ungdomar en bra och säker start in i träningslivet. Vi ser till att ungdomarna får en bra ”utbildning” för att så småningom kunna träna själva på vår anläggning. När du tränar med vårt ungdomskort så kan du träna utan vuxen på våra ungdomsträningar. Två dagar i veckan mellan kl.15.30-17.00 finns någon av våra tränare på anläggningen för att guida våra ungdomar till bra och säker träning. Träningen sker på gymmet eller i en gruppträningssal. Övrig tid tränar du tillsammans med en förälder. Gemenskap, glädje och kunskap är ledorden för vår ungdomsträning och Du är varmt välkommen!

GRUPPTRÄNING
Ungdomarna får även träna tillsammans med vuxen på alla gruppträningsklasser förutom BODYPUMP och GRIT STRENGTH. Detta för att den yttre belastningen i dessa klasser är för tung. Övriga klasser är fria att gå på. När ungdomen har fått grönt kort har han eller hon även möjlighet att gå på klasser utan vuxen. Bokning för den som inte har grönt kort sker via receptionen och anmälan sker av ansvarig vuxen. Har man grönt kort bokar man via vår bokningsapp.

PRAMA
För att träna PRAMA krävs att man har adderat PRAMA till sitt medlemskap. Har du som ungdom fått grönt kort så får du träna alla våra 3 PRAMA-koncept själv. Har du inte fått grönt kort ännu så får du gärna träna PRAMA tillsammans med vuxen som också har PRAMA-kort.

GRÖNT KORT
Våra personliga tränare ger ungdomarna ett så kallat ”GRÖNT KORT” när de är redo att träna själva på anläggningen. De checkar av så att de har koll på kroppen, övningar samt kan hantera att vistas i Endorfins lokaler på ett bra sätt.

VARFÖR UNGDOMSTRÄNING?
Vi har ungdomsträning tillsammans med vuxen/tränare av flera olika skäl. Som ungdom är inte kroppen färdigväxt och då är det extra viktigt att man tränar med rätt teknik och inte felbelastar kroppens leder och skelett. Samma sak gäller gruppträningen grå vissa av klasserna ställer högre krav på teknik, koordination och fysisk förmåga. Vi vill helt enkelt se till att alla ungdomar som börjar hos oss får en bra och framför allt säker start.

NYFIKEN PÅ MEDLEMSKAP?
Priset för vårt ungdomskort är 249:-/månad för ett 12 månaders medlemskap och 299:-/månad för ett 6 månaders medlemskap. Startpaket på 395:- tillkommer samtliga avtal. I detta pris får ungdomarna rätt stöd och hjälp samt en aktiv vardag. En vuxen bör vara med när ett medlemskap ungdom ska tecknas.

Välkommen in så berättar vi mer!

UNGDOMSTRÄNING ALINGSÅS

Måndagar och torsdagar kl.15.30-17.00
Tränare: Fredrik Björme
Ansvarig ungdomsträning: Fredrik Björme, fredrik@endorfin.se
Ingen anmälan behövs. Samling ovanför trappan på övervåningen.

UNGDOMSTRÄNING LERUM

Tisdagar och torsdagar kl.15.30-17.00.
15.30-16.00 Uppvärmning på egen hand.
16.00 Gemensam lärarledd träning tillsammans med tränare.