VÅR UTEBOX

uteboxen

Nu har crossFit Endorfin Alingsås Utebox vuxit fram. Se fram emot skön träning ute i det fria med bästa tänkbara förutsättningar och med det bästa & senaste materialet från Eleiko! En sjätte träningsyta, 120 kvm stor, med möjlighet till allt från skivstångsträning till gymnastik. Denna är ett härligt komplement till vår redan 515 kvm stora innebox. Ett perfekt ställe att hänga på under den varmare delen av året!

Med utebox kommer oxå ansvar och vi hoppas att ni kan hjälpa oss med detta. Att vi tillsammans kan se till att denna yta och materialet här sköts på allra bästa sätt.


ETT GEMENSAMT ANSVAR/DETTA ÄR VIKTIGT:

När du låser upp Uteboxen (containern) är Du ytterst ansvarig för att allt material är på plats inne i containern igen och låst på rätt sätt när du är klar med träningen. Kontrollera att båda dörrarna är ordentligt stängda och att hänglåset sitter precis som innan.

Om det kommer någon och tränar under tiden du kör eller precis när du är klar är Du ytterst ansvarig för att lämna över ansvaret till denna person. Vi behöver TILLSAMMANS ta 100% ansvar för att behålla denna fantastiska träningsmöjlighet! Vi vill, önskar och ber att detta kommer funka utmärkt framöver!

Under följande tider kan Du låsa upp och träna i Uteboxen:

Måndag-Torsdag 06.00-21.30 uteboxen 3

Fredag 06.00-19.30

Lördag 09.00-16.30

Söndag 09.00-20.30

– Observera att dörren kan vara trög och svår att stänga så uteboxen 4 kontrollera att detta blir gjort på rätt sätt. Om du är osäker, fråga gärna!

– De två par ringar och repet som hänger ute i dagsläget ska hänga kvar tillsvidare så hoppas vi verkligen på att de får vara kvar och fortsatt vårt.

– Material som finns inne i Boxen får EJ används utomhus.

– Material som finns i containern får ENDAST används utomhus.

– Nyckeln hittar du inne i Boxen med en stor, vit döskalle som nyckelring.

– Du använder din egen mobil som tidtagning på wodar osv.

– Vid frågor eller funderingar. Tveka inte att fånga någon av oss coacher eller personal.

– Vid akuta ärenden eller feedback vänligen kontakta Endorfins reception, 0322-645000
Välkommen att träna ute i det fria… med ansvar!